- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta: Hiába tudsz lőni ha nem tudsz célozni és hiába tudsz célozni ha nem tudsz lőni
Ez a japános toronyforgás inkább csak közelharban zavaró, a RoF fontosabb.. De mindig kell valami amin lehet izgulni.. Wotban szükülj! Szükülj! Itt meg fordulj, fordulj
tmage írta:
Get200 írta: Hiába tudsz lőni ha nem tudsz célozni és hiába tudsz célozni ha nem tudsz lőni
Ez a japános toronyforgás inkább csak közelharban zavaró, a RoF fontosabb.. De mindig kell valami amin lehet izgulni.. Wotban szükülj! Szükülj! Itt meg fordulj, fordulj
Szívesen maradtam cirkálóval hátsó vonalban, AA fedezetet és romboló elleni védelmet adni mondjuk a CV-nek, de az 5.3 óta ez nem igazán működött. A toronyforgási sebesség pont a közelharcoknál nagyon kellett volna, nagyobb távolságnál (ahol ez nem lett volna zavaró) meg ugye nem lehetett látni a rombolót. Ilyenkor igen hasznos csapattag egy okos CV, aki hajlandó egy repülőrajt kiküldeni, hogy spot-olja a DD-t.
A legszebb az volt, amikor nagy nehezen sikerült kinyírni a CV-re rárontó ellenséges cirkálót, párat beleereszteni egy támadó rombolóba és ezzel időt adni az anyahajónknak hogy kereket oldjon, de amikor kértem, hogy küldjön ki egy repülőrajt felderiteni a rombolót, a füle botját sem mozdította. Addigra már rommá volt lőve a Cleveland és sikerült belecsúsznom egy kóbor torpedóba. Amikor meg szóvá tettem, hogy kösz a segítséget akkor leoltottak a csapattársak, hogy ne piszkáljam őket. Igazi "élmény" ilyenkor a játék.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.