Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #14291 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Az ellenfél (co-op csatáról beszélek) kifordulása a torpedók elől is megér egy misét, ahogyan az is, ahogy a torpedóvető repülők megkeresnek és megszórnak úszó virslikkel.
Ez is totálisan rapszodikus, van úgy, hogy megtehetsz bármit, úgyis beléd trafálnak, máskor megy minden, mint kés a vajban.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14300 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Gneisenau67 írta: Az ellenfél (co-op csatáról beszélek) kifordulása a torpedók elől is megér egy misét, ahogyan az is, ahogy a torpedóvető repülők megkeresnek és megszórnak úszó virslikkel.
Ez is totálisan rapszodikus, van úgy, hogy megtehetsz bármit, úgyis beléd trafálnak, máskor megy minden, mint kés a vajban.

nem igazán igy látom. ha tudod, hogy 2,5 perc alatt tölt a Shima, és ott van melletted, akkor 15 torpedó után van 2,5 perced, hogy ne foglalkozzál vele. utána meg ha egy percig folyamatosan mész éles irányváltoztatás nélkül egy irányba, akkor bekapod a torpedót, ha kanyarogsz, de nem ugy mint csata kozben, hanem rendesen, akkor nem fog tudni eltalálni, max 1-2-vel.
fentebbi esetben ugye egyszer se :)

Co-ophoz meg nem értek, de nem nagyon ugráltak mikor kiprobaltam, oket konnyu torpedozni, - is ... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #14304 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

vonKurz írta:
Co-ophoz meg nem értek, de nem nagyon ugráltak mikor kiprobaltam, oket konnyu torpedozni, - is ... :)

Fejlesztik közben a bot hajókat is. Néha érdekes dolgokat tudnak művelni, a bot csatahajó pl. simán kifordul a 3 km-ről kilőtt torpedók elől. Máskor meg simán beleúszik. Vannak csaták amikor a botok 3 perc alatt ledarálnak mindenkit. Minden lövésük talál, minden második hevy, citadella. Sejtésem szerint ezek azért vannak, hogy ne legyen 100%-os győzelemmel Co-op-os játékos.

Több
8 éve 9 hónapja #14312 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Bard9999 írta:

vonKurz írta:

Fejlesztik közben a bot hajókat is. Néha érdekes dolgokat tudnak művelni, a bot csatahajó pl. simán kifordul a 3 km-ről kilőtt torpedók elől. Máskor meg simán beleúszik. Vannak csaták amikor a botok 3 perc alatt ledarálnak mindenkit. Minden lövésük talál, minden második hevy, citadella. Sejtésem szerint ezek azért vannak, hogy ne legyen 100%-os győzelemmel Co-op-os játékos.

változó nehézségi foku botok ? akar tierfuggo skillel ? elkepzelheto, nem ertek hozza, mondjuk 3km-rol ha meglatjak hogy jon, vagy jelzed a torpedoidat azzal, hogy elkedesz kikanyarodni siman kikeruli a human jatekos is az osszeset...

ha van néha nehezebb bot, akkor pláne nagy szivas, megszokod hogy nem manoverezik, aztan neha megiscsak...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14313 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Általában a rombolóim vakmerő gazemberek, odaúsznak a kiszemelt hajó oldalához és úgy torpedózzák ki őket ...feltéve, ha időközben ki nem lövik a merész törpöt. :)
Általában magányos hajókat keresek, azok lebutítottabbak.

Volt olyan, hogy a gép három hadihajót édeshármasban összetapadva közlekedtetett, azok közé könnyebb volt torpedót szórni, nyilván az elsüllyedés-veszély engem is jobban fenyegetett, hisz felváltva hárman lőttek..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Gneisenau67 által.

Több
8 éve 9 hónapja #14972 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nincs szerencsém az Iowával :(

A csata vége azért vicces volt:) Egyedül voltam talpon a csapatból,védtem a bázist.Az ellenfél 2 rombolója foglalt,a hátsómban meg ott lihegett az NC,meg az Admiral.A bázisról megindult felém a két dd,addig nem is tudtam hol vannak,csak azt hogy foglalnak.A Kagero jött elöl.. fullhp-val..3km-re volt amikor elkezdett kifordulni torpedózni..olyan salvót kapott,szerintem több ilyen akciót nem fog bevállalni:)) a Gearing rögtön megfordult,és magára gyújtotta a tömjént :lol: esély nem volt ellenük,de a két dd-n jót röhögtem :)
A Yamatojuk is egy tanulmány lehetne ahogy játszott,nem is értem hogy jutott el 10-es szintre :blink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.