Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #15099 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

AtuqShaman írta: Az hogy 42 meg 52 meg 54 HP-val menekül valaki és hiába találod el nem sebzödik nem romboló sajátosság.
Velem is volt már ilyen. Másokkal is, többször is. Találkoztam így DD-vel, CA-val és BB-vel is. Csata is múlott rajta.

Ez az RNG nem pedig melyik hajó erös melyik gyenge.

a Benson 130mm-s ágyújának van olyan speckója, hogy nagyon magas ívben repül, és talán ezért, talán más miatt, de egy cirkálót, pláne csatahajót kimondottan xarul sebez.
valójában mindent xarul sebez, kivéve a rombolókat.
nehéz vele messzire célozni, de ha eltalállod se csináll semmit.

az orosz hasonló kaliber, hiába hasonló, vagy azért mert orosz :D vagy azért mert laposabb a röppálya, és a felépítmény oldalát találja el nem a tetejét, minden he lövéssel lényegesen tobbet sebez, értem egyébként hogy az egyensúly miatt, bensonnak jo torpedoi vannak ugye, csak gondoltam érdekesség :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #15102 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem vagyok ideges, kb 2-3 héttel ezelött sem voltam, amikor történt. Ilyeneken csak mosolyogni szoktam, pont az RNGpajzs miatt. Kihívás, hogy életben tudok -e maradni és meg tudom -e csinálni amit akarok, hiába ellenzi a WG :)

"Armor-t ne rakjunk a DD-kre, meg egy HP duplázást? Nagyobb kaliberű ágyúkat?" Számomra ez egy ilyen "gyülölöm a rombolókat ez meg itt sír, hogy nem tud valamit kilőni pedig OP az összes és takarodjon a csába" mondtanak tűnt.. Ha nem annak szántad sorry..

Szeretem iChaset nála talált "Flamu"-t őt is érdemes nézni, az egyikben pont újraskillezi pár hajóját és közben magyaráz, érvel.. Tetszetős..

Nem hibáztatom a hajót, mert ilyen.. Nem a pár HPről van szó, hanem, hogy nem sebez sokat a Mahanhoz képest, pedig ez elvileg jobb hajó. Nem azt akarom, hogy 50K vágjak bele egy csatahajóba, elvagyok a párszázas ajánlattal is csak legyen. Mivel ez inkább lövöldözik mint torpedózik.. A japánoknál nem is érdekel milyen az ágyu, mert "nem kell" használni

Több
8 éve 9 hónapja #15124 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Boot camp, 3/3, win + 4 kill....
Segítsen engem az isteni szél, hogy a Kamikaze megtegye ezt is :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #15150 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

végén azé elég furán lötek ki :unsure: copy.com/rzASWGs6SVcETElZ
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #15162 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ez vajon mitől van?

Több
8 éve 9 hónapja #15163 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: Ez vajon mitől van?

Pozitív hozzáállás, élvezed vele a játékot, pár eltérő hajótulajdonság...

Oldalmegjelenítési idő: 0.350 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.