Amerikai cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #14503 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta:

vonKurz írta: aztán az egészet agyonvágják a 16km-s spot távolsággal...

számomra nagyságrendekkel xarabb akár a Yorcknál, akár a Myokonál...

A Pensacolának nagyon magas a felépítménye sajnos, de legalább spot esetén már nem sokkal később tüzet lehet nyitni. A NO viszont alacsonyabb, sokkal jobb a concealment, és jobb a lőtáv is. Erre már lehet olyan modult is tenni, ami tovább növeli a "lopakodást".
Nekem a P kedvenc lett, semmi mással nem lőttem még 15 citadellát :)
Amúgy az én Pensacolám gyakran reggelizik Yorck-ot, sőt mostanában áldozatául esett Atago, ARP Myoko és Admiral Hipper is. Nekem ami a legjobban tetszik, az összesen 10 löveg, talán az eddig felsoroltaknak mind kevesebb (Myokonak van annyi, de ott azzal a fura első toronnyal, ami fordítva áll). És sokszor sokat számít a +2 löveg :)

15km-en belül sajnos tényleg reggeli a Pepsicolának a Yorck. De ha tudja tartani a távolságot, vagy egy 17km-es kereszt salvottud nbyomni a Yorck, a 210mm-esek teszik a dolgukat még ha csak 8-an vannak is!:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #14527 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

vonKurz írta:

sjay177 írta: Ez a Des Moines egy szörnyeteg :cheer:
Már a második csatámban 200K fölötti sebzést osztottam ki vele. Egy North Carolina gyakorlatilag derékszögben úszott előttem, gondolom nem volt eddig tisztában a tier 10 amcsi cruiser tűzgyorsaságával és AP sebzésével. Simán kinulláztam pár citadellel :P

egyébként milyen hajó ? azt látom, hogy brutális tűzgyorsaság, hány km-re lő ? valami hátránya neki is kell legyen, lassu a lőszere, vagy ? :)

Ahogy néztem az adatlapokat a Des Moines-nak 3x3 ütege van, max lő távolság 15,8km, 10 lövés/perc,142m a maximális szórás, 5000 AP sebzés, 30mp alatt fordul 180 fokot a torony, 25-125 a páncélzata, 67 a túlélése.

Ebben a tierben a Hinderburgnak 4x3 ütege van, max lőtávolság 17,8km, 6 lövés/perc, 156m a maximális szórása, 5900 AP sebzés, a lövegtorony 22,2mp alatt fordul 180 fokot a torony, 25-110 a páncélzat, 70 a túlélése.

Ha csak a számokat nézzük 16-18km között egyértelműen a Hindenburg a jobb. Azon belül 7k (-) km-ig sanszos a Des Moines győzelme.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #14532 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Gizmo írta:

vonKurz írta:

sjay177 írta: Ez a Des Moines egy szörnyeteg :cheer:
Már a második csatámban 200K fölötti sebzést osztottam ki vele. Egy North Carolina gyakorlatilag derékszögben úszott előttem, gondolom nem volt eddig tisztában a tier 10 amcsi cruiser tűzgyorsaságával és AP sebzésével. Simán kinulláztam pár citadellel :P

egyébként milyen hajó ? azt látom, hogy brutális tűzgyorsaság, hány km-re lő ? valami hátránya neki is kell legyen, lassu a lőszere, vagy ? :)

Ahogy néztem az adatlapokat a Des Moines-nak 3x3 ütege van, max lő távolság 15,8km, 10 lövés/perc,142m a maximális szórás, 5000 AP sebzés, 30mp alatt fordul 180 fokot a torony, 25-125 a páncélzata, 67 a túlélése.

Ebben a tierben a Hinderburgnak 4x3 ütege van, max lőtávolság 17,8km, 6 lövés/perc, 156m a maximális szórása, 5900 AP sebzés, a lövegtorony 22,2mp alatt fordul 180 fokot a torony, 25-110 a páncélzat, 70 a túlélése.

Ha csak a számokat nézzük 16-18km között egyértelműen a Hindenburg a jobb. Azon belül 7k (-) km-ig sanszos a Des Moines győzelme.

csakhogy a számokat olyanok írják fellul, hogy melyik lőszer mennyire gyors.
meg melyiken mekkora a páncél, illetve melyikre milyen felszerelést lehet szerelni, javítani ugytom mindegyik tud, de ha van rá lőtávnövelő, mint a csatahajókra, akkor a Des Moines is tudja a 18km körüli távolságot...

egyébként Zao viszonylag sok van, Hindenburg is akad, Des Moines az ritka mind a fehér holló...

Gizmo írta:

BigaC írta: És sokszor sokat számít a +2 löveg :)

15km-en belül sajnos tényleg reggeli a Pepsicolának a Yorck. De ha tudja tartani a távolságot, vagy egy 17km-es kereszt salvottud nbyomni a Yorck, a 210mm-esek teszik a dolgukat még ha csak 8-an vannak is!:)

hát, szerintem mindegy, hogy 10 cső 15 másodpercenként, vagy 8 cső 12 másodpercenként :)

a lényeg viszont ott van, hogy a Yorcknak van 3 km a spot/lőtáv között, azaz ha meglát valakit, van ideje kényelmesen rákészülni az ellencsapásra, és utána lőni, a Pepsinél meg nincs...

ráadásul Pepsinél rengeteg olyant látok, hogy szemből max hp-n odacsurnek, tipikusan Iowa :D aztán megy a levesbe...

de engem nemrég Nagato kapott ki maxrol...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 2 hónapja #14536 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Pepsivel kevesen tudnak jól játszani :P
Viszont tán a Pepsi kicsit mozgékonyabb, legalábbis én úgy játszom vele, a messzi tűzcsapásokat azért ki lehet manőverezni Incoming Fire alert-el.
Ezt persze nem azért mondom, hogy én annyira ász lennék, megnéztem a WoWStatban, hogy Pensacolánál nem is listáznak. Egyedül a Nürnbergnél vagyok benne az első 600-ban típus szerinti listában :)
De tolom a német cirkálókat is, tetszenek, a Yorckra már "csak" a pénz kell.
Sajna a japán cirkálók kimaradnak, biztos nagyon jók, de arra már nem jut időm..

Több
9 éve 2 hónapja #14538 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta: Pepsivel kevesen tudnak jól játszani :P

wows-numbers.com/ship/4282300400,Pensacola/

ez van, csak az Atlanta rosszabb nála :)
és ha megnézed a top 5%-t, ott is látványos a kulonbseg, mindegy hogy gyenge, vagy xar játékos, egybexar a teljesítményuk a tobbiekhez képest...

közelharcba nem valo, mert nincs torpedoja, 15km-rol lovoldozni nagyon szépen tud, arra jo, de az álca miatt soxor kapják orron váratlanul, illetve o maga meg nem tud meglepni senkit, nem jo, nem szeretem, egyáltalán nem...

Több
9 éve 2 hónapja #14690 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
New Orleans-nél van egy új slot, modifications:

Target Acquisition System vagy
Concealment System

az első csak a view range-t növeli meg (a szürke kis sávot a minimap-en), tehát lőni nem lehet messzebbre/előbb. viszont nemrég kibővítették +20% torpedó észleléssel is.

a második pedig -10% detectability.

cirkálónál a második jobban hangzik, vélemények?

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.