Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #14940 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

sgt_dog írta:
szerk. az 1milliós kérdés még mindig él:) :P

úgy gondolom, hogy a fordulás hasznos egy csatahajónál, de Fubukinak 2,5 sec rudder time-t leviszi 2 secre, észreveszed ?

ugyanakkor soxor van olyan szituáció, hogy megállok, akár egy ködfelhőben, és nem mindegy álló helyzetből mennyi idő alatt veszi fel az utazósebességet.

van még egy dolog, de ezt tesztelni kellene, elmélet részemről, de tetszetős :D
ha fordul a hajó, sebességet veszt.
ha fent van a gyorsulás upgrade, akkor menet közben a lövések elől cikázva magasabb lesz a végsebességed.
ha mennél mondjuk egyenesen 36 csomóval, az a folyamatos kanyarok miatt lemegy tegyük fel 30-ra, de ha fent van ez a cucc, akkor kevésbé zavar a lassulás, tehát mész 33-l ténylegesen...

a számok itt teljesen hasraütésszerűek, jó lenne kiprobalni gyakorloban mondjuk 2 fubukival mi a kulonbseg, ha az egyiken van ilyen, a masikon meg nincs...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14941 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Pont ugyanezen agyaltam én is :) Akkor eldőlt,felrakom a boostert,ha nem jó mx kidobtam egy millát:)

Több
8 éve 9 hónapja #14960 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Az egyik videós japánokra fordulát, amcsikra boostot tesz. Azzal indokolja, hogy a japánnal sunnyogni kell ezért fontosabb a fordulás, az amcsikkal viszont leginkább a ködből lövöldözöl ezért jobb a gyorsulás ha oszlik a köd és le kell lépni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 9 hónapja #14967 Írta: sgt_dog
Akkor ízlés kérdése:)Én is úgy meditáltam magamban,mint vonKurz.A Fubuki azért nem fordul rosszul,viszont álló helyzetből majdnem úgy indul meg,mint egy csatahajó:)
Ködben kempelés meg előfordul japó dd-vel is:) Meg ha kanyarodás közben tényleg kisebb a sebességvesztés,az is hasznos tud lenni.ha beválik ajánlom másnak is,ha nem ,akkor így jártam:)

Több
8 éve 9 hónapja #14969 Írta: sgt_dog
Megvolt az első gyorsteszt:) Mentem egy kört a modul nélkül,aztán feltettem.Max sebességen nyomtam pár madmax kört :lol: Hát sajnos kanyarodáskor a boosterrel is ugyanúgy veszít a sebességéből a hajó.Hiretelen 90 fok körüli irányváltáskor minkét alkalommal 30-31 csomóra esik a sebesség 36,4-ről.Viszont a gyorsulása klasszisokkal jobb.:)

Több
8 éve 9 hónapja #14971 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

sgt_dog írta: Megvolt az első gyorsteszt:) Mentem egy kört a modul nélkül,aztán feltettem.Max sebességen nyomtam pár madmax kört :lol: Hát sajnos kanyarodáskor a boosterrel is ugyanúgy veszít a sebességéből a hajó.Hiretelen 90 fok körüli irányváltáskor minkét alkalommal 30-31 csomóra esik a sebesség 36,4-ről.Viszont a gyorsulása klasszisokkal jobb.:)

értelemszerűen veszt a sebességből, de utána hamarabb kellene felgyorsulnia...

Get200 írta: az amcsikkal viszont leginkább a ködből lövöldözöl ezért jobb a gyorsulás ha oszlik a köd és le kell lépni.

Bensonom van, azzal nem tudsz a ködből lövöldözni, mert egyrészt teljesen értelmetlen, nem sebzel semmit, csak a rombolókon :) esetleg cirkálón, de ezek visszalőnek torpedót ami nem jó...

másrészt látszik a ködből honnan jön a lövés, megálni nem tudsz mert agyonvágnak, ha meg előre hátra csónakázol lassan, akkor nem látod mikor érsz ki belőle

harmadrészt, ha nagyobb hajó jön, akár cirkáló akár csatahajó, és elfogyott a torpedód, akkor odajön melléd 2 km-re, és nem tudsz elmenekülni, jobban jársz általában ha a köd alatt elszaladsz, és ujratoltod a torpedokat...

adalék még amerikai ágyúhoz, hogy Taihot találtam el 69 alkalommal he-vel, 10km-ről, a lövések fele/harmada talált nagyjából, szal itt nyugodtan lehet számolni 200 lövést, közben egyszer sikerült kigyújtani, aztán jott egy cirkálló és megolte.

69 találattal sebeztem masszív 8000 hp-t az 50k+ból, meg 2500 burn sebzést...

orosz rombi viszont lehet hogy jobban tud kodbol lovoldozni, ezt nemtom sajna, de neki is a távolság a páncélja szerintem elsősorban...

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.