Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 6 hónapja #19506 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Köszönöm szépen az észrevételeidet vonKruz! Nagy segítség volt.

Szánt szándékkal terveztem meg előre, hogy milyen képességeket választok ki, mert nem szeretnék aranyat pazarolni erre. Éppen ezért ezt még papíralapon is elraktam. A későbbiekben a többi kapitányommal is megismétlem mindezt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19525 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Sose volt még repülőgéphordozóm, de lehet, hogy amerikaival kezdem.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19543 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Gneisenau67 írta: Sose volt még repülőgéphordozóm, de lehet, hogy amerikaival kezdem.

A 4. tierben lemosod a japán ellenfeled, 5 tierben elveszed a kedvét a cv-től, mivel a vadászaiddal nem hagysz neki semmire lehetőséget, 6. tierben gondolkodhatsz, halomra lövöd a japán gépeket, de effektíve hajót nem nagyon sebzel, avagy vadász védelem nélkül trollkodsz, vagy alap setup-al tolod :silly:
7. tierben ugyanez, vagy vadászol, vagy támadsz. Gyakorlatilag én hetesben támadóval tolom, be kell ismernem, hatékony a cucc, amíg ki nem fogsz egy ügyes cv-s, mert akkor viszont harangoztak neked....
Amit furcsának tartok az a következő,5.- 6.-7. és 8. tierben az alap setup változatlan, egy vadász, egy bombázó, egy torpedóvető. Ez olyan ingerszegény.....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58

Több
8 éve 6 hónapja #19549 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Akkor folytatom...

8. tierben elátkozod azt, aki kitalálta, h. az amerikai vonallal menj... nincs kevesebb repülőd ugyan, mint a ferde szemű kollegádnak, de ő hat helyen tud odacsapni egyszerre, Te meg csak négyen, s bár a repülőszázadaid jobban feltöltöttek, s kemények is, rendesen, de ha egy kézi irányítású wing végigsöpri a tenger felett az eget, nekik annyi... meg Neked is a Lexiben...

9. tierről írjon az, akinek van...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, sgt_dog

Több
8 éve 6 hónapja #19551 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Szete58 írta: Akkor folytatom...

8. tierben elátkozod azt, aki kitalálta, h. az amerikai vonallal menj... nincs kevesebb repülőd ugyan, mint a ferde szemű kollegádnak, de ő hat helyen tud odacsapni egyszerre, Te meg csak négyen, s bár a repülőszázadaid jobban feltöltöttek, s kemények is, rendesen, de ha egy kézi irányítású wing végigsöpri a tenger felett az eget, nekik annyi... meg Neked is a Lexiben...

9. tierről írjon az, akinek van...

:woohoo: :lol: B) :whistle:
még most is nevetek, de kurvára leírja a lényeget :love:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19552 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Ezek szerint az Independence nem a legjobb választás a magamfajta hobbi hordozó játékosnak.:)Van olyan hordozó amit küldetések ,és alkalmi szórakozás miatt tart az ember? Bogue van a kikötőben,de nem az igazi:)a vadász felállás nem jön be,egész csata alatt az ellen gépeit kergetni nem móka:)A támadóval,meg ha belefutok vadász felállásba..akkor is megy a kergetőcske,csak én vagyok a préda:)
Az Indinél megálltam volna,de amiket olvasok...:)
Ez izgalmas volt:)

Ez kevésbé:)

A két csata között volt egy harmadik,támadó setuppal...ott belőlem lett clear sky :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.