Sith7!
Szia! ide válaszók neked mert nem akarok szét offolni ahol kérdeztél!
mait írók, ez az én véleményem, és tapasztalatom, ettől lehet vele nem egyetérteni, de ettől függetlenül szerintem nem olyan rossz amit csinálok, mert ha ezt a Japán DD fórumot végig lapozod akkor látható, sok csata végeredményét kiposztoltam, ami egyik jobb, mint a másik! Ráadásul nem írók nagy dolgokat csak amit meglehet tapasztalni a Japán DD-k során, amit BÁRKI megtapasztalhat ha hosszabb ideig játszik ezzel a vonallal!
Kérdésed a Mutsuki volt! Mégis inkább álatlánosságban írnék a DD-kről!
Korábban írtam hogy Hattori Hanzo NINJA modon kell jártszani!
Ennek az ágnak a legerősebb fegyvere SZERINTEM a láthatatlansága, amit lehet hatástalanitani az ellenséges CV-el, illetve ellenséges rombolókkal! Ezzel valaki eggyetért, valaki nem! Lássuk be, ha látnak, halott vagy, és még a torpedók sem fognak találni, mert spotolják! Ennél az ágnál nem az ELMÉLET a nehéz, hanem inkább a megvalósítása! Igazi NINJA modban kell maradnod, a PROFIk KÉSÖBB HATÁRON fognak úszkálni, a spot határán, mert megnővelik ezzel az esélyt a találatokkal, de ezt tényleg csak a legjobbak csinálják, mert nem ér semmit se, ha meglátnak és kiszednek! Legyünk tisztában a fordulékonyságunkal minden hajó típúsnál! Azért fontos ez, mert pl. mint írtam , késöbb nagyon bele fogunk jönni, és ha elbízzuk magunkat, és bele essünk a spotba akkor végünk, pláne ha cirkáló lehet a közelben! Lővést soha ne adjunk le! Ezzel újjat nem mondtam, tudom. Azonban van egy fajta trük amiknél bizonyos helyzetekben lőni kell! Pl. közelben egy, és netén a célpontól messzebb van még egy ellenséges hajó, majd ellőtük a törpedókat a célpontra és nem akarod hogy elfordúljon, ilyenkor a becsapodástól számítva kb 6 másodpernyire lővőd észnélkül a hajót, hogy hírtelen felfigyeljen rád, és hidd el vérszemet kap, szét akar kapni, de késő lesz! Ha elkeszdene fordúlni, 1-2 torpot akkor is bekap, és te így is sebzed lővésekkel! Ha nem halt meg, fordulsz, és füst! Még egyalkalom a lővésekre, ha túl közel vagy az ellenséges DD-hez és spotol! Nincs mese ahogy tudod lőd menekülve,majd elérve a spot határt hagyd abba a lővéseket! Nem érdemes DD-el le állni verekedni, nem ér annyit a dolog, hacsak nincs segítséged! Ellenséges AMCSi DD ellől menekülj!
Nagyon fontos hogy megtanulj spot vonalon torpedózni! Shimakaze első torpedók 20 km-ek. SEMMI DE SEMMI értelme 20-13 km ről lővőldőzgeti, mert mire megkőzelítené, háynszor elfordúl az ellenfél? Van hogy 4 Kmről is képes egy csatahjó a gép álltal megadott vonalra célózva ellőni a torpedókat és meg se találtál mert elképesztően jól fordúlnak a csatahajók! Vicc tudom, de velem is sokszor megtörtént! Spot vonalon kell torpedózni, ha ezt megszokod, bele fogsz jönnni, és késöbb ez hatalmas előny lesz neked, még ha kockázattal is jár! Azonban mindig figyeld az ellenséges cv-k, és fedlerítő gépeket! Légvédelemet kinyomni, és futás, mert az első legnagyobb fegyvered a láthatatlanság, és csak azután a torpedók, majd a mozgékonyság!
Mutsukinál az első torpedóvető szívás, szó szerint!! a 10km-es nagyon jó! ISMERD, és tudd is MINDEN DD-d észlelhetőségi távját!!! EZ a legfontosabb! Bárki bármit mond, meglátod, nagyobb tierben (ÉN TUDOM) a CV-k TÚL erősek a DD-k ellen, PLÁNE akkor, ha nincs segytséged a csapat részséről, mint CV támógatás, és hidd el nekem, a csapat le se fog szarni téged, csak akkor, ha NOOBOZNI kell, mert te nem csináltál killt még akkor is ha van 10 torp találatod, és a hajók nagy részét MIATTAD ők szedték ki! Itt olyan vagy, mint a WOT-ban az SPG. CSAPAT ELTŰR, elvárják hogy a csata első sorában legyél, killeket gyárts, az ellenfél gyűlől, a csapatod eltűr! Majd megláod 8 tier felett!
Befejezem mert annyit lehetne írni, és lehet nem sokakat érdekel ez! Kérdezz és segítek.
Amidahun