Amerikai cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #15247 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nem tudom megéri-e ez a gun modul a NO-ra.
4-ről 4.3 fire rate, viszont +1.6mp forgatási idő.
És kerül 20K XP és 1.5M creditbe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #15259 Írta: BigaC
A Cleveland toronyforgatás sebesség most tényleg kritikán aluli lett, de mintha nagyobb sebzést osztogatna, vagy csak már rég játszottam vele. Bázist védtem, és leégettem egy New Yorkot és egy Fusót, miközben ők alig találtak el. A HE lövedékek meglepően sok sebzést adtak.

Több
9 éve 1 hónapja #15878 Írta: BigaC
Erősen gondolkozom, hogy szanálom ezt az ágat.
A New Orleans nem akkora fun, a Baltimore-ról mindenki panaszkodik, de a Des Moines miatt sokan végigszenvedték. Viszont azt olvasom, hogy a mostani patchben túlnerfelték a DM-t, így szinte használhatatlan, de legalábbis a saját tierjében lejjebb csúszott. Ha ez igaz, akkor itt nem terem túl sok babér, inkább az amerikai csatahajó ágra erősítek, vagy elkezdem a japán cirkálót (az ARP Myoko úgyis tetszik).

Több
9 éve 1 hónapja #15881 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szerintem nem éri meg a 20k XP miatt. Annyira jellegtelen számomra az a hajó, hogy minnél elöbb el akarom adni. Amint megvan a Baltimore -ezzel a tempóval talán még idén :) - eladom és jegelem az egész ágat. A CA-t eladtam, cleve eladva.. Marad a BB meg a DD..

Több
9 éve 1 hónapja #15885 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Cleveland-re érdemes feltenni a 152mm/47 MK16-os tornyot (+1.5ROF, -10s toronyforgás...)?

Illetve
Main Battery mod 2 (Increases the traverse speed of the main turrets:
+10% to main battery loading time +15% to the main battery traverse speed)
vagy
Gun Fire Control mod 1 (Increases main battery firing accuracy)
?

Több
9 éve 1 hónapja #15888 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

SirHiggins írta: Cleveland-re érdemes feltenni a 152mm/47 MK16-os tornyot (+1.5ROF, -10s toronyforgás...)?

Illetve
Main Battery mod 2 (Increases the traverse speed of the main turrets:
+10% to main battery loading time +15% to the main battery traverse speed)
vagy
Gun Fire Control mod 1 (Increases main battery firing accuracy)
?

a nagyobb toronynak majd 33 fok a forgasi sebessege, szerintem kibirhato.
hataran billeg annak, amit egy cirkalo tud, 40 sec/fok szerintem már az az értek, ami csak csatahajónak elfogadhato, mondjuk annak tök jó :)

szerintem tedd rá a tornyot, aztán ha kibirhatatlanul lassunak érzed a forgást, akkor vagy expert marksmannal gyorsítsad, vagy ezzel a main battery mod-l. valamivel egyébként a pensacola alap tornyat is kell majd forgatni, de utana mar feljebb ugynezem nem problema...

a pontosság növelő... én nem éreztem pontatlannak az ágyút, nagyjából oda lőtt ahova akartam, és mivel sörétest használsz, nem is fog izgatni ha a fele találl csak. valójában jobb lenne a nagyobb szórás, mert oda megy ahova te akarod, csak mire odaér, már nincs ott az ellenfél :)

Mogamival volt mindig olyan érzésem, hogy 15 skulo ropul, aztan nem lehet kifordulni előle mert eléje mogéje mindenhova potyog :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.