Amerikai cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #15890 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

vonKurz írta:

SirHiggins írta: Cleveland-re érdemes feltenni a 152mm/47 MK16-os tornyot (+1.5ROF, -10s toronyforgás...)?

Illetve
Main Battery mod 2 (Increases the traverse speed of the main turrets:
+10% to main battery loading time +15% to the main battery traverse speed)
vagy
Gun Fire Control mod 1 (Increases main battery firing accuracy)
?

a nagyobb toronynak majd 33 fok a forgasi sebessege, szerintem kibirhato.
hataran billeg annak, amit egy cirkalo tud, 40 sec/fok szerintem már az az értek, ami csak csatahajónak elfogadhato, mondjuk annak tök jó :)

szerintem tedd rá a tornyot, aztán ha kibirhatatlanul lassunak érzed a forgást, akkor vagy expert marksmannal gyorsítsad, vagy ezzel a main battery mod-l. valamivel egyébként a pensacola alap tornyat is kell majd forgatni, de utana mar feljebb ugynezem nem problema...

a pontosság növelő... én nem éreztem pontatlannak az ágyút, nagyjából oda lőtt ahova akartam, és mivel sörétest használsz, nem is fog izgatni ha a fele találl csak. valójában jobb lenne a nagyobb szórás, mert oda megy ahova te akarod, csak mire odaér, már nincs ott az ellenfél :)

Mogamival volt mindig olyan érzésem, hogy 15 skulo ropul, aztan nem lehet kifordulni előle mert eléje mogéje mindenhova potyog :)

A toronyforgásra csak azért gondoltam, mert több helyről hallottam, hogy
a legutóbbi patch után elég lassacskán műkszik.
Viszont a RoF nem lesz túl kicsit azzal a felszereléssel?

Vagy a másik verzió az AA gun mod, a +20% AA hatótávval? :unsure:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #15891 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

SirHiggins írta: A toronyforgásra csak azért gondoltam, mert több helyről hallottam, hogy

a toronyforgatás főleg annak lassú, aki megszokta a régi gyorsat :)
ha most kezdeném vele, nem tűnne fel annyira. de ahogy előttem írta vonKurz, a megfelelő kapitány 2-es skillel gyorsítható egy kicsit.
nekem kezdettől fogva az +20% AA van fenn, amivel mészárlást lehet csinálni, feltéve ha van CV és sikerül abban a csapatban lenned, amit az ellen CV támad :)
én 26-30 repülőt lőttem le vele max, de persze ennél itt még sokkal többet is leszedtek.
egyébként pont azon gondolkozom, hogy mostanában csakazértse tesz az MM CV-s csapatba, lehet lecserélem a gyorsabb forgatásra. a fire rate még így is gyors marad, bár valahol a Cleveland nagy előnye éppen a tűzgyorsaság is, szóval ezt kiherélve egy átlag (alatti) cirkálót kapunk...

Több
9 éve 1 hónapja #15892 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta:

SirHiggins írta: A toronyforgásra csak azért gondoltam, mert több helyről hallottam, hogy

a toronyforgatás főleg annak lassú, aki megszokta a régi gyorsat :)
ha most kezdeném vele, nem tűnne fel annyira. de ahogy előttem írta vonKurz, a megfelelő kapitány 2-es skillel gyorsítható egy kicsit.
nekem kezdettől fogva az +20% AA van fenn, amivel mészárlást lehet csinálni, feltéve ha van CV és sikerül abban a csapatban lenned, amit az ellen CV támad :)
én 26-30 repülőt lőttem le vele max, de persze ennél itt még sokkal többet is leszedtek.
egyébként pont azon gondolkozom, hogy mostanában csakazértse tesz az MM CV-s csapatba, lehet lecserélem a gyorsabb forgatásra. a fire rate még így is gyors marad, bár valahol a Cleveland nagy előnye éppen a tűzgyorsaság is, szóval ezt kiherélve egy átlag (alatti) cirkálót kapunk...

Akkor nem lettem okosabb, vagy a torony forog lassan és jó a RoF, vagy fordítva :)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #15893 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

az expert marksman nagyon durvan felgyorsitotta a tornyot, most viszont mar 139mm-nel mukodik max, igy se rossz, de a regihez kepest sokkal lassabb.
ha olyanod van, az a 33 secet még lejjebviszi nemtom,
180/33 sec, az ugye 5,5 fok/sec, ebbol lesz 6,2 - azaz 29 sec/180 fok
ezt csinalja most, a regi expert marksman ezt levitte 22 sec/180-ra
de ha megnezed a tier8-10 japan cirkalokat, atagot akarmit, mind 29-30 sec/180 koruli erteken vannak

és igen, a ROF-t csökkenti, ezt meg jobb elkerulni, azért mondtam hogy probald ki a nagyobb toronnyal, aztan ha nagyon lassu, akkor gyorsitsal rajt :) de én nem tennék olyat...

8-9 tierben viszonylag gyakran van CV nélküli csata, de 7-n már sokkal több, szerintem a Cleve lényegében minden csatában találkozni fog CV-vel, oda meg nem baj a légvédelem...
aztán fene tudja, most olvasom BigaC-t :)

de az AA jo dolog...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 1 hónapja #15899 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
talán most amikor játszom, a CV játékosok mind dolgoznak :)
este/hétvégén a több játékosból nagyobb esély van CV-s csatára.
úgyhogy be is fejeztem, ezek a délelőtti játékok nekem többnyire bukók... jövök vissza este :)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #15901 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A kapitányi képességek módosítása nagyon más pályára állította a Cleveland-et. Korábban élmény volt vele játszani, de a patch óta - szerintem - inkább kínszenvedés, úgyhogy ment a levesbe.
Lehet, hogy csak peches szériát fogtam ki, de szerintem ez is olyan hajó lett, amit inkább csak átugrik az ember.
Mondjuk New Orleans-nak sem örülök sokkal jobban, ott is inkább tier 9-10-be jutok. Szombat este 2x hajóztam ki vele, mind2x egyetlen salvo küldte a víz alá, majdnem teljes HP-ról. A fene se tudja, lehet hogy meg kéne nézni a japán cirkáló ágat is...

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.