Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #15082 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
15-20kmes torpedókban az a szép, hogy többnyire nem számítanak rá. Akkor lehet a legjobban aratni, ha az ellen rombolói mögé sikerül kerülni, mert akkor nem gondolják, hogy torpedók fognak felbukkanni.

vonKurz
Én is a Bensonnál járok. Zászlóval és skillel elég szépen lehet gyujtogatni de elég frusztráló, hogy tűz nélkül csak kopogtatni lehet..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15084 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán rombolók

BigaC írta: érdekes, hogy mintha a csatahajók lassan jobbak lennének torpedó kerülgetésben, mint a cirkálók. előző játék, egy Aobát, egy Cleveland-et, és egy rombolót találtam el torpedóval.
csatahajót egyet sem!
sőt, a nagy lapos is csak röhögött rajtam, egyet kapott be. többre mentem volna, ha szétágyúzom.

Képzett csatahajós számol a rombolóval és úgy mozog, hogy ha van ott akkor ne legyen könnyű célpont.
Pl nem úszik ki sziget sarka mögül egyenes vonalban, főleg nem közel a szigethez. Inkább már előtte fordulni kezd, inkább visszafordul és más célpontot keres.
De ha valamiért bele is kényszerítődik egyes helyzetekbe, úgy fordul minél kisebb felületet mutasson.
Akik a scope-ra vannak tapadva az meg mindegy miben ül. lehet az BB, CA. Van aki azt sem veszi észre, hogy a másodlagos ágyúk csattogtatnak valakit, van aki meg úgy megy mintha drótkötélen húznák szép egyenesen.
Ja és van kormány upgrade is.

Több
8 éve 9 hónapja #15085 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nyugi, csak hülyén szoktam fogalmazni, nem volt neked reggel :P

Isokazet visszavettem, mert elég sok torpedós küldi volt napi küldiknél, és isokazeval még tudok valamit csinálni, általában, t4-ben még szépen lehet darálni, hanem hibázik az ember, és a csapata se, se a random.

Minekaze a nerfje előtt nem sokkal volt meg, madj a nerf után szintén nem sokkal adtam el, megvéve a mutsukit, de arra nem éreztem rá, de már a minekaze 7km-es torpedóját se éreztem. Hatsuharura se érzek rá, stockként volt egy jó köröm (magas sebzés, persze bukta), azóta pár jó kört tudtam menni, amin éreztem, hogy jó volt. XP-t meg furcsán adja, volt, hogy 5k sebzésem ágyúval, mégis top xp-s voltam, pedig hivatalosan nincs spot sebzés, bázis foglalásom se volt emlékeim szerint (se védés). WG logic :P

Több
8 éve 9 hónapja #15086 Írta: AtuqShaman

Get200 írta: Én is a Bensonnál járok. Zászlóval és skillel elég szépen lehet gyujtogatni de elég frusztráló, hogy tűz nélkül csak kopogtatni lehet..

Armor-t ne rakjunk a DD-kre, meg egy HP duplázást? Nagyobb kaliberű ágyúkat?

Ezzel máris megkaptad a japán cirkálókat. De akkor cirkálózz ha ennyire nem tetszik a DD.

Több
8 éve 9 hónapja #15089 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

AtuqShaman írta:

Get200 írta: Én is a Bensonnál járok. Zászlóval és skillel elég szépen lehet gyujtogatni de elég frusztráló, hogy tűz nélkül csak kopogtatni lehet..

Armor-t ne rakjunk a DD-kre, meg egy HP duplázást? Nagyobb kaliberű ágyúkat?

Ezzel máris megkaptad a japán cirkálókat. De akkor cirkálózz ha ennyire nem tetszik a DD.

Sok volt a kávé?
Semmi bajom velük (sőt) de azért egy picit mókás, hogy 58hpval menekül a CA és nem tudom kilőni pedig veszettül sorozom. Az elötte lévőknek azért tudtak kárt is csinálni..

Több
8 éve 9 hónapja #15095 Írta: AtuqShaman
Az hogy 42 meg 52 meg 54 HP-val menekül valaki és hiába találod el nem sebzödik nem romboló sajátosság.
Velem is volt már ilyen. Másokkal is, többször is. Találkoztam így DD-vel, CA-val és BB-vel is. Csata is múlott rajta.

Ez az RNG nem pedig melyik hajó erös melyik gyenge.

Nem kávézom, csak szóltam rossz felé kombinálsz. Ez puszta WG.

Nézd meg iChase videóját, mikor valaki 8x találja el az alacsony HP-s DD-t és nem sebez rajta, pedig egy lövés kelkett volna hogy ölje. Mégsem a hajókat szidja.

Ha te ezt zokon vetted vagy támadásnak akkor lehet még ideges vagy az eset miatt, érthetö. De én nem annak szántam aminek hiszed.

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.