- Köszönetek: 190
vonKurz írta:
SirHiggins írta: Cleveland-re érdemes feltenni a 152mm/47 MK16-os tornyot (+1.5ROF, -10s toronyforgás...)?
Illetve
Main Battery mod 2 (Increases the traverse speed of the main turrets:
+10% to main battery loading time +15% to the main battery traverse speed)
vagy
Gun Fire Control mod 1 (Increases main battery firing accuracy)
?
a nagyobb toronynak majd 33 fok a forgasi sebessege, szerintem kibirhato.
hataran billeg annak, amit egy cirkalo tud, 40 sec/fok szerintem már az az értek, ami csak csatahajónak elfogadhato, mondjuk annak tök jó
szerintem tedd rá a tornyot, aztán ha kibirhatatlanul lassunak érzed a forgást, akkor vagy expert marksmannal gyorsítsad, vagy ezzel a main battery mod-l. valamivel egyébként a pensacola alap tornyat is kell majd forgatni, de utana mar feljebb ugynezem nem problema...
a pontosság növelő... én nem éreztem pontatlannak az ágyút, nagyjából oda lőtt ahova akartam, és mivel sörétest használsz, nem is fog izgatni ha a fele találl csak. valójában jobb lenne a nagyobb szórás, mert oda megy ahova te akarod, csak mire odaér, már nincs ott az ellenfél
Mogamival volt mindig olyan érzésem, hogy 15 skulo ropul, aztan nem lehet kifordulni előle mert eléje mogéje mindenhova potyog
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
SirHiggins írta: A toronyforgásra csak azért gondoltam, mert több helyről hallottam, hogy
a legutóbbi patch után elég lassacskán műkszik.
Viszont a RoF nem lesz túl kicsit azzal a felszereléssel?
Vagy a másik verzió az AA gun mod, a +20% AA hatótávval?
BigaC írta:
SirHiggins írta: A toronyforgásra csak azért gondoltam, mert több helyről hallottam, hogy
a toronyforgatás főleg annak lassú, aki megszokta a régi gyorsat
ha most kezdeném vele, nem tűnne fel annyira. de ahogy előttem írta vonKurz, a megfelelő kapitány 2-es skillel gyorsítható egy kicsit.
nekem kezdettől fogva az +20% AA van fenn, amivel mészárlást lehet csinálni, feltéve ha van CV és sikerül abban a csapatban lenned, amit az ellen CV támad
én 26-30 repülőt lőttem le vele max, de persze ennél itt még sokkal többet is leszedtek.
egyébként pont azon gondolkozom, hogy mostanában csakazértse tesz az MM CV-s csapatba, lehet lecserélem a gyorsabb forgatásra. a fire rate még így is gyors marad, bár valahol a Cleveland nagy előnye éppen a tűzgyorsaság is, szóval ezt kiherélve egy átlag (alatti) cirkálót kapunk...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.