Amerikai cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #13054 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta: New Orleans-t megéri megvenni? :)
(a Pensacolát nagyon megszerettem, ahhoz viszonyítva esetleg?)

Én csak megtűrtem a Pepsit, a NO jobb nála de valahogy az egész hajó kicsit erőtlen.. Ha top tier vagy akkor darál válogatás nélkül még a csatahajóknak is bevisz egy két citadellát..
9/10-es utódaival nem sokszor futok össze de ha mégis, nem nagyon uralják a terepet.. Persze lehet, hogy csak a kapitányok voltak bénák.. Ennek ellenére az egész ág kérdésessé vált nekem..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #13055 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Get200 írta: Én csak megtűrtem a Pepsit, a NO jobb nála de valahogy az egész hajó kicsit erőtlen.. Ha top tier vagy akkor darál válogatás nélkül még a csatahajóknak is bevisz egy két citadellát..
9/10-es utódaival nem sokszor futok össze de ha mégis, nem nagyon uralják a terepet.. Persze lehet, hogy csak a kapitányok voltak bénák.. Ennek ellenére az egész ág kérdésessé vált nekem..

köszi. a Pensacolával már egész gyakran futok 3-4 killes csatákat, és jó sokat is gyújt a Myokohoz. meg egyébként szerintem szép formás hajó. :)
pont ez az aggodalmam, ha a Pensacolával még elvoltam a MM áldása szerint, a kicsit jobb New Orleans viszont már aggasztóbb lehet gyakoribb felsőbb Tier-ekkel.
(és még nem is mindenben jobb, a Pepsi 10 lövegével szemben 9)
a kicsit nagyobb páncélzat is ahogy valaki mondta, csak arra jó, hogy jobban megpenetráljanak a csatahajók :)

Több
9 éve 2 hónapja #13061 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az első csatámba az első bekapott találattól felrobbantam. A másodikban egy salvoval kiszedtek. A harmadikban kifókuszáltak. Itt majdnem eladtam.. A negyedik, ötödikben én voltam a hentes. Azóta olyan mint a pepsi volt.. Hol ilyen, hol olyan.. Megtartottam de csak a napi szorzó meg ha adja, akkor játszom vele. De lehet neked a kedvenc hajód lesz :)

Több
9 éve 2 hónapja #14068 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Ok rng, később egy másik clevenek is lőttem egyet.
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #14146 Írta: sjay177
sjay177 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ez a Des Moines egy szörnyeteg :cheer:
Már a második csatámban 200K fölötti sebzést osztottam ki vele. Egy North Carolina gyakorlatilag derékszögben úszott előttem, gondolom nem volt eddig tisztában a tier 10 amcsi cruiser tűzgyorsaságával és AP sebzésével. Simán kinulláztam pár citadellel :P
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vonKurz, sgt_dog

Több
9 éve 2 hónapja #14239 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Marblehead még a zárt bétás időből van? Most találkoztam vele először:)

Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.