- Köszönetek: 108
BigaC írta:
vonKurz írta: aztán az egészet agyonvágják a 16km-s spot távolsággal...
számomra nagyságrendekkel xarabb akár a Yorcknál, akár a Myokonál...
A Pensacolának nagyon magas a felépítménye sajnos, de legalább spot esetén már nem sokkal később tüzet lehet nyitni. A NO viszont alacsonyabb, sokkal jobb a concealment, és jobb a lőtáv is. Erre már lehet olyan modult is tenni, ami tovább növeli a "lopakodást".
Nekem a P kedvenc lett, semmi mással nem lőttem még 15 citadellát
Amúgy az én Pensacolám gyakran reggelizik Yorck-ot, sőt mostanában áldozatául esett Atago, ARP Myoko és Admiral Hipper is. Nekem ami a legjobban tetszik, az összesen 10 löveg, talán az eddig felsoroltaknak mind kevesebb (Myokonak van annyi, de ott azzal a fura első toronnyal, ami fordítva áll). És sokszor sokat számít a +2 löveg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
sjay177 írta: Ez a Des Moines egy szörnyeteg
Már a második csatámban 200K fölötti sebzést osztottam ki vele. Egy North Carolina gyakorlatilag derékszögben úszott előttem, gondolom nem volt eddig tisztában a tier 10 amcsi cruiser tűzgyorsaságával és AP sebzésével. Simán kinulláztam pár citadellel
egyébként milyen hajó ? azt látom, hogy brutális tűzgyorsaság, hány km-re lő ? valami hátránya neki is kell legyen, lassu a lőszere, vagy ?
Gizmo írta:
vonKurz írta:
sjay177 írta: Ez a Des Moines egy szörnyeteg
Már a második csatámban 200K fölötti sebzést osztottam ki vele. Egy North Carolina gyakorlatilag derékszögben úszott előttem, gondolom nem volt eddig tisztában a tier 10 amcsi cruiser tűzgyorsaságával és AP sebzésével. Simán kinulláztam pár citadellel
egyébként milyen hajó ? azt látom, hogy brutális tűzgyorsaság, hány km-re lő ? valami hátránya neki is kell legyen, lassu a lőszere, vagy ?
Ahogy néztem az adatlapokat a Des Moines-nak 3x3 ütege van, max lő távolság 15,8km, 10 lövés/perc,142m a maximális szórás, 5000 AP sebzés, 30mp alatt fordul 180 fokot a torony, 25-125 a páncélzata, 67 a túlélése.
Ebben a tierben a Hinderburgnak 4x3 ütege van, max lőtávolság 17,8km, 6 lövés/perc, 156m a maximális szórása, 5900 AP sebzés, a lövegtorony 22,2mp alatt fordul 180 fokot a torony, 25-110 a páncélzat, 70 a túlélése.
Ha csak a számokat nézzük 16-18km között egyértelműen a Hindenburg a jobb. Azon belül 7k (-) km-ig sanszos a Des Moines győzelme.
Gizmo írta:
BigaC írta: És sokszor sokat számít a +2 löveg
15km-en belül sajnos tényleg reggeli a Pepsicolának a Yorck. De ha tudja tartani a távolságot, vagy egy 17km-es kereszt salvottud nbyomni a Yorck, a 210mm-esek teszik a dolgukat még ha csak 8-an vannak is!
BigaC írta: Pepsivel kevesen tudnak jól játszani
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.