Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #23049 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel. :silly:

a Fusot simán lemossa egy ugyanolyan tudásu játékos hetes csatahajoval, és itt pont nincs jelentosege annak, hogy a multkor is a másokkal harcolo oldalt állo hetes/nyolcas/tizenotos hajot hogy szetkaptad vele.
alapvetően arról van szó, hogy te, mint játékos, barmilyen terkepen, ha 1-1ben max hp-rol jatszanal magaddal, akkor 10-bol 10* verned agyon a hatos hajodat hetessel.

nagyobbak. jobbak, ugyesebbek, kemenyebbek.mindegy hogy cirkalorol, vagy csatahajorol van szo, hetes erosebb a hatosnal, es ha az MM pont egyforman osztja, azaz mondjuk 3 hetes hajo 3 ellen, 4 hatos 4 ellen, neadjisten meg az osztaly is ugyanaz :) de sajnos nem egyforman osztja...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23050 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Leírtad a teljes igazságot, de 10 játékosból 7 biztosan rosszul játszik, és itt nem a lövésre gondolok. Látni kell sokan azt gondolják azért mert egy hetes hajóval játszik nincs más dolga mint ráfordulni pl a Fusora és lőni lőni. De ez nem így van, és ezt ki lehet és kell használni, akárhogy is nézem tizennyolctól tizenegyig elvitt a Fuso nem állítom azt, hogy kevés csata volt mert sok csata kellet hozzá de egyszer sem volt olyan érzésem, hogy hátrányban lennék akár párharcban akár csapat szinten.

Több
8 éve 4 hónapja #23055 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vonKurz írta: [nagyobbak. jobbak, ugyesebbek, kemenyebbek.mindegy hogy cirkalorol, vagy csatahajorol van szo, hetes erosebb a hatosnal,

Itt a pont, és ezt nem is kell tovább ragozni.
Rankedben pedig ezért nincs már hatos hajó 7-8 ranktól. (vagyis én nem nagyon találkoztam velük)

Több
8 éve 4 hónapja #23056 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ha ez ennyire evidens volna a papirformán túl, a Tier X hajókkal mindenkit lekaszabolnék és nagyon nincs így.

Több
8 éve 4 hónapja #23057 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Ha ez ennyire evidens volna a papirformán túl, a Tier X hajókkal mindenkit lekaszabolnék és nagyon nincs így.

Még mindig nem érted...

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23058 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha tier 7 a max, akkor igenis illő azzal menni, akinek meg nincs tier 7 es hajója, az játszon addig amíg elég a tier 6.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja DragonZ által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.