Japán rombolók

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6085 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Minekaze nerfje kár volt, éppen, hogy nála voltam, mielőtt meglett a mutsuki így éreztem. Igaz, hogy csak 5.9-ről 6.2-re ment fel a spotolási távolsága, de épp ez a baj, az a 300 méter, mert sokat jelenthet.

A torpedók meg, én eleinte azon a 7km-eset használtam, majd a tízest (vagy mennyi volt). Jobban szeretem, ha nem lőnek vissza rám, így is volt pár találat, ami a range miatt sikerült (egy hatsuharu ment neki :P )

Torpedóknál ha jól láttam a lassabb, nagyobb sebzőknek, mintha a lőtávolságuk is nagyobb lenne. Óvatosabb játékosoknak kiváló lehet a nagyobb holttér miatt (lőtáv és spotkör közti távolság)

Igen jól megfogalmaztad! Mégis úgy gondolom, szépen lassan lehetőség szerint jó dolog megtanulni a határon hajózni, mert az ember ráérez dúrva dolgokat lehet megvalósítani! Ez alatt azt értem, ha mondjuk 6.1 az észlelhetőség akkor merjünk azért a 6.3-ig lemenni támadni. De ez játékstilus kérdése! Merészebbek nagyon nagyot arathatnak, de nagyobbat is búkhatnak! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #6087 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nálam úgy van, hogy 6.4 után 6.2 jön, legalábbis ezt látom és jön a para lámpa mellé :/

Mutsuki csillagozás:

Legtöbb csatahajó balra ment, mind nálunk, mind náluk, így a többi oldalt mi maradt? Jól forduló Cleve, Myoko, Mutsuki, Fubuki középen, Tirpitzet meg előttem szedték ki, így arra nem is küldtem torpedót, mikor közel ért hozzám.
1100 a kapitány skilljeinek aktiválásáig :S
Kellett volna 8 repcsi lelövés egy küldi miatt, így hol ki, hol bekapcsoltam aa védelmet (ha közel voltak, akkor már mindegy kategória), most Hosho buktával valahogy összejött...

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6088 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Nálam úgy van, hogy 6.4 után 6.2 jön, legalábbis ezt látom és jön a para lámpa mellé :/

Mutsuki csillagozás:

Legtöbb csatahajó balra ment, mind nálunk, mind náluk, így a többi oldalt mi maradt? Jól forduló Cleve, Myoko, Mutsuki, Fubuki középen, Tirpitzet meg előttem szedték ki, így arra nem is küldtem torpedót, mikor közel ért hozzám.
1100 a kapitány skilljeinek aktiválásáig :S
Kellett volna 8 repcsi lelövés egy küldi miatt, így hol ki, hol bekapcsoltam aa védelmet (ha közel voltak, akkor már mindegy kategória), most Hosho buktával valahogy összejött...

hm . nem lehetett könnyű! Általában magányos NINJa-kénz harcolok, tehát szeretek egyedül sakban tartani ellenfelet, pláne ha nem száímatank ám, mögöttem, nincs senki aki a hajókat fordúlásra késztesse a sortűzek miatt, így nagyobb az esélye akár ciktálót is elkapni! :D Küldetést én nem szoktam megcsinálni DD-vel. Vagy bevetem a Murmanskot, rá éllítom egy sérülékeny csatahajóra, és kész is a küldi, de a küldikkel igazából nem is foglalkozom, mert nem hoznak annyit a konyhára! ha meg van örülők, ha nincs, nem fáj! :)

Kb. 3 hete naponta morgok magamban hogy kialakúlt ez a LEMING betegség ebben a játékban is! MINDEN EGGYES CSATÁM BUKÓ volt, ahol LEMING modon csak egy oldalra megy a cspat! Ilyenkor fogom magam, és csipegetek az ellenfélből, repcsi nincs mert addigra a cv felspotolja a csapatot amin látni mindenki ot van, ilynkor általában nekem van 10-13 torp. találat búkó esetén is jó credit!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6093 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Azért a pofám leszakad

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #6095 Írta: Grievous
Lemmingekkel nincs bajom, itt nincs akkora káros hatásuk, mint a wotban, legalábbis, ha csatahajóval vagy, esetleg cirkálóval, akkor légvédelmet is adsz. Rombolók emg más tészta.
Küldit dd-vel csak a torpedósat szoktam, a repcsi az csak kínszenvedés miatt, Fusoval lelőttem hetet, Aoba-val meg kettőt O.o

Több
9 éve 2 hónapja #6098 Írta: Grievous
Probáltam két csatát menni rang battle-ben:
2x hatalmas nulla. Elsőnél lelopták előlem a célpontot és foglalással nyertünk, másikban meg simán kikapott pár másodperc alatt egy myoko, kétszer tűz és több modul formájában. Mindkét esetben volt egy xp boost zászló :sick: Pedig csak 900 xp kellene a kapitánynak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.