Japán rombolók

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5858 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: SHARK TORPEDÓK
Első csatám a SHIMAKAZEval! Srácok nem hazúdok!! Prémiummal 3x szorzóval zászló nélkül!!!

Szerintem túl Op. Félek nerf lesz ebből!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Czipczi által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5866 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Már most van nerfelve, nem? Legalábbis a fejlesztett torpedókat elvették (nagyobb hatótáv - alacsonyabb sebességért?)

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5868 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Hát nem tudom! Az a helyzet, hogy nekem nem e fejlesztett volt fent! Szerintem, semmi szüksége a 20km távú torpókra! 15 tőkéletes! Nagyon gyors ez a hajó, fordulékony! a fejlesztett 3000-er többet sebez!!!! Sokkal jobb lett volna a csata, ha nagyobb torpedók vannak fent! Általában 8-10 km-ről lővőm a hajókat, a viszonylag megbízhatóbb lővésű távolság miatt! azonban nem ritka hogy 15 ről lővők!
készitem a vídót a csatornámra, meg lehet majd tekinteni, beágyazom a linket majd a képek alá! :)

Több
9 éve 2 hónapja #5875 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Czipczi írta: Hát nem tudom! Az a helyzet, hogy nekem nem e fejlesztett volt fent! Szerintem, semmi szüksége a 20km távú torpókra! 15 tőkéletes! Nagyon gyors ez a hajó, fordulékony! a fejlesztett 3000-er többet sebez!!!! Sokkal jobb lett volna a csata, ha nagyobb torpedók vannak fent! Általában 8-10 km-ről lővőm a hajókat, a viszonylag megbízhatóbb lővésű távolság miatt! azonban nem ritka hogy 15 ről lővők!
készitem a vídót a csatornámra, meg lehet majd tekinteni, beágyazom a linket majd a képek alá! :)

érdekel a dolog, en mutsukai-nál vagyok, és nem egyszerű, nicholassal jobb eredmenyeim vannak, de ott meg mindig belehalok a tamadasba :D

Több
9 éve 2 hónapja #5877 Írta: mrzed72
mrzed72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Mivel nagyon nem ment a wot-ban a light tankokkal, ezért elég sokára szántam rá magam a rombolókra... Viszont itt nagyon élvezetes és szórakoztató ezekkel a "hajócskákkal" a játék.
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #5895 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egy pont a Wakatake mellett. Akkor tőled is megkérdezem, kezdőnek tanulni és kapitányt húzni Wakatake vagy Umikaze? Valamelyiket megtartanám egy darabig...

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.