- Köszönetek: 1105
Grievous írta: Mikor újraosztottam a dd skilljeimet gondolkodtam, hogy az új skillnél megéri-e a +5 csomót. Hatsuharu kapitányánál gondolkodtam el ezen, mert Kamikazen volt éppen, hatsun nem gond a -20%, de 7km-es torpedóknál 6km-es spotrangenél számít. Hatsu javára döntöttem, 5.6km torp range. Ok, Isokazet képzek, arra nem raktam fel, Kíváncsi leszek arra a +5-re ,hogy sok elsz, vagy kb olyan lesz mint eddig (6.7-es spotrange mellett vígan van +1km-es távolságom torpedózni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Andrej72 írta: Nekem továbbra is kérdés, hogy lehet-e 10-15 km-re eredményesen torpedózni. Kevés esélyét látom, hogy egy ilyen messze levő célpont ne változtatna irány mire a torpedó odaér. Most a Mutsukin rápróbálok erre a gyorsító skillre. A 2 km lauf nem tűnik rossznak.
Grievous írta: Minekazeval nem foglalkozok, Fubukira kéne gyűjtenem már, de nem kedvelem a dd játékot, vagy van sebzésem ,vagy nincs, jó párszor csak ágyúval tudtam sebezni, mert vagy nem tudtam torpedózni valamilyen oknál fogva, vagy csak simán kikerülték.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.