Acetil_coenzim_A írta: Én ezeket a képességeket találtam megfelelőnek a leírások alapján
hali, van egy Midwayem, ki van fullozva, 9-10 szinten aranybol atkepezve, 16 skill pont...
volt egy Hakum, hasonloan, 17 pontos, - mondjuk tobbet mentem vele...
szoval 19 pontot elosztani elore elegge illuzionak tunik
kovetkezo, amerikai hajonak szerintem nagyon jo a +1 bombazo/+1 vadasz.
mire otos skillig ersz mar regen minimum lex lesz a rangerbol,.. de ez a skill nem rossz rangernel se...
6-7 bombazo gyujtani fog sokat, szerintem hagyd a demolitiont meg a fire preventiont...
az expert rear gunner elviekben a bombazoknak ad valami bonuszt, es Ranger/Lex, mindketto futni fog tamado setuppal, ez fontos...
situation awareness megint fontos, ez fogja elorejelezni ha utolert egy rombolo, es szaladnod kell, nyomogatni a SOS gombot, meg figyelni a bejovo torpedokra, soxor meg fogja menteni az eletedet, nem szolva arrol, hogy a bejovo repuloket is sokkal elobb jelzi mint meglatnad oket...
légvédelem erdekes kérdés, egyfajta alternativa a basic firing training/advanced firing training, ha ragyursz, nem leszel annyira kiszolgaltatva a cirkalo kiseretnek, cserebe csokkented a tamado kapacitasod... utobbi szerintem fontosabb, a 8-10 cv-k hamarosan kapni fognak extra legvedelmet, igy megszunik a játék elején a cv-k lerohanasa, a ranger viszont soxor hiriuval kerul szembe, neki nem nagyon van annyi tamado gepe, hogy elkapjon akar 2 tamadasbol...
torpedo armament - sajnos alig maradt torpedosa az amiknak, ettol fuggetlenul szerintem hasznos minden olyan dolog, ami akar csak nehany masodperccel is, de korabbi bevetest tesz lehetove...
én a kovetkezore tennem a 9 pontot
situation awareness, torpedo armament, dogfighting expert, es amint lesz tizedik, aircraft servicing expert. 11-k pontot expert reargunner, aztan gyujtogetes, onnantol majd meglatod mire van eselyed, ha meg 5 pontot kibirsz idegekkel, az tobbszaz csata, akkor a +1 bombazo, ha nem, akkor legvedelem, basic meg advanced fire training.
szerintem