Japán rombolók

Több
8 éve 8 hónapja #17422 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egészen döbbenetes, hogy hétvégenként milyen agyhalott csapatok vannak. :blink:

Az alábbi "teljesítménnyel" a középmezőnyben végeztem.

A második meccs sem volt csúcs, de legalább értem el találatokat. Itt első lettem, de hiába. Csak pislogtam, hogy egyes emberek miket csináltak. Jó én is hibáztam, mert a térkép szélénél rossz irányba kanyarodtam. De amikor egy Clevelandünk beállt az ellenség bázisára foglalni, és hagyta, hogy egy Aoba, meg egy Kongo fossá lője, miközben ő semmit nem talált el, na akkor a maradék hajam is kihullott. :whistle:

Azt hiszem, mára ennyi. Megyek Garfieldet nézni. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17440 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem se jött be mutuski, de hatsuharu se, nem megyek vele csatát, pedig kéne Fubukiért. Hatsuig bírd ki valahogy, annak legalább van ágyúja.

Több
8 éve 8 hónapja #17444 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Nekem se jött be mutuski, de hatsuharu se, nem megyek vele csatát, pedig kéne Fubukiért. Hatsuig bírd ki valahogy, annak legalább van ágyúja.

Hatsun remek ágyúk vannak, a Mutsukihoz képest.
sajnos a Mahan széttépi apro darabokra, pont ugy, mint Fubukit a Benson...

ha még nem késo, azt ajanlom hagyd a fenebe, toljad az amerikai rombolot :)

Több
8 éve 8 hónapja #17448 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ha ágyúzni akartok, akkor miért japán rombolót húztok?:)

Ha már mindenképpen ágyúzni kell a japán rombolóval akkor vmit már előtte elszúrtunk:)

Mondjuk nekem a 3 tornyos Fubuki bejön, azzal leállok akár egy Bensonnal is, persze csak, ha van lelépési lehetőségem (füst vagy sziget).

Most utolsó csatában én adtam le Fubukival az első lövést pont Bensonra, felrobbant szegény :D Persze ez csak mák.

A lényeg japán rombolóval nem kell ágyúzni, azzal le kell lépni amíg lehet, a lelépést pedig az ágyúzás nagyban nehezíti.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17449 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

BigaC írta:
Személy szerint én is azt az elvet vallom, hogy ne kelljen japán romboló ágyúkat elsütni, ne kelljen javítania magát a DDnek stb. vagyis a mesterlövészkedést. Na ez persze néha (általában :P) borul :D
nálam általában ezek vannak rombolónál:
Basics of Survivability
Situation Awareness
Torpedo Armament Expertise
Superintendent
Last Stand

4-esig ha eljutok, akkor a HP növelő :)

a basics of survivability-nek nem látom sok értelmét, tul keves a hp-ja ahhoz a rombinak, hogy tuz/sullyedes aldozata legyen...

nem allitom, hogy nincs neha, de ez nem csatahajo...

ugyanakkor a Basic Firing Training ad +10% tuzgyorsaságot az agyukra...

Hp novelovel meg az van, hogy elvileg nagyon jo, szerintem tenni fogom minden rombolora, ugyanakkor a +20% lotavolsag/legvedelem megint nem kikerulheto az agyus hajoknak... japannal talan nem annyira kritikus...

most 2 hasznos negyes van, de ha mindketto kell, akkor nem marad pont a tizes alcazasra, 600m alcazasi tavolsagnal szerintem 4000 hp tobbet er...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 8 hónapja #17451 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Japánokra felesleges az ágyú tunningoló képességek. Kageromnak most 5.4 km körül van az észlelése, hiába van +Hpd ha végig spotollak.. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.