Amerikai cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #14692 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Mi a cél?
Látni vagy nem látszani? ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #14707 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ez a kérdés igen :)
De mivel 2 mila, meg kell fontolni :)
A New Orleansnak elég jó a concealmentje amúgy is, de vajon ez az upgrade mennyivel tenné még alattomosabbá? Persze ahol lépten-nyomon felszpottol valaki, ott úgyse érdekes, de pár helyzetben jól jöhet.
A látás megint olyan, hogy valószínűleg úgy is egy repülő vagy romboló derít fel valakit, nehézcirkálóval nem akarok én lenni a felderítő...
A fene tudja. :)
Aki esetleg felrakott már ilyet, az írjon...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #14714 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szerintem a lötáv a döntö.A Mogamira felraktam de arra inkáb az álca lenne jo.(nem igazán fekszik a 15-ös ágyu hiába a 18km-es lötáv.)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 2 hónapja #14727 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta: Ez a kérdés igen :)
De mivel 2 mila, meg kell fontolni :)
A New Orleansnak elég jó a concealmentje amúgy is, de vajon ez az upgrade mennyivel tenné még alattomosabbá? Persze ahol lépten-nyomon felszpottol valaki, ott úgyse érdekes, de pár helyzetben jól jöhet.
A látás megint olyan, hogy valószínűleg úgy is egy repülő vagy romboló derít fel valakit, nehézcirkálóval nem akarok én lenni a felderítő...
A fene tudja. :)
Aki esetleg felrakott már ilyet, az írjon...

a N. Orleans concealmentje tényleg nem rossz, de én ugy vagyok vele, minél kisebb, annál jobb. minél hamarabb tudsz eltűnni az ellenfél szeme elől, illetve minél váratlanabbul tudsz támadni annál jobb, még csatahajónak is, csak neki erre nincs esélye ugye :)
ellenben minden cirkálóra ezt teszek, majd ha eljutok a Hindenburgig, ott lesz egy kis meditállás, de szerintem annak is hasznos lesz, sok sok hp-t jelent extrában, ha 16km helyett 14,5-ről látják csak...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

• ktomi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #14773 Írta: ktomi
ktomi válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Üdv mindenkinek!

Többször írták már ezen az oldalon, hogy néhány játékos milyen gyengén teljesít a csatákban. Ehhez csak annyit, hogy néha (szerintem) nem csak a találat, de az is fontos, hogy mennyire tudjuk távol tartani az ellenséges hajókat, repülőket, így járulva hozzá a győzelemhez. Ez történt velem is Clevelanddel. A középmezőnyben végeztem, de a 2 anyahajóról 1 repülő sem közelítette meg az általam kísért 2 BB-t az elején, majd aztán leszedtem 12-t. :)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #14783 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

ktomi írta: Többször írták már ezen az oldalon, hogy néhány játékos milyen gyengén teljesít a csatákban. Ehhez csak annyit, hogy néha (szerintem) nem csak a találat, de az is fontos, hogy mennyire tudjuk távol tartani az ellenséges hajókat, repülőket, így járulva hozzá a győzelemhez. Ez történt velem is Clevelanddel. A középmezőnyben végeztem, de a 2 anyahajóról 1 repülő sem közelítette meg az általam kísért 2 BB-t az elején, majd aztán leszedtem 12-t. :)

Teljesen egyetértek! De sajnos ha valaki ezt a stratégiát követi (azaz teszi azt, amire pl. a cirkálók készültek, tehát légvédelmi támogatást nyújt pl. a csatahajóknak, és távol tartja tőlük a rombolókat) akkor az általa szerzett XP-k / kreditek száma igencsak alacsony lesz.

Ezért van az, hogy a játékosok inkább elmennek vadászni. Ami persze szórakoztató ugyan, de a végeredmény szempontjából gyakran katasztrofális következményekkel jár (elhullanak a BB-k és a CV). Erre a jelen körülmények között nincs igazán jó megoldás (mármint hogy mivel lehetne rávenni a CA-kat, hogy tegyék a valódi dolgukat és ezt honorálja is a rendszer pénzben és XP-ben kifejezve)

Egy összeszokott társaságnál, ahol mindenkinek megvan a kialakult szerepe a csapaton belül, ott ez valószínűleg nem probléma, de amikor egymásnak tök ismeretlen játékosokat sorsol össze a játék, ott általában mindenki a saját feje után megy (tisztelet a kivételnek)

A légvédelmi szerepben eltöltött időt szerintem mindenképp érdemes lenne jobban honorálnia a programnak (itt más mérőszám nemigen lesz, mint a lelőtt repülőgépek száma) Megfelelő kapitánnyal és felszereléssel egy CA nagyon kemény dió lehet a támadó gépeknek, láttam már videót ahol egy New Orleans leszedett 35 gépet.

Oldalmegjelenítési idő: 0.273 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.