- Köszönetek: 301
vcsaba1968 írta: Bocsánat nem tudtam ,hogy enyire levették a Minekazét,pedig komolyan gondokodtam a váltáson de ezek után felejtös.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Czipczi írta: ÉN TUDOM, végig nyomtam majdnem 2x a vonalat, baromi sok csata van mögöttem, és csak ez az egyetlen vídeóm a Hatsuval ahol ennyi repcsit le tudtam szedni, ami csodának számit! Csaták összeségében 2-3 percig lővőm a figthert amit rám tett a CV és unalmában körözgetett felettem pofátlanul, mert egy darabot nem volt képes leszedni a DD-m! Ne bízz ennyire a DD-k légvédelmében mert síralmas!
Shimakaze 39.4 csomóval tép! túrbóbal (ahogy én nevezem) 41 fölé emelkedik!
Mutsuki -hatsu 37.4-37.4 csomóval fubuki 35.8 Kageró 35.3 csomóval! Én a Shimakazéból indultam ki plus Turbó menekülénél! így jött ki nekem a KÖZEL 40 csomó! Nem tudom igazak e az infóid a cv-k repcsieiről, mert én csak kipróbáltam, de azt tudom neked mondani, 8 tiertől felfele röhögve utólérnek,
fordítva közelíted meg a dolgokat, te azt tudod, hogy mit kell/lehet csinálni a rombolóval, mert azzal játszottál, én meg azt tudom a CV mit tud csinálni egy rombival, és mit nem
nem azt mondtam, hogy a vadászok 35 csomóval mennek, a vadászok 150 csomóval mennek.
ami 33-35 csomóval megy, az 7+ szinten lényegében az összes CV, és ehhez képest ha hátulról leped meg harmatos nulla a DD 35-37 csomós sebessége, én Mutsukival próbáltam utolérni egy Shokakut, és idővel lebombázott, mert 10km-ről kiszúrtam hogy ott van, de távolodott, és olyan lassan tudtam megközelíteni, hogy esélyem nem volt, percenként nagyjából küldött egy bombázót ami vagy betalált vagy nem, de megint 9km-ről 11-re csúszott a távolság...
Farragutnak meg muszáj használni az ágyúját, mert 7,6km-ről látják, a torpedója meg 4,5-5,5 km-re megy el, szal az egész más műfaj mint a japánok
Sith7 írta: Torpedók, amelyik hajónál választani lehet; melyik jobb ?
Kisebb sebzés, de gyorsabb vs nagyobb sebzés, de lassabb ?
vcsaba1968 írta:
Értem án de ha éppen a Wyominget cserkészed és a sziget mögül egyszer csak elöbukkan a Furutaka 5 km-re akor már nincs mit tenni.Czipczi írta:
vcsaba1968 írta:
Ugyan biztos nem tölem kérdezted de válaszolok. Minekaze mert az Isokaze 33.9 -es sebbesége nem elég hogy kigyere az 5-os cirkálok spotjábol.A festésröl meg anyit hogy az Isokazén 6.1-röl 5.9 változtatja az észleleést . Nem látszik nagynak de a Mutsuki 7.4 célbefogássánál számit az a kétszáz méter.Sith7 írta: Kapitányképzésre, ha csak az alábbi kettő közül kellene választani, akkor melyik jobb ? Isokaze vs Minekaze ?
Szerintem a DD nem arra van, hogy cirkálóra vadász. Ahhoz tényleg szerencse kell, hogy az adott illető képzetlensége miatt nem forgatja a hajóját! Mivel állandóan forgatja a hajóját, nagyon csekély esély van arra hogy betalálj, igaz ha betalálsz 2 torpedó már elég ahhoz hogy megsemmisítsük! Cirkálót nagyon jól lehet menekülés közben torpedókkal kiszedni éppen csak annyira elforgatni a hajót, hogy a 2-3 sorozatot le tud adni, majd hirtelen az ellentétes irányba forgatni a hajót, hogy úgy látszódjon mintha ha csak lövések elől kacsáznál. Sok ilyen mentő lépésem volt már! Azonban nem szívesen állnék le csatázni egy cirkálóval, és nem is szívesen közelítem meg, hacsak nincs aki hátulról fedezzen.
Az álcával kapcsolatban a 3% továbbra se tartom elegendőnek 8000 creditért! Akinek van rá pénze használja!!!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.