Japán rombolók

Több
8 éve 7 hónapja #18210 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: Puff neki! A Kamikaze mai három meccsén 67% WR, 70k átlag sebzés, és 2,67 átlag frag. :evil: Ez a legutóbbi.

Itt is ugyanaz a kérdés :lol: Prémet használsz e , zászló mi van rajta, mennyi az alap credit? ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18224 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Köszi urak. Csinálom mellé az amcsikat, aztán majd kiderül. Az amcsi rombolók szinte mindig megfürdettek. Kivéve az űber maflákat akik csak mennek sníperben a free fregre. :blink:

Több
8 éve 7 hónapja #18234 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem tudom, hogy az alap kredit mennyi volt. Prémium accountom van, zászló nem volt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 7 hónapja #18238 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Akkor 200 az alap ;)

Több
8 éve 7 hónapja #18271 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem igazán a fubukitól tetszik a japán ág. 15 km torp táv, a lövegei is sokkal jobbak 2X3 ( na azért 1vs1 ne menj neki egy orosz vagy amcsi rombolónak), a japcsiknak a legjobb az álcájuk. Ha jol használod akkor nagyon nehéz felfedezni őket és ha jól emlékszem akkor 3X3 torp lő ki. Ezzel elég szép sávot lel lehet fedni. És felette (8-9) még jobbak. De ehhez hozzá tartozik, hogy 8-9-10 csatákban már nem kezdők és hülyék játszanak. Csak egy pl. Ha felfedez pl egy vadász vagy bárki és egy kicsit is elszakadtál olyan focuszt kap az ember pillanatok alatt, hogy mire kapcsol már késő.
A tapasztalataim szerint a 9-10 rombolókat sokszor használják arra, hogy a térkép szélén elosonnak és hátulról küldik az áldást ( kb 20 torp). Elég kellemetlen a csapatnak mikor a hátuk mögül jön a riasztás és mire kapcsolnak addigra késő.

Több
8 éve 7 hónapja #18272 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ja és csak kitartás, :sick: :sick:
minden ágon vannak jó és rossz hajók. Nekem is sokszor volt, hogy alig vártam hogy megszabaduljak tőle, később meg visszasírtam :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Oldalmegjelenítési idő: 0.252 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.