Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #15072 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Mikor újraosztottam a dd skilljeimet gondolkodtam, hogy az új skillnél megéri-e a +5 csomót. Hatsuharu kapitányánál gondolkodtam el ezen, mert Kamikazen volt éppen, hatsun nem gond a -20%, de 7km-es torpedóknál 6km-es spotrangenél számít. Hatsu javára döntöttem, 5.6km torp range. Ok, Isokazet képzek, arra nem raktam fel, Kíváncsi leszek arra a +5-re ,hogy sok elsz, vagy kb olyan lesz mint eddig (6.7-es spotrange mellett vígan van +1km-es távolságom torpedózni.

a 33 másodperc helyett most odaer 31 alatt,cserebe ha (neki) jo iranyba kezd el fordulni, soxor nem fogja már elérni, nem gondolom hogy gyokeresen fogja felforgatni a jatekot, pláne, hogy 1 köd lehetőséget adtál érte cserébe, tipikusan ugy gondolom második skill, azaz ha egyszer körbeértem, ha megvan már a -10% detectibility akkor talán...

és a 9-10-s rombiknak van is olyan torpedó range-e, amiből lehet "eladni" igaz nekik jellemzően olyan gyors a torpedója, hogy kevesebb bónuszt jelent...

Isokazera biztosa nem tettem volna, mert utána azért át kell ám kínlódjad magad a minekazen is :)

az 1km torpedó távolság meg elég karcsú feljebb, nem mondom hogy lehetetlen onnan torpedózni, de ott tier 7-n ugye már mindenki felett ott kering a vadászgép, és ha gyanú van a rombolóra, abban a pillanatban irányt vált...
Isokaze nagyon szépen tud onnan torpedózni, az kap ugye 900m-t, és elég.
vastagon elég,a minekaze-nal mer keveselltem...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15074 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem továbbra is kérdés, hogy lehet-e 10-15 km-re eredményesen torpedózni. Kevés esélyét látom, hogy egy ilyen messze levő célpont ne változtatna irány mire a torpedó odaér. Most a Mutsukin rápróbálok erre a gyorsító skillre. A 2 km lauf nem tűnik rossznak.

Több
8 éve 9 hónapja #15075 Írta: vonKurz

Andrej72 írta: Nekem továbbra is kérdés, hogy lehet-e 10-15 km-re eredményesen torpedózni. Kevés esélyét látom, hogy egy ilyen messze levő célpont ne változtatna irány mire a torpedó odaér. Most a Mutsukin rápróbálok erre a gyorsító skillre. A 2 km lauf nem tűnik rossznak.

hát, 15-20km-re lényegében vakhorgászat :) beletolod a semmibe, aztán gyakran van hol rombi hol más.

Shimanak van 15 torpedója, az azért nagyon nagy területet le tud fogni, nyilván megölni nem fog tudni vele, de 1-1 torpedot bekaphatsz könnyedén

azt is tudni kell egyébként, akinek nincs nyolcas hajója :)
hogy van ott egy 10%-s álca, meg addigra jellemzően a kapitány is tud 10%-t, a Shimanak papíron ugye 7,6km a spot távolsága, ez a gyakorlatban 6,1 minimum, de ott már egy bekapott lövéshez képest ingyen van az álcafesték is, szal közelebb az 5,9-hez - innentől azért a lövések nagy része 7-8km-ről fog jönni, pont ugy, mint alacsonyabb szinten, csak sokkal tobb torpedoval.
7km-ről 3*2, az nem veszélyes. 3*5, az már csúnya kiabálást eredményez nem feltétlenül csak a csatahajók részéről oldalon :D

Több
8 éve 9 hónapja #15076 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Minekazeval nem foglalkozok, Fubukira kéne gyűjtenem már, de nem kedvelem a dd játékot, vagy van sebzésem ,vagy nincs, jó párszor csak ágyúval tudtam sebezni, mert vagy nem tudtam torpedózni valamilyen oknál fogva, vagy csak simán kikerülték.

Több
8 éve 9 hónapja #15077 Írta: vonKurz

Grievous írta: Minekazeval nem foglalkozok, Fubukira kéne gyűjtenem már, de nem kedvelem a dd játékot, vagy van sebzésem ,vagy nincs, jó párszor csak ágyúval tudtam sebezni, mert vagy nem tudtam torpedózni valamilyen oknál fogva, vagy csak simán kikerülték.

én azt választottam, hogy megvan a Fubuki, de a 3* xp-ket se szedem össze vele, mert nem áll kézre. majd talán egyszer :)
de feljebb azt irtad Isokaze-t képzel, azért gondoltam, hogy ott vagy. kicsit álmos voltam mikor olvastam :D

Több
8 éve 9 hónapja #15079 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
érdekes, hogy mintha a csatahajók lassan jobbak lennének torpedó kerülgetésben, mint a cirkálók. előző játék, egy Aobát, egy Cleveland-et, és egy rombolót találtam el torpedóval.
csatahajót egyet sem!
sőt, a nagy lapos is csak röhögött rajtam, egyet kapott be. többre mentem volna, ha szétágyúzom.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.