Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #13690 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Köszi. És a második, vagy ha úgy tetszik harmadik helyre egy tier 5-ösnél? Az AA-ra nem sok értelme van 500k-t költeni, a torony forgatás csökkenti a tűzgyorsaságot. Az egyetlen értelmesnek a torpedó forgatás gyorsítás tűnik, de kérdéses, hogy az pár tized másodperc ami a 7,2 mp-ből lejön, megér-e ennyi pénzt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13693 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók

vonKurz írta:

vcsaba1968 írta: Hát aszem megválaszoltad a kérdéseket.

upgradenal en mindenre az agyu javitast teszem, mert ugyan idealis japan rombimeccsen elo se veszem az agyut, de egyreszt nagyon lelovik a tornyot, es az hianyozhat, masreszt rombolo kulonosen az orosz, nagyon hajlamos a felrobbanasra, az meg arra ad egy kicsit...

Ognevoyt szidják is, mint a bokrot, a 2 sérülékeny 2x torony miatt, és tényleg: nincs csata, hogy ne lőnék ki az egyiket, de sokszor mindkettőt, a 20% ellenére is.
Persze az alapján, amit olvastam, azt írják, maradjak vele 8-10km-en, lőjek és folyamatosan kerülgessek, de nekem nem igazán tetszik ez a fajta romboló stratégia.
Erősen gondolkozom, hogy eladom a szovjeteket (ez a gunboat diplomácia nem vált be, már kínomban BB-t kísérek velük :)) és kipróbálom a japán ágat. Tier 5-től a szovjet romboló inkább gunboat, a torpedót már szinte el is felejtettem rajta, kivéve ha kamikaze akcióra támad kedvem. Azt hiszem, csak Tier 8-tól kezd alakulni megint a torpedó hatótáv (>4km). A Kiev is csak egy kicsit jobb Ognevoynak ígérkezik, torpedó ugyanaz a hatótáv, bár már legalább 2x5 torpedóról van szó.
Kamikaze akció: sokszor nem tudom, mi a jobb a csapatnak, ha sikerül magammal rántanom egy csatahajót, vagy sokáig élek/sebzek/füstölök a csapatnak. Mert már szovjet rombolóval sokszor jártam úgy, hogy hiába vittem el egy csatahajót magammal, akkor is vesztett a csapat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #14793 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán rombolók
1 millió kredites kérdés:)Fubukira melyik éri meg jobban?A sebesség boost,vagy a kanyarodásjavító?
Ranked utolsó pár napjában szórakoztam kicsit,feltettem a 15km-es torpedókat..kellemes meglepetés volt,a bázis ,mögött másod-,harmad vonalból érkező cirkálók,csatahajók lelkesen kapkodták a torpedókat:)

Több
8 éve 9 hónapja #14795 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nálam a szovjeteknél a Gevny az abszolút menő hajó :)

Több
8 éve 9 hónapja #14835 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán rombolók
opsz rossz topikba írtam,ez az orosz rombolós topic... :P

Több
8 éve 9 hónapja #14841 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Áh elhagyott a szerencse a Kamikazé-vel. Amilyen jól ment az elején, annyira gáz volt az utolsó pár meccs. A torpedókat mindenki kikerüli, a motoromat az upgrade ellenére állandóan szétlövik, és mintha a torpedó sebzése se ugyanaz lenne, mint amikor megkaptam. Én még azt hittem, ezzel fogok farmolni...

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.