Japán rombolók

Több
8 éve 7 hónapja #18378 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A kapitány skillje iszonyat sokat számít. Egy magasabb Kaigun :) óvatlanul célozva is sokkal eredményesebben céloz, mint egy alacsonyabb.
A gazda szeme hízlalja a jószágot, a kapitány szeme a lövedéket :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18386 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: De a szonár hatótávja korlátozott. Ha japó DD-vel spot távon kívül torpedózol, akkor az életben nem vesznek észre a szonárral. A radar nem tudom, hogy mit fog tudni, meg milyen hatótávval. A leírása szerint nekem roppant furcsa. Azt írja, hogy miden földrajzi akadálytól függetlenül észlel hajókat. Azt meg hogy? A radar hullám, ha nekiütközik egy hegynek, akkor nem verődik vissza? Vagy a denevér is "átlát" a falon? :blink:

A az első videókban amit láttam még úgy beszéltek a radarról, hogy csak a lövöldöző hajókat látod vele a ködben (amcsi/orosz) a hatósugáron belül. WGs leírásban már úgy szerepel, hogy mindent látsz függetlenül attól, hogy mit csinál vagy hol van. Az utolsó videókban már a ködben dekkoló DDket is láthatóvá tette és annak rendje és módja szerint ki is lőtték őket. Az oroszok nagyobb sugarat kapnak rövidebb idővel az amerikaiak kisebb hatótáv, több idővel..
A szonár ugye látja a hajót meg a torpedókat a radar meg csak a hajót..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Andrej72

Több
8 éve 7 hónapja #18388 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
És legalább a detected felirat villan, ha beradaroznak? Talán az jön legközelebb, hogy azt is elveszik.... :whistle:

Több
8 éve 7 hónapja #18391 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: És legalább a detected felirat villan, ha beradaroznak? Talán az jön legközelebb, hogy azt is elveszik.... :whistle:

Van, (((0))) a jele.. Kb mint a wifi jel fektetve :lol:

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18738 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Milyen jó kis köröm volt a Mutsukival, lazán körözgettem látótávon kivül, épp csak párat lőttem vmi 0 hpsra, eregettem a torpikat a csatahajókra, ők nagy lazán meg csak mentek bele... :lol: Mire észrevettem már vége is volt a meccsnek, az eredmény meg (minden prém meg zászló nélkül):

Csak a rombolóval a legkényelmesebb, ugy hiszem
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #18916 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Hatsuharura milyen 1 millás skill ment fel, fordulás, gyorsulás, v a gyógyulás? :lol: Mire van inkább szüksége...

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.