Japán rombolók

Több
9 éve 2 hónapja #6047 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Le a noobokkal! :P Megérdemelték. Grat azért a győzelemért :)

japán dd-nél nincs használható AA-val rendelkező? Akkor Fubukin miért van -1 ágyúért +AA? :huh:

Mutsukival sikerült már nullás kört menni, mikor semmilyen torpedó nem talál. Remélhetőleg most, hogy majd aktiválódik a kapitány skilljei (1500 xp kell még), akkor már jobb lesz. A hajó testét ma cseréltem le, most van két ágyú rajta. Kíváncsi vagyok, hogy majd a csere ágyúk milyenek lesznek (itt van dupla lövegű, vagy Hatsunál?)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6049 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Le a noobokkal! :P Megérdemelték. Grat azért a győzelemért :)

japán dd-nél nincs használható AA-val rendelkező? Akkor Fubukin miért van -1 ágyúért +AA? :huh:

Mutsukival sikerült már nullás kört menni, mikor semmilyen torpedó nem talál. Remélhetőleg most, hogy majd aktiválódik a kapitány skilljei (1500 xp kell még), akkor már jobb lesz. A hajó testét ma cseréltem le, most van két ágyú rajta. Kíváncsi vagyok, hogy majd a csere ágyúk milyenek lesznek (itt van dupla lövegű, vagy Hatsunál?)

Sajnos az a helyzet hogy nincs! Illetve most megcáfolom állításom mert ez végülis nem volt rossz!
Ez egy másik vídóm, ezt csak azért őriztem meg, mert hihetetlen, hogy ennyi repcsit le tudtam szedni! :) Tessék egy Hatsuharus videó! Ez eléggé különleges a számomra, mert fúra lett a vége!

Rá teheted a nagyobb légvédelmet, de nem fogod használni, mert ha a repcsik meglátnak akkor annyi! Én soha nem használtam a légvédelmet csakis spot esetén , de akkor is azon voltam, hogy megszökjek, hogy újra támadhassak!

Több
9 éve 2 hónapja #6050 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

ami DD-n sincs légvédelem, a szónak abban az értelmében, hogy ha megtámad egy bombázó, majd lősz le belőle.
viszont a láthatatlanságnak fontos eleme, hogy az unatkozó vadászok ne ugráljanak feletted, és ha felspotoltak minél hamarabb elzavard, vadászt újratölteni rengeteg idő, szóval ha van még ellenséges cv, akkor ha elkezded lőni a vadászát, el fog menni onnan mert félti...

szóval Czipczi azt én is úgy szoktam, hogy csata elején lekapcsolom, de ha felspotoltak akkor muszáj lőni. és minél messzebbről lövöd, annál messzebb fog szaladni :)
ugyanakkor ne ringasd magad a 40 csomóba bele, pontosabban te már igen :D de 6-7 DD 37 csomóval megy, 8-9 35-l úgy, hogy az amerikai CV-k 33 csomóval tolják, a japánok 35-l...

10km-ről torpedózni nem lehet ha tudja ott vagyok, hátulról nem érem utol a CV-t, erre való az ágyú elviekben, de Mutsukai tud talán 7,5 km-t...
no ezért gondolkodtam a lőtáv növelésén...

ui, az elméletem szerint, amit szerintem hamarosan ki tudok próbálni :) az amerikai DD tud lőni láthatatlanul a 4-s skillel.
csak az a gond, ő is olyan magasan lő mint a Cleveland - Farragut legalábbis...

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6053 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók

vonKurz írta:

Ami DD-n sincs légvédelem, a szónak abban az értelmében, hogy ha megtámad egy bombázó, majd lősz le belőle.
viszont a láthatatlanságnak fontos eleme, hogy az unatkozó vadászok ne ugráljanak feletted, és ha felspotoltak minél hamarabb elzavard, vadászt újratölteni rengeteg idő, szóval ha van még ellenséges cv, akkor ha elkezded lőni a vadászát, el fog menni onnan mert félti...

szóval Czipczi azt én is úgy szoktam, hogy csata elején lekapcsolom, de ha felspotoltak akkor muszáj lőni. és minél messzebbről lövöd, annál messzebb fog szaladni :)
ugyanakkor ne ringasd magad a 40 csomóba bele, pontosabban te már igen :D de 6-7 DD 37 csomóval megy, 8-9 35-l úgy, hogy az amerikai CV-k 33 csomóval tolják, a japánok 35-l...

10km-ről torpedózni nem lehet ha tudja ott vagyok, hátulról nem érem utol a CV-t, erre való az ágyú elviekben, de Mutsukai tud talán 7,5 km-t...
no ezért gondolkodtam a lőtáv növelésén...

ui, az elméletem szerint, amit szerintem hamarosan ki tudok próbálni :) az amerikai DD tud lőni láthatatlanul a 4-s skillel.
csak az a gond, ő is olyan magasan lő mint a Cleveland - Farragut legalábbis...

Hm na lehet itt van egy kis félreértés!
ha egy repcsi felspotolt természetesen aonnal nyomd be a légvédelmet mert HÁTHa leszedsz egy két repcsit! Azonban ne ringasd magad álomba, mert többet nem fogsz leszedni, és abban is biztos lehetsz, hogy nem fogsz 2 -3 repcsinél többet leszedni!!! ÉN TUDOM, végig nyomtam majdnem 2x a vonalat, baromi sok csata van mögöttem, és csak ez az egyetlen vídeóm a Hatsuval ahol ennyi repcsit le tudtam szedni, ami csodának számit! Csaták összeségében 2-3 percig lővőm a figthert amit rám tett a CV és unalmában körözgetett felettem pofátlanul, mert egy darabot nem volt képes leszedni a DD-m! Ne bízz ennyire a DD-k légvédelmében mert síralmas!
Shimakaze 39.4 csomóval tép! túrbóbal (ahogy én nevezem) 41 fölé emelkedik!
Mutsuki -hatsu 37.4-37.4 csomóval fubuki 35.8 Kageró 35.3 csomóval! Én a Shimakazéból indultam ki plus Turbó menekülénél! így jött ki nekem a KÖZEL 40 csomó! Nem tudom igazak e az infóid a cv-k repcsieiről, mert én csak kipróbáltam, de azt tudom neked mondani, 8 tiertől felfele röhögve utólérnek, sőt, ha akarod annyiszor megkerülnek téged amennyiszer szertnéd azok a figtherek! Nem érzem hogy még túloztam volna, hiogy a Shimakaze a 41 csomót is túllépi gyorsítóval és nem tudom lerázni, akár mennyire is szeretném, arról nem is beszélve, közben megérkezik a bombázó, és torpedóvető egysége, miszerint egyszerre támadva könnyedén kiszednek, hacsak más ellenséges hajó ki nem szed addig! NOS a te légvédelmed fog unatkozni a sikertelenségek miatt! Meglátod majd! :)

Ahm láthatatlan lővések! hmm Próbáld ki. Magam részéről még sem élnék ilyen taktikai húzással egy ilyen rombolókkal, és szerintem semmi értelme, mert fogják tudni hogy ott tuti romboló van! Mindenki oda fog lőni, vagy valaki elöbb utobb fel fog spotolni, a torpedózásnak megint annyi! Nem látom értelmét, de mindenkinek más a játés stilúsa! Viszont egy valamit jobb ha megszoksz! Shiamakaze-ig sajna ilyen lassúak a tornyok! Ez van! ŐŐ ELMÉLET! Szép és jó, de mint írtam nem az elméletekben van a nehézség egy DD-vel kapcsolatban, hanem a gyakorlati megvalósítás! A Másik, fentebb írtam is, hogy 5. skill fele hajtók, és nézd csak meg a képen mennyi skillem van, és mennyi xp kell még az 5. skillig! Elpazarolsz egy skill pontot! Ha most nem is, de késöbb tuti bánni fogod! Késöbb egy skill pontért több száz csatát kell majd menned, nem tudom ez a taktika megéri-e elméleted szerint, ami szerintem nem is igazán lesz hatékony! Ha neked ez a játék stilusod rendben! Én maradok ennél, mert így értem el a Shimakazet, és így is születet az a vídeó, ami miatt rengetegen írnak nekem gratulálva! :)

Sok sikert az elméletedhez, reméljük tényleg beválik!

Több
9 éve 2 hónapja #6057 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Kapitányképzésre, ha csak az alábbi kettő közül kellene választani, akkor melyik jobb ? Isokaze vs Minekaze ?

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6058 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Sith7 írta: Kapitányképzésre, ha csak az alábbi kettő közül kellene választani, akkor melyik jobb ? Isokaze vs Minekaze ?

Ugyan biztos nem tölem kérdezted de válaszolok. Minekaze mert az Isokaze 33.9 -es sebbesége nem elég hogy kigyere az 5-os cirkálok spotjábol.A festésröl meg anyit hogy az Isokazén 6.1-röl 5.9 változtatja az észleleést . Nem látszik nagynak de a Mutsuki 7.4 célbefogássánál számit az a kétszáz méter.

Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.