Japán rombolók

Több
8 éve 9 hónapja #13333 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Elővettem Hatsuharut, mert kéne 10 dd győzelem, és nem lenne jó üresjáratban menni, ha kilövik Isoakzet (meg kéne xp Fubukira, jó sok). De nem tudom, szökő évente van torpedó találatom, többre mennék az ágyúkkal is, de pl előbb ment csatámban kilőtték az elülsőt, szóval csak 3k sebzésem lett, meg pár repcsi lelövés. Isokazeval meg azelőtt mentem 50k sebzéses kört, 5 torpedó találattal (csak frontból kaptam egy motor sebzést Kongoutól, így kivégzett, 4km-re volt, gondoltam mellé megyek és ráküldök mindent, mert sok pontom volt, de a motor keresztbe tett, last standem még nincs rajta, javítást meg előttem előtte másra)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13647 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Volt pár szép köröm ma a Minekaze-val. Pár csatára vagyok a T6-tól. (na jó, azért az a 6k xp lehet lassan megy majd, WG dönt úgyis)
Kifejlesztem a következőt, megvenni viszont nem fogom, söt ezt is eladom. Lesz legalább szabad hely, amire így nem kell pénzt kiadnom ebben a fenomenális játékban. :D

Szó mi szó, nem nagyon jöttek be ezek a japán rombik nekem. Maradok az adott nemzet cirkálóinál.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13650 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Minekaze 10km-es torpedókkal szép volt, messziről lehetett osztani a halált, ha talált :whistle:
Nekem a nerf után nem jött be az "új mine", habár csak a torpedóknál változtattak, meg tlaán a spotrange-en, de abban nem vagyok biztos (fordulás, emg egyebeket nem nézve)

Isokaze:

Akkor vettem észre, hogy 5 killem van, mikor megjelent a Kraken medál. Na, 1 kill és kész a t4-es 20 killes gyöngy küldi.
És volt egy lol helyzet: az orosz dd kilőtte a motoromat, és meg akart torpedózni, jött 3 torpedó, de épp kikerült engem, majd az én torpedóim eltalálta. Majd egy bombázó tévesztett el. Utána írta, hogy lagja volt.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 9 hónapja #13682 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Japán rombolóknál a 2. sorból milyen kapitányi képességet érdemes választani? Expert marksman, vagy a torpedó töltés gyorsítását. Én a magam eszéből a másodikat választanám, mert az ágyúk a japán rombolókon úgyis ratyik, tehát a kis forgás plusz nem sokat adhat.

Hasonló kérdés az upgradeknél. Én ott a torpedó javítást tenném, a propulsion modot, meg talán a torpedó forgatást? Egy tier V Minekízeról beszélek. :-)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #13686 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Hát aszem megválaszoltad a kérdéseket.

Több
8 éve 9 hónapja #13689 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

vcsaba1968 írta: Hát aszem megválaszoltad a kérdéseket.

upgradenal en mindenre az agyu javitast teszem, mert ugyan idealis japan rombimeccsen elo se veszem az agyut, de egyreszt nagyon lelovik a tornyot, es az hianyozhat, masreszt rombolo kulonosen az orosz, nagyon hajlamos a felrobbanasra, az meg arra ad egy kicsit...

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.