Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #22836 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
nem tudom, de én néha borzasztó égő dolgokat csinálok torpedók ellen, addig manőverezek, míg eltalál...
ilyenkor még káros is a +20% torpedo észrevétel, mert előbb kezdek el stresszelni :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22838 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nálam az alap manőver, ha nem mással vagyok elfoglalva és még időben észre veszem őket :blink:, az a satu-fék B) és torpedók felé fordulás, majd harmad fordulat után padlógáz :woohoo: és vagy elkerülöm mindet, vagy eltalál egy, esetleg kettő. Ha meg későn veszem észre, akkor csak satu-fék, és nagy levegő :ohmy: :pinch: :whistle: . Viszont néha bejön a "taktikai-partra-futtatás" vagy "taktikai-sziget-ölelés", de inkább néha :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 4 hónapja #22840 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
a satuféket kipróbálom, bár nem szeretek semmivel se lassítani, könnyű célpont leszek.. bár még mindig jobb, mint bekapni egy torpedó szalvót :)

Több
8 éve 4 hónapja #22841 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem is rám lövik ki, de én addig ügyeskedek amíg be nem gyűjtök legalább egyet.

Több
8 éve 4 hónapja #22843 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

BigaC írta: a satuféket kipróbálom, bár nem szeretek semmivel se lassítani, könnyű célpont leszek.. bár még mindig jobb, mint bekapni egy torpedó szalvót :)

a Satufék mellett próbált ki, hogy rájuk kanyarodsz teljes kormánykitérítéssel, de ne várd meg, amíg teljesen megállsz, hanem ahogy írtam, harmad/fél forduló után full kaka,ó és ha már elmentek előtted akkor vissza irányba. A tőlük való elkanyarodás csakis DD-vel vagy CA-val működik, ha van időd és helyed, nekem legtöbbször a rájuk kanyarodás jött be.

Több
8 éve 4 hónapja #22845 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Ghostsaker írta: (...) Viszont néha bejön a "taktikai-partra-futtatás" vagy "taktikai-sziget-ölelés", de inkább néha :lol:

Ez a „taktikai partra futtatás” szakszöveg tetszik. A fiaimnál hátha bejön... :)
Ma reggel Colóval nekem is csak így sikerült elkerülnöm két torpedócsomagot. Két romboló is becélzott, vagy engem, vagy a mellettem elrobogó cirkálót, kicsit jobban megtekertem a kormányt, annyira meglepett, és közben persze a WG-fiúk suttyomban elém toltak egy kisebb szigetet... most kivételesen jól tették, mert elég sok szivarra rágyújtottam volna hirtelen... a cirkáló is, a Colóm is megúszta, a „nem vak, csak bátor ”rombolók nem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.