- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Czipczi írta:
A javítást azért tartom fontosnak, mert ha a repirt elhasználátad, és tölt aminek a töltés ideje nem is kevés, akkor sokszor előfordul, hogy javítható ágyút lőnek, vagy kormánylapát/hajócsavart! Nem mindegy a -15% nyomod, vagy azzal! szerintem szükséges!
Igen tényleg soknak tűnik, de Sok taálatom van, így VESZTESRE is kapok szépen! Nem vészes! Elöbb utobb össze fog jönni!
vonKurz írta:
Czipczi írta:
A javítást azért tartom fontosnak, mert ha a repairt elhasználátad, és tölt aminek a töltés ideje nem is kevés, akkor sokszor előfordul, hogy javítható ágyút lőnek, vagy kormánylapát/hajócsavart! Nem mindegy a -15% nyomod, vagy azzal! Szerintem szükséges!
Igen tényleg soknak tűnik, de Sok taálatom van, így VESZTESRE is kapok szépen! Nem vészes! Elöbb utobb össze fog jönni!
no és négyes skillre, hogy messzebbre lojel agyuval ? egyreszt a legvedelem is messzebbre lo, masreszt a sima agyu is, tom irtad hogy nem hasznallod, de ha radjon egy rombolo jol johet...
illetve a legvedelem meg kimondottan xar minden rombolonal, de ha ki van kapcsolva, akkor addig keringek akar percekig feletted egy vadasszal, ameddig akarok.
ha eszreveszem hogy elkezded leloni a vadaszokat, vagy akarcsak loni, akkor odebbmegyek, vagy proballom mozgatni oket, es CV-nek nagyon keves ideje van altalaban rombolora is vadaszni sokkal hamarabb eltunsz a kereso vadaszok elol ha lovod oket...
egyebkent neztem en is, hogy a 8000 kredit 200 m.
elviekben nem tul hasznos, masreszt viszont par masodperccel hamarabb veszed eszre a hasonloan szerelt masik Shimikazet, mint o teged.
elviekben...
BAGETT írta: A napi duplázó/másfélszerező erejéig szerintem belefér 8000 kreditért egy álca, elvégre 100k bevételek nem ritkák. Ha rombolót akarsz lövöldözni akkor semmi érelme a lőtávnövelőnek, elvégre nem is fogjátok látni egymást olyan messziről. A légvédelmet ahogy néztem senki nem használja DD-n. Ha mindenképp az ágyukon és az AA-n akarsz javítani, válaszd az első sor második skillt. Az csak 1 pont és többet ér.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.