Japán rombolók

Több
9 éve 2 hónapja #6041 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Tényleg nem ér sokat :silly:

Rózsaszín? Ki volt az az eszetlen, ki belement a torpedóidba? :D
231k xp?! Jesus, sok sikert hozzá. Gondolom az 5. sorból az álcázást segítőd akarod elérni.

A 4. sorból a kormánylapát/hajócsavar elővés esetén is használható skill mennyire használható? Ma is eltalálták párszor mutsuki hátsó felét...
Nálam skillekben van 3 elosztva (6. érzék, torpedó töltés és +1 felszerelések)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #6042 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nem ment bele egy szerencsétlen se, HANEM én címeztem két szerencsétlen baromnak, akik a csata 2. percét se élték túl, miután platoonban lévő 2 Amagi elkezdett engem lőni, és pár társat! Volt vagy 1200 Hp, miattuk, így úgy döntöttem a csapatnak nincs szüksége ilyen NOOBOKRA! Valami csodálatos robbanás sorozat vette kezdetét! Győnyőrű volt ahogy a 2 Amagi egymás mellett haladva néhány torpedó a 15-ből darabokra tépte őket!!! A gOnd akkor kezdődőtt, amikor a platoon 3.ik tagjuk is berágott rám amiért csapatunkat megszabadítottam ezektől a szerencsétlenektől! Rámküédte a torpedő vető rajt anyázások közepette, ugyanis CV volt, csak nem értek el, mert a társak segítségével attól is megszabadultunk! NYERTÜNK! Hihetetlen de nyerni tudunk úgy hogy nekem maradt a végére az 1200 HP-m , tehát semmit nem sebződtem!Sajnos a PINK maradt! Nem vagyok egy HELLO KITTY rajongó, de kezd tetszeni ez a szín! :D Reménykedem a jövőben nem kell ilyen módszerhez folyamodnom! Most már azt is tudom, 2 fő killhez van szükség a pinkhez! Durva tapasztalat!

Igen, az 5. skillért hajtók, kérdésedre a válaszom, szerintem a skillek közül eddig a legjobb skill, a leghasználhatobb 6. érzéken kivűl, a többi nélkül valahogy el lehet lenni, de a 4. nélkül kínlódás! Szerintem az egyik legfontosabb, mert a füstőt, csak akkor nyomod el észlelés után, amikor hátat fotdítottál az ellenségnek! Sokszor elkerülhetetlen az, hogy a kormánylapát/hajócsavart ne lőjjenek, amíg a hátsódat mutatod! Soha nem állok meg a füst közepén, mert öngyilkosság! Sok romboló csinálja, és láttam nem egy halál esetet amint a csapat oda cálózva kiszedte a rombolót! SZükséges nagyon, és nagyon jól műkődik a skill! A Legjobb skill eddig!

A javítást azért tartom fontosnak, mert ha a repairt elhasználátad, és tölt aminek a töltés ideje nem is kevés, akkor sokszor előfordul, hogy javítható ágyút lőnek, vagy kormánylapát/hajócsavart! Nem mindegy a -15% nyomod, vagy azzal egy igen szorúlt helyzetben! Szerintem szükséges!

Igen tényleg soknak tűnik, de Sok találatom van, így VESZTES csatákra is kapok szépen! :D Nem vészes! Elöbb utobb össze fog jönni! :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Czipczi által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #6043 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Czipczi írta:
A javítást azért tartom fontosnak, mert ha a repirt elhasználátad, és tölt aminek a töltés ideje nem is kevés, akkor sokszor előfordul, hogy javítható ágyút lőnek, vagy kormánylapát/hajócsavart! Nem mindegy a -15% nyomod, vagy azzal! szerintem szükséges!

Igen tényleg soknak tűnik, de Sok taálatom van, így VESZTESRE is kapok szépen! :D Nem vészes! Elöbb utobb össze fog jönni! :D

no és négyes skillre, hogy messzebbre lojel agyuval ? egyreszt a legvedelem is messzebbre lo, masreszt a sima agyu is, tom irtad hogy nem hasznallod, de ha radjon egy rombolo jol johet...

illetve a legvedelem meg kimondottan xar minden rombolonal, de ha ki van kapcsolva, akkor addig keringek akar percekig feletted egy vadasszal, ameddig akarok.
ha eszreveszem hogy elkezded leloni a vadaszokat, vagy akarcsak loni, akkor odebbmegyek, vagy proballom mozgatni oket, es CV-nek nagyon keves ideje van altalaban rombolora is vadaszni sokkal hamarabb eltunsz a kereso vadaszok elol ha lovod oket...

egyebkent neztem en is, hogy a 8000 kredit 200 m.
elviekben nem tul hasznos, masreszt viszont par masodperccel hamarabb veszed eszre a hasonloan szerelt masik Shimikazet, mint o teged.

elviekben... :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 2 hónapja #6044 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A napi duplázó/másfélszerező erejéig szerintem belefér 8000 kreditért egy álca, elvégre 100k bevételek nem ritkák. Ha rombolót akarsz lövöldözni akkor semmi érelme a lőtávnövelőnek, elvégre nem is fogjátok látni egymást olyan messziről. A légvédelmet ahogy néztem senki nem használja DD-n. Ha mindenképp az ágyukon és az AA-n akarsz javítani, válaszd az első sor második skillt. Az csak 1 pont és többet ér.

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6045 Írta: Czipczi

vonKurz írta:

Czipczi írta:
A javítást azért tartom fontosnak, mert ha a repairt elhasználátad, és tölt aminek a töltés ideje nem is kevés, akkor sokszor előfordul, hogy javítható ágyút lőnek, vagy kormánylapát/hajócsavart! Nem mindegy a -15% nyomod, vagy azzal! Szerintem szükséges!

Igen tényleg soknak tűnik, de Sok taálatom van, így VESZTESRE is kapok szépen! :D Nem vészes! Elöbb utobb össze fog jönni! :D

no és négyes skillre, hogy messzebbre lojel agyuval ? egyreszt a legvedelem is messzebbre lo, masreszt a sima agyu is, tom irtad hogy nem hasznallod, de ha radjon egy rombolo jol johet...

illetve a legvedelem meg kimondottan xar minden rombolonal, de ha ki van kapcsolva, akkor addig keringek akar percekig feletted egy vadasszal, ameddig akarok.
ha eszreveszem hogy elkezded leloni a vadaszokat, vagy akarcsak loni, akkor odebbmegyek, vagy proballom mozgatni oket, es CV-nek nagyon keves ideje van altalaban rombolora is vadaszni sokkal hamarabb eltunsz a kereso vadaszok elol ha lovod oket...

egyebkent neztem en is, hogy a 8000 kredit 200 m.
elviekben nem tul hasznos, masreszt viszont par masodperccel hamarabb veszed eszre a hasonloan szerelt masik Shimikazet, mint o teged.

elviekben... :)

Mint írtam NINJA-ként kell használni a japcsi DD-ket, így teljesen pazarlás arra a skillre tenni csak hogy messzebbre lőj a DD-vel! Amikor az 5. skillre hajtasz majd rá fogsz jönni, hogy elszúrtad a kapitányod! Ha minden képpen szeretnéd többet használni az ágyúkat, akkor térj át az Amcsi DD-re, ott van értelme, mert nagyon gyorsan forognak az ágyúi, és sokkal gyorsabban is lőnek! A Japán DD-nél nincs értelme használni az ágyúkat, mert spotolnak! Ha már spotoltak, akkor csak vész esetén lőj (UTE), amúgy meg hátra arc túrbó, és fűst! Lehetőleg ne egyenesen hátra haladj, hanem amolyan cikk cakk módban! Ne feledd! A legerősebb fegyvered a láthatatlanság, és csak aztán a torpedók! Japcsi DD-k ágyúi jól sebeznek, de lassan tőltenek, és nagyon lassan forognak az ágyúik! Elárúlóm neked, hogy a Shimakazenak valami fantasztikus ágyúi vannak, mert nem csak hogy gyorsan fotognak az ágyúi, de gyorsan is lőnek, és ami a legjobb, hátúl 2 ágyúja is van, így menekülés közben is akár 3-4 sorozatot is el tudsz engedni! Igyekszem nem elcsábúlni és használni, mert nem Amcsi DD!

Csata elején ki kell kapcsolni a légvédelmet!!! Meg kell tanulnod azt, hogy mekkora távból spotolnak a repcsik! Ha spotolt, a légvédelmet be, és írány a legközelebbi cirkáló, aki majd lekapja rólad a figthert! Ha nincs cirkáló, akkor baj van, mert a cv tudja, hogy nem fogod tudni lekapni az összes repcsit, és folyamatosan szem elött leszel, oda a csodafegyver, ráadásul, a cv-k képesek egy támadásból is kicsinálni! Nem kell ecsetelnem hogy mindenki mennyire gyűlőli a Shimakazékat ugye? no de a Jpcsi DD-ket különösen! :D

Erre ne alapoz, szerintem az álcafestésnél, és ha mégis, nem tudlak meggyőzni, 8000 creditért akkor se éri meg! El vagy te annélkül is! több mint 40 csomóval tépsz a vízen! 200 métert NEM ÉRZED MEG! ilyen sebeségnél meg haszontalan a 200 M! majd tapasztalod! :)
Persze ha tele vagy credittel, használd bátran! :)

Rosszat nem tesz!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #6046 Írta: Czipczi

BAGETT írta: A napi duplázó/másfélszerező erejéig szerintem belefér 8000 kreditért egy álca, elvégre 100k bevételek nem ritkák. Ha rombolót akarsz lövöldözni akkor semmi érelme a lőtávnövelőnek, elvégre nem is fogjátok látni egymást olyan messziről. A légvédelmet ahogy néztem senki nem használja DD-n. Ha mindenképp az ágyukon és az AA-n akarsz javítani, válaszd az első sor második skillt. Az csak 1 pont és többet ér.

Hmm Nos biztos lesz olyan napod, 7-8-9- tierben ahol a napi első csatára szorzó csak 3-4-5-6- VAGY NETÁN csak a hetedik alkalomra fog sikerülni! Ha kevés találattal nyerted a csatát prémiummal akkor se érte meg! ha Prémuim nélkük nyertél kevés találattal, akkor már búkó, ha minkét esetben csatát vesztettél szintén búkó! 200 m megéri 8000 credit? Nem hinném! 8 tiertől felfele vered a fogadhoz a garast, mert olyan árban vannak az Upgradek, és a hajók, hogy meglátod, nem fogsz ilyen haszontalan dologra ennyit kiadni! Ha 10% lenne minden csatánál alkalmaznám!!!
Hazsnáld nyugodtan ha tele vagy credittel! Akinek nincs vagy nem látja értelmét az nem fogja használni! :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Czipczi által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.