Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22896 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Myogival csak annyit mentem én is, amennyit muszáj volt, a megtartására nem beszélném rá BigC-t, ellenben az Amagit megtartanám a helyedben pkrusi, még esetleg egy új kapitánnyal is, mert a tapasztalt persze menjen tovább. Nem is azért, mert fun hajó, hanem mert a WoWS-küldetéseket elnézve biztos lesz olyan, amelyben előbb-utóbb elkél majd... rankedban is pl.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #22899 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta: Myogival csak annyit mentem én is, amennyit muszáj volt, a megtartására nem beszélném rá BigC-t, ellenben az Amagit megtartanám a helyedben pkrusi, még esetleg egy új kapitánnyal is, mert a tapasztalt persze menjen tovább. Nem is azért, mert fun hajó, hanem mert a WoWS-küldetéseket elnézve biztos lesz olyan, amelyben előbb-utóbb elkél majd... rankedban is pl.

Váljanak valóra szavaid az piszok jó volna ha tier VIII menne rankedban, bár ennyi hülyével teljesen mindegy.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22903 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nálam ilyen a Fusou kapitánya, Amagié csak annyiban tér el ,hogy +1 pontja van. Na, Nagatonak és Amaginak sok pont kellett, így jött az XP dögivel :silly:
Ok, a 6. érzék talán nem jó választás, de megszokásból raktam rá. Ha lesz 5. soros skillem, akkor az az AA erősítésre raknám, mert mindig jól jön az AA

Juj, ma mentem Amagival, Izumo volt tőlem olyan 8km-re, egy sziget mögött voltam, gondoltam megvárom, 2 citadella az elejébe (vagy a tornyok alatt találtam el, vagy a gépházat) eltűnik egy sziget mögül, majd kijön: újabb 2 citadella, meghalt. Páncélzat a köbön
Az eredmény amúgy:

Ránéztem Izumo árára, jézus, 16.7 millám van, a felszerelésekre nem futna, kivéve ha albanyt és edemet eladnám, akkor :silly:
6k xp kell még izumora, közben meg ibukit is megvehetővé tettem, kéne még 20 milla mindenre
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, BigaC

Több
8 éve 4 hónapja #22917 Írta: Szete58
Jesszus Grievous! GRATULA! NagyonNAGY! :)

Kevesebb mint 30 lövésből csaknem 160K sebzés, nyolc citadella, három süllyedés - OK, a többi gondolom elpucolt..., de ez a kör... le a kalappal!

No ezért ne adjátok el az Amagit! ;) :) :cheer: :lol: :silly:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22931 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Köszi

Sajna általában nem ennyi szokott lenni, nem futok össze sok citadellával, de az átlagok fele 80-100k körül van, a másik fele meg 50-80k között (sebzés ugye)

Meccs: hát na, nem mindig találok papír célpontot, mint Izumo, Iowa XD (iowa kapott 1 citadellát, 1 volt stock nagatonak (2 stock nagatojuk volt, nice). Maradék CA-ba ment.
Not bad, 214-ből 37 talált, "nem céloztam vele néha messzire néha" azért :silly:

Lett volna még sebzés, csak ezt utálom ebben a pont rendszerben néha, hogy előbb jön össze az 1k/ megy le 0-ra a pont. Volt még 2 ca akikbe 1-1 lövés még bele mehetett volna.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 4 hónapja #22934 Írta: Szete58
Jó csataelemzés! Nem szembedicsérni akarlak - bár miért ne? - de ez a pár átgondolt szó mutatja, hogy még a Te kezedben is - pedig itt nagyon jól elsült! :) - van további potenciálja az Amaginak. Előttünk a pálya, Uraim, ezt köll überelni! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.