- Köszönetek: 1488
Grievous írta: Minekaze nerfje kár volt, éppen, hogy nála voltam, mielőtt meglett a mutsuki így éreztem. Igaz, hogy csak 5.9-ről 6.2-re ment fel a spotolási távolsága, de épp ez a baj, az a 300 méter, mert sokat jelenthet.
A torpedók meg, én eleinte azon a 7km-eset használtam, majd a tízest (vagy mennyi volt). Jobban szeretem, ha nem lőnek vissza rám, így is volt pár találat, ami a range miatt sikerült (egy hatsuharu ment neki )
Torpedóknál ha jól láttam a lassabb, nagyobb sebzőknek, mintha a lőtávolságuk is nagyobb lenne. Óvatosabb játékosoknak kiváló lehet a nagyobb holttér miatt (lőtáv és spotkör közti távolság)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Nálam úgy van, hogy 6.4 után 6.2 jön, legalábbis ezt látom és jön a para lámpa mellé
Mutsuki csillagozás:
Legtöbb csatahajó balra ment, mind nálunk, mind náluk, így a többi oldalt mi maradt? Jól forduló Cleve, Myoko, Mutsuki, Fubuki középen, Tirpitzet meg előttem szedték ki, így arra nem is küldtem torpedót, mikor közel ért hozzám.
1100 a kapitány skilljeinek aktiválásáig
Kellett volna 8 repcsi lelövés egy küldi miatt, így hol ki, hol bekapcsoltam aa védelmet (ha közel voltak, akkor már mindegy kategória), most Hosho buktával valahogy összejött...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.