Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #22768 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
NE nagyon lőj vele a lőtávod szélére. Minden hajóra igaz ez.

Itt sokszor javasolják, hogy kb egy régi jó magyar lovasíjász csinálta: fordulj meg és lőj a hátsó 3 ágyúval.

Nem olyan rossz, ha fullos és rendes kapitány van vele, de a lötávja a legkisebb a tier8-as csatahajók közül emlékeim szerint. Én nem használok recon repcsit rajta ennek ellenére, nekem nem j9n be az a nézet, legalább van vadász, néha napján felspotoltat egy rombolót.

A hajó oldalára figyelj, nem túl páncélozott. Sajna már kaptam 20-30k hp veszteséget
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22812 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hosszú böjtölés után :P a következő szépség csatlakozott az aktív hadihajóim állományába :love: :

Keményen oda lehet sózni, de amit észrevettem, hogy az első ágyú nem igazán tud rálőni az orr előtt elhaladó közeli (8 km-en belül) célra.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 4 hónapja #22819 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Ghostsaker írta: Hosszú böjtölés után :P a következő szépség csatlakozott...

Arra a szemüvegesre gondolsz... megjárja! :) ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ghostsaker

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22828 Írta: Ghostsaker

Szete58 írta:

Ghostsaker írta: Hosszú böjtölés után :P a következő szépség csatlakozott...

Arra a szemüvegesre gondolsz... megjárja! :) ;)

Arra bizony B) de nem csak járkál ám :P :whistle: :pinch: :evil:

És a vicc, amiért megkaptam a "Pinku Senkan"-t :unsure: , mert valami idióta bot 23 km-re beugrott a célpontom elé :S ... persze, hogy őt blattoltam :pinch: :whistle: és nem az ellenfelet, akit becéloztam :silly: .

Egyébként meg eléggé viszi a pénzt a kicsike, tud ám költekezni :whistle: .

Több
8 éve 4 hónapja #22832 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ha elveszted vele a feje és belecsapsz a lecsóba, piszok könnyen lehet vele merülni, bármilyen nagy bármilyen nagy a löveg, óvatosan ésszel kell vele harcolni. Én spec nem sokat hajózom vele előre is max félgázon.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ghostsaker, Szete58

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22835 Írta: Ghostsaker
Az igaz, nem szabad vele csak úgy durr bele a közepébe módon menni, mondjuk ha nem is süllyedek, akkor is 100-150K csak a javítás, a lőszer és az elhasználható cuccok újratöltése is 50-100K, de ennek ellenére is jó, mert ő a : YA-MAA-TOOO :woohoo: :whistle:: A másodlagosai elég meglepetést tudnak adni, hogy 8,4 km-ről már tüzelnek az ellenre :evil: (Basic és Advanced Fire Training és mivle kiszedték a másodlagos fegyverzet lőtáv növelőit, így maradt bent az AA)

Egyébként egy kicsit gyúlékonynak tartom, bár lehet csak azért mert pont engem szórtak meg koncentráltan, a légvédelem elfogadhatóan jó, főleg ha kapsz némi támogatást CA vagy CV formában akkor aztán nem kell aggódni repülőről dobált torpedók, vagy bombák miatt.

Forgolódni is csak nagy terepen lehet, mert nem egy Minekaze stílusú helyben megfordulok és eltűnök :side: , illetve ésszel meggondolt útvonalon.

Viszont volt pár furcsa torpedó találat kapásom, mind vele, mind más hajókkal is: a torpedók becsapódását elkerülöm, full párhuzamosan haladok már velük és amikor megcentizve odaér mellém, akkor az oldalam mellett robban fel, léket ütve. Ezek szerint nem becsapódásos gyutacsra vannak programozva :side: , hanem közelségi gyújtósra :S ? Valakinek ilyen hasonló tapasztalat?

Oldalmegjelenítési idő: 0.358 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.