Amerikai cirkálók

Több
9 éve 1 hónapja #16500 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Húúú ... ez a stock Pepsicola nem egyszerű ... ez a toronyforgatás halál ... inkább forgatom a hajót :)

Ti milyen felszereléssel használjátok ?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16504 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Myokonál még mindig gyorsabban forgatja :)
Nekem a Main Battery mod (párszor kilőtték vmelyik löveget), a Gun Fire Mod 1 (pontosság), Damage (tűz+flooding -%) és a Gear Mod van fenn (jobb ha ezzel gyorsan tudsz forgolódni :)).
De rakhatsz ide +forgatást tűzgyorsaságért cserébe, én inkább megtartottam az utóbbit.
Skillből elég sok van, itt nekem bevált a 400-as*tier HP növelő, túléltem így jópár +csatát. Skillel is javítható egy kicsit a forgatás, illetve ha nagyon javítani akarod, akkor még az előbbi modul is kell.
Szerintem a Pensacolánál érdemes a mozgékonyságra, tűzgyorsaságra gyúrni, fürge hajó, nehéz eltalálni (de ha eltalálják... :)) A lövegei nagyon jók szerintem, az AP killer, de a HE is jól gyújt. És a löveg upgrade-el kapsz még 2 extra csövet (2 torony csere 3-asra), így végül más elrendezésben ugyanúgy 10 lövege lesz, mint a Myokonak.

Most hogy egy ideje van Myoko-m is, a manga csaj mintha nagyobbakat harapna és jobb a lőtávja is, de a Pensacola nekem mozgékonyabbnak, fürgébbnek tűnik.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
9 éve 1 hónapja #16512 Írta: Sith7
És a löveg upgrade-el kapsz még 2 extra csövet (2 torony csere 3-asra), így végül más elrendezésben ugyanúgy 10 lövege lesz, mint a Myokonak.

Alapból is 10 lövege van, nem ? :blink:

2-3-3-2

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #16513 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Én is ugy emlékszem

Több
9 éve 1 hónapja #16515 Írta: Sith7
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy melyik skill - lel javítható a forgási sebesség, most, hogy nerfelve lett, ami eddig volt ?

Több
9 éve 1 hónapja #16518 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
a Pensacola 203-as, szerintem ott nem változik a sebesség, 0,7 fok/mp-t ad a skill.
a nerf a 150-eseket érintette.

lövegek száma:
én kifejezetten úgy emlékszem, a stock csak 4x2-es volt és a löveg upgrade-el lett 2x2+2x3.

"Stock the Pensacola has a fictional "four double turrets" configuration; by upgrading her you get the historical layout, two double and two triple superfiring turrets."
forum.worldofwarships.eu/index.php?/topi...sacola-and-its-guns/

csak nem megváltozott? :O

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.