Amerikai cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #15909 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Hiába tudsz lőni ha nem tudsz célozni és hiába tudsz célozni ha nem tudsz lőni :D
Ez a japános toronyforgás inkább csak közelharban zavaró, a RoF fontosabb.. De mindig kell valami amin lehet izgulni.. Wotban szükülj! Szükülj! Itt meg fordulj, fordulj :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #15931 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Get200 írta: Hiába tudsz lőni ha nem tudsz célozni és hiába tudsz célozni ha nem tudsz lőni :D
Ez a japános toronyforgás inkább csak közelharban zavaró, a RoF fontosabb.. De mindig kell valami amin lehet izgulni.. Wotban szükülj! Szükülj! Itt meg fordulj, fordulj :)

Szívesen maradtam cirkálóval hátsó vonalban, AA fedezetet és romboló elleni védelmet adni mondjuk a CV-nek, de az 5.3 óta ez nem igazán működött. A toronyforgási sebesség pont a közelharcoknál nagyon kellett volna, nagyobb távolságnál (ahol ez nem lett volna zavaró) meg ugye nem lehetett látni a rombolót. Ilyenkor igen hasznos csapattag egy okos CV, aki hajlandó egy repülőrajt kiküldeni, hogy spot-olja a DD-t.

A legszebb az volt, amikor nagy nehezen sikerült kinyírni a CV-re rárontó ellenséges cirkálót, párat beleereszteni egy támadó rombolóba és ezzel időt adni az anyahajónknak hogy kereket oldjon, de amikor kértem, hogy küldjön ki egy repülőrajt felderiteni a rombolót, a füle botját sem mozdította. Addigra már rommá volt lőve a Cleveland és sikerült belecsúsznom egy kóbor torpedóba. Amikor meg szóvá tettem, hogy kösz a segítséget akkor leoltottak a csapattársak, hogy ne piszkáljam őket. Igazi "élmény" ilyenkor a játék.

Több
9 éve 1 hónapja #15934 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

tmage írta:

Get200 írta: Hiába tudsz lőni ha nem tudsz célozni és hiába tudsz célozni ha nem tudsz lőni :D

Szívesen maradtam cirkálóval hátsó vonalban, AA fedezetet és romboló elleni védelmet adni mondjuk a CV-nek, de az 5.3 óta ez nem igazán működött. A toronyforgási sebesség pont a közelharcoknál nagyon kellett volna, nagyobb távolságnál (ahol ez nem lett volna zavaró) meg ugye nem lehetett látni a rombolót. Ilyenkor igen hasznos csapattag egy okos CV, aki hajlandó egy repülőrajt kiküldeni, hogy spot-olja a DD-t.

A legszebb az volt, amikor nagy nehezen sikerült kinyírni a CV-re rárontó ellenséges cirkálót, párat beleereszteni egy támadó rombolóba és ezzel időt adni az anyahajónknak hogy kereket oldjon, de amikor kértem, hogy küldjön ki egy repülőrajt felderiteni a rombolót, a füle botját sem mozdította. Addigra már rommá volt lőve a Cleveland és sikerült belecsúsznom egy kóbor torpedóba. Amikor meg szóvá tettem, hogy kösz a segítséget akkor leoltottak a csapattársak, hogy ne piszkáljam őket. Igazi "élmény" ilyenkor a játék.

Volt egy eset, mikor feltűnt egy romboló és távol tartottam csata fele alatt a CV-töl. kértem segítséget hogy spotoljon, majd újra kértem(mert láthatólag a vadászai már szabadon ott felejtve keringtek valahol), majd írtam, hogy akkor legalább mozduljon mert így megeszi a romboló. Akkor kaptam a "shut up noob, you have no kill" beszólást tőle.
Fogtam és ott hagytam, nem is kellett csak pár perc, felfalta a romboló. Legközelebb meggondolja, vagy nem, hogy mit tesz ha segíteni akarják.
Ha valakin segíteni akarsz, de nem veszi a lapot, ne halj meg érte.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #15943 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ó, ilyenkor meg is írom az ellennek, hogy szabad a préda és látványosan elvonulok.. :evil:

Több
9 éve 1 hónapja #16037 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Expert marksman-el, az alap lövegekkel a toronyforgás 20,7sec, a Rof 6,0; szerintem maradok ennél :)

Több
9 éve 1 hónapja #16423 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Prémium Atlantával inkasszáltam már hatalmas zakót.

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.