- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Le a noobokkal! Megérdemelték. Grat azért a győzelemért
japán dd-nél nincs használható AA-val rendelkező? Akkor Fubukin miért van -1 ágyúért +AA?
Mutsukival sikerült már nullás kört menni, mikor semmilyen torpedó nem talál. Remélhetőleg most, hogy majd aktiválódik a kapitány skilljei (1500 xp kell még), akkor már jobb lesz. A hajó testét ma cseréltem le, most van két ágyú rajta. Kíváncsi vagyok, hogy majd a csere ágyúk milyenek lesznek (itt van dupla lövegű, vagy Hatsunál?)
japán dd-nél nincs használható AA-val rendelkező? Akkor Fubukin miért van -1 ágyúért +AA?
vonKurz írta:
Ami DD-n sincs légvédelem, a szónak abban az értelmében, hogy ha megtámad egy bombázó, majd lősz le belőle.
viszont a láthatatlanságnak fontos eleme, hogy az unatkozó vadászok ne ugráljanak feletted, és ha felspotoltak minél hamarabb elzavard, vadászt újratölteni rengeteg idő, szóval ha van még ellenséges cv, akkor ha elkezded lőni a vadászát, el fog menni onnan mert félti...
szóval Czipczi azt én is úgy szoktam, hogy csata elején lekapcsolom, de ha felspotoltak akkor muszáj lőni. és minél messzebbről lövöd, annál messzebb fog szaladni
ugyanakkor ne ringasd magad a 40 csomóba bele, pontosabban te már igen de 6-7 DD 37 csomóval megy, 8-9 35-l úgy, hogy az amerikai CV-k 33 csomóval tolják, a japánok 35-l...
10km-ről torpedózni nem lehet ha tudja ott vagyok, hátulról nem érem utol a CV-t, erre való az ágyú elviekben, de Mutsukai tud talán 7,5 km-t...
no ezért gondolkodtam a lőtáv növelésén...
ui, az elméletem szerint, amit szerintem hamarosan ki tudok próbálni az amerikai DD tud lőni láthatatlanul a 4-s skillel.
csak az a gond, ő is olyan magasan lő mint a Cleveland - Farragut legalábbis...
Ugyan biztos nem tölem kérdezted de válaszolok. Minekaze mert az Isokaze 33.9 -es sebbesége nem elég hogy kigyere az 5-os cirkálok spotjábol.A festésröl meg anyit hogy az Isokazén 6.1-röl 5.9 változtatja az észleleést . Nem látszik nagynak de a Mutsuki 7.4 célbefogássánál számit az a kétszáz méter.Sith7 írta: Kapitányképzésre, ha csak az alábbi kettő közül kellene választani, akkor melyik jobb ? Isokaze vs Minekaze ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.