Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #22995 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Oh,akciósak a BB-k?

Megspóroltam egy keveset :silly:
Te jézus, a gyorsabb újratöltés modul 3 milla?

Milyen modulokat érdemes felrakni rá? Ilt fejlesztés során mi az elsődleges?
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23004 Írta: lordtripitz2
lordtripitz2 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Először a B testet húztam ki utána a lőtávot utána meg a motort. A töltés gyorsító jó dolog rá vagy a lőtávnövelő attól függ melyik játék típust részesíted előnyben. A másodlagos fegyverzetnek nem árt a plusz hatótáv mert a sok birkát 10 km-ről kezded el lőni az vicces :evil: . A légvédelme elfogadható bár nem egy Iowa (sajnos). A C testről nem tudok véleményt formálni mivel nincs meg. Elég gyúlékony kis jószág, de hozzá lehet szokni. Személy szerint ilyen utálok is meg imádlak is kapcsolatom van vele, bár lehet én használom rosszul. Itt van a legviccesebb köröm eredménye vele.

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #23007 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Két csatát mentem vele,"szerencsére" csak 34k xp-t kell a kapitánynak szereznem de zászlókkal + kamikaze-val talán hamar meglesz.
Elsőben nem igen tudtam mit tenni t9-10-es ellenfelekkel

A 2. már kedvezőbb mm-ű volt

Csak a szokásos

Egy salvo az isten háta mögül (iowa?)
Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #23010 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
ezért kell szerintem csatahajóra is incoming fire alert ;)

Több
8 éve 4 hónapja #23019 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
a végén még megszoknám a Myogit :)
ami jó volt benne, egy párharc a végén a Wyoming-al, több HP-ja is volt, de bevittem két citadellát, lebecsülhette az öreg Myogit... :)

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23020 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagato VII-Sajnos el kell adnom ezt a remek csatahajót.Ugyanis prémium nélkül nem tudja magát fenttartani.B hajótest van rajta és egy közepes kapitány skillekkel de állandóan minuszba vagyok a kreditekkel még a napi 50 vagy 100%-al is. :(
Minap is 3 enemy süllyesztéssel és szinte karcolás nélkül fejeztem be a csatát de akkor sem kerestem vele,ellenkezőleg -23.909 kredittel fejeződött be a meccs.Nem emlitve olyan csatákat ahol kilőnek vagy lesebeznek hogy milyen minuszok vannak olyankor.Hát akkor mi lesz-lenne a nagyobb tier hajókkal,pl egy Yamato-val.Rá sem merek gondolni.Pedig nagyon szerettem volna elmenni a Tier X-ig.
Kb itt tartok a cirkálókkal is már a VII Yorck is sokszor minuszba megy.Mig egy Nürnbergel szinte meg sem kell moccanni és akkor is hoz a konyhára valamicskét.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Pipi__ által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.310 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.