Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #14979 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Lehet velük, de szerintem nem túl nagy élvezet.
Néha sikerül még citadellát is bevinni oldalt mutató cirkálónak :)
A Gnevny jó volt, mert négy torony, de az Ognevoy-on igen fájdalmas tornyot veszteni.
A Kievre viszont kíváncsi leszek, ott három torony lesz, persze a 4km marad. Érdekes módon lehet a torpedóját fejleszteni, de némi +sebzésre ad -5 sebességet, azt nem biztos, hogy érdemes megvenni majd rá. Egyre fontosabb lesz a torpedó sebesség, ha már mindenkinek lesz lassan torpedó előrejelzője...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15016 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

BigaC írta: Lehet velük, de szerintem nem túl nagy élvezet.
Néha sikerül még citadellát is bevinni oldalt mutató cirkálónak :)
A Gnevny jó volt, mert négy torony, de az Ognevoy-on igen fájdalmas tornyot veszteni.
A Kievre viszont kíváncsi leszek, ott három torony lesz, persze a 4km marad. Érdekes módon lehet a torpedóját fejleszteni, de némi +sebzésre ad -5 sebességet, azt nem biztos, hogy érdemes megvenni majd rá. Egyre fontosabb lesz a torpedó sebesség, ha már mindenkinek lesz lassan torpedó előrejelzője...

mi az a torpedó előrejelző ? mod ?
egyébként onnan tudod, hogy orosz dd torpedót lőtt rád, hogy szemből befordul oldalra, aztán meg vagy vissza szembe, vagy elfele sürgősen, esetleg koddel kombinálva :)

Több
8 éve 9 hónapja #15021 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók

vonKurz írta: mi az a torpedó előrejelző ? mod ?
egyébként onnan tudod, hogy orosz dd torpedót lőtt rád, hogy szemből befordul oldalra, aztán meg vagy vissza szembe, vagy elfele sürgősen, esetleg koddel kombinálva :)

a torpedo acquisition range +20%-ra gondoltam skillnél :)

Több
8 éve 9 hónapja #15041 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Mikor újraosztottam a dd skilljeimet gondolkodtam, hogy az új skillnél megéri-e a +5 csomót. Hatsuharu kapitányánál gondolkodtam el ezen, mert Kamikazen volt éppen, hatsun nem gond a -20%, de 7km-es torpedóknál 6km-es spotrangenél számít. Hatsu javára döntöttem, 5.6km torp range. Ok, Isokazet képzek, arra nem raktam fel, Kíváncsi leszek arra a +5-re ,hogy sok elsz, vagy kb olyan lesz mint eddig (6.7-es spotrange mellett vígan van +1km-es távolságom torpedózni.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #15069 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én most váltottam Mutsukira. Volt rá egy 11 pontos kapitányom, és nála beraktam ezt a skillt. Így most "csak" 8 km-re tud torpedózni, de 64 csomóval. A modul upgradeknél kicsit gondolkodóba estem. A main battery mod 1, és a prop. mod 1 alap. Az 1000K slotba én a prop. mod 2-t raknám, mert a rudder shift a maga 2,1 másodpercével eleve jó. A 500K slottal megint bajban vagyok. Az ágyú pontosság növelő és egy japán DD-n mellőzhető, az AA upgrade szintén. Az ágyú forgatás nővelő sem tűnik értelmesnek, mert az upgradelt Mutsuki ágyú eleve sokkal jobban forog (18 s). Az egyetlen normális választásnak a torp. mod. 2 tűnik, ami a vetőcsövek forgatását, és javítását gyorsítja.

Vélemények? :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Andrej72 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #15071 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Miután pont lehet nyerni odavalo fejlesztést én azt rakom csak a Fubukiba.

Oldalmegjelenítési idő: 0.241 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.