Amerikai cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #14241 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nem, ősszel lehetett megszerezni, Omaha variáns (asszem 4 van most bent, 1 orosz, 3 amcsi)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #14489 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
ehhez egy kis leírás + NO tapasztalat:
www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/20...odo?start=1725#14438

Land of Fire map, bal oldal, jó messze rak egy rombolóval és egy Nürnberggel.
A Nürnberg elindult a rombolót védeni, gondoltam nem hagyom őket egyedül, a főerők elégnek tűntek a jobbon.
Az ellenséges oldalon szemben hamarosan feltűnik egy Atago, egy Nürnberg és egy romboló. Az ellenséges rombolót szerencsére a Nürnberg, aki közelebb van/messzebbre lő és a mi rombolónk elsüllyesztik.
Én tartom magam a jó tanácshoz, hogy New Orleansal szögben majdnem szembe és agresszív viselkedés, szóval nekirontok az Atagonak. Hamarosan mindketten meglepődünk, hogy 3 citadella találatot is kap tőlem, behúzódik egy sziget mögé. Míg üldözöm, ütésváltás a Nürnberggel, amit a saját Nürnberg is támad. Itt is pár citadella, de közben odaérek a rejtőzködő Atago-hoz, torpedózásra készül. Akkor megyek a másik oldalon. Ütésváltás, újabb citadella, de én is kapok párat ilyen közelről. A saját CV vagy figyelt, vagy épp szerencsém volt, de a torpedóbombázójától bekap 2 torpedót az Atago, ezután egy sorozattal kivégzem. Itt az idegek játéka volt, mert a sziklapad folyamatosan alacsonyabb, de ha előbb lősz, követ bányászol, ha későn meghalsz. Egy kicsit előbb lőttem, a hátsó sziklát lőtt, de a New Orleans erőssége az első két 3-as löveg. Ez így leírva hosszú volt, de másodpercek voltak :)
A Nürnberg fele megyek, akik egymást lövik a sajáttal. Pár sorozat az első lövegekből, citadellák itt is, ez is süllyed.
Ekkor már elég kevés a HP-m, már minden kósza lövés elég lehet a kagylóhalászathoz.
De még szerencsém van, az ellenséges bázis felé hajózok, ott egy fél HP-jű ellenséges New Orleans-ot is kivégzünk a Nürnberggel, itt övé az utolsó találat.
New Mexico égetés, bár már nem kell tüzet gyűjtenem, persze most van bőven.
A NewMex és Colorado lőnek, kanyargok veszettül - még mindig nem jön a végzetes találat - a New Orleans is elég agilis, jól manőverezhető - és még nincs is rajta az upgrade.
Végül meglepetésként az ellenséges CV zuhanóbombázója végez ki, de jó meccs volt.
A jobbszárnyunk győzött, de a bal oldalon megakadályoztuk a túlerejű támadást, sőt már az ellenséges bázist támadtuk mi is. A baráti Nürnberg, akivel együtt küzdöttünk, túlélte a csatát. :)

És még nincs meg a B hajótest és upgrade-ek. Egyedül a 16.4km-es hatótáv növelőre gyúrtam free XP-ből, mert csak úgy ér sokat a csatában a hajó.
De még sokat kell mennünk, hogy a Pensacola 15 citadellás rekordját hozza :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #14495 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

sjay177 írta: Ez a Des Moines egy szörnyeteg :cheer:
Már a második csatámban 200K fölötti sebzést osztottam ki vele. Egy North Carolina gyakorlatilag derékszögben úszott előttem, gondolom nem volt eddig tisztában a tier 10 amcsi cruiser tűzgyorsaságával és AP sebzésével. Simán kinulláztam pár citadellel :P

egyébként milyen hajó ? azt látom, hogy brutális tűzgyorsaság, hány km-re lő ? valami hátránya neki is kell legyen, lassu a lőszere, vagy ? :)

Több
9 éve 2 hónapja #14497 Írta: BigaC
Az a hátránya, hogy lassan ér el odáig az ember :)
A New Orleans picit jobb, mint a Pensacola, a Baltimore kicsit jobb, mint a New Orleans, és csak ezután jön a szörnyeteg :)

Több
9 éve 2 hónapja #14498 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta: Az a hátránya, hogy lassan ér el odáig az ember :)
A New Orleans picit jobb, mint a Pensacola, a Baltimore kicsit jobb, mint a New Orleans, és csak ezután jön a szörnyeteg :)

Pensacoleval az van, hogy remek jó ágyúk,közepes lőtávolság, gyonyoru fordulekonyság, cserébe Nurnberggel vetekedő páncélzat, torpedója ugyan nincs, de minden adott egy pompás kis hetes cirkálóhoz...
aztán az egészet agyonvágják a 16km-s spot távolsággal...

számomra nagyságrendekkel xarabb akár a Yorcknál, akár a Myokonál...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #14500 Írta: BigaC

vonKurz írta: aztán az egészet agyonvágják a 16km-s spot távolsággal...

számomra nagyságrendekkel xarabb akár a Yorcknál, akár a Myokonál...

A Pensacolának nagyon magas a felépítménye sajnos, de legalább spot esetén már nem sokkal később tüzet lehet nyitni. A NO viszont alacsonyabb, sokkal jobb a concealment, és jobb a lőtáv is. Erre már lehet olyan modult is tenni, ami tovább növeli a "lopakodást".
Nekem a P kedvenc lett, semmi mással nem lőttem még 15 citadellát :)
Amúgy az én Pensacolám gyakran reggelizik Yorck-ot, sőt mostanában áldozatául esett Atago, ARP Myoko és Admiral Hipper is. Nekem ami a legjobban tetszik, az összesen 10 löveg, talán az eddig felsoroltaknak mind kevesebb (Myokonak van annyi, de ott azzal a fura első toronnyal, ami fordítva áll). És sokszor sokat számít a +2 löveg :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.