ehhez egy kis leírás + NO tapasztalat:
www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/20...odo?start=1725#14438
Land of Fire map, bal oldal, jó messze rak egy rombolóval és egy Nürnberggel.
A Nürnberg elindult a rombolót védeni, gondoltam nem hagyom őket egyedül, a főerők elégnek tűntek a jobbon.
Az ellenséges oldalon szemben hamarosan feltűnik egy Atago, egy Nürnberg és egy romboló. Az ellenséges rombolót szerencsére a Nürnberg, aki közelebb van/messzebbre lő és a mi rombolónk elsüllyesztik.
Én tartom magam a jó tanácshoz, hogy New Orleansal szögben majdnem szembe és agresszív viselkedés, szóval nekirontok az Atagonak. Hamarosan mindketten meglepődünk, hogy 3 citadella találatot is kap tőlem, behúzódik egy sziget mögé. Míg üldözöm, ütésváltás a Nürnberggel, amit a saját Nürnberg is támad. Itt is pár citadella, de közben odaérek a rejtőzködő Atago-hoz, torpedózásra készül. Akkor megyek a másik oldalon. Ütésváltás, újabb citadella, de én is kapok párat ilyen közelről. A saját CV vagy figyelt, vagy épp szerencsém volt, de a torpedóbombázójától bekap 2 torpedót az Atago, ezután egy sorozattal kivégzem. Itt az idegek játéka volt, mert a sziklapad folyamatosan alacsonyabb, de ha előbb lősz, követ bányászol, ha későn meghalsz. Egy kicsit előbb lőttem, a hátsó sziklát lőtt, de a New Orleans erőssége az első két 3-as löveg. Ez így leírva hosszú volt, de másodpercek voltak

A Nürnberg fele megyek, akik egymást lövik a sajáttal. Pár sorozat az első lövegekből, citadellák itt is, ez is süllyed.
Ekkor már elég kevés a HP-m, már minden kósza lövés elég lehet a kagylóhalászathoz.
De még szerencsém van, az ellenséges bázis felé hajózok, ott egy fél HP-jű ellenséges New Orleans-ot is kivégzünk a Nürnberggel, itt övé az utolsó találat.
New Mexico égetés, bár már nem kell tüzet gyűjtenem, persze most van bőven.
A NewMex és Colorado lőnek, kanyargok veszettül - még mindig nem jön a végzetes találat - a New Orleans is elég agilis, jól manőverezhető - és még nincs is rajta az upgrade.
Végül meglepetésként az ellenséges CV zuhanóbombázója végez ki, de jó meccs volt.
A jobbszárnyunk győzött, de a bal oldalon megakadályoztuk a túlerejű támadást, sőt már az ellenséges bázist támadtuk mi is. A baráti Nürnberg, akivel együtt küzdöttünk, túlélte a csatát.
És még nincs meg a B hajótest és upgrade-ek. Egyedül a 16.4km-es hatótáv növelőre gyúrtam free XP-ből, mert csak úgy ér sokat a csatában a hajó.
De még sokat kell mennünk, hogy a Pensacola 15 citadellás rekordját hozza