Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 6 hónapja #19062 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Továbbra is tesztelem a Ranger támadó setup-ját. Itt az volt a szerencsém, hogy a saját Shokaku-m lefoglalta az ellen vadászait, így ide-oda tudtam settenkedni.

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19221 Írta: GaiusHun
Ranger kontra Saipan. Bakker a srác rohadt jól játszott. A torpedóvetőkből szó szerint kifogyasztott, a végén már csak bombázókkal repültem. Ennél a csatánál mondtam azt, hogy nekem is kell majd egy Saipan, ha ő nincs , elkapom a másik cv-t simán. Utána meg zanzoltam volna a többi hajó rovására. A Saipan támadó setup-al jött, 2 vadász-2 torpedó vető, azonban rajta volt a +1 gépes skill :ohmy:
Azért így se volt rossz, gondoljátok el, 4 vadászszázad ellen, sajna a csapattárs cv ismét nem volt toppon. Na mindegy, azért a Saipant is megkínáltam egy kis hazai vendégszeretettel :evil:
Azt gondoltam a Ranger játszhatatlan vadászok nélkül, szerencsére kevés hozzám hasonló játékos van, aki azonnal rámegy egy támadó setup-os cv-re :evil: A végére 88k sebzés jött össze, de mint kettő cv érezte a figyelmem :silly:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 6 hónapja #19314 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Egy Ranger nem csinál nyarat...

...de szép napkezdetet igen! :)

Több
8 éve 6 hónapja #19346 Írta: GaiusHun
Időbe telt mire elkaptam a gonosz ikertesót, de elkaptam :silly: utána meg mentem a csatahajókra, igaz rájuk már kevesebb idő jutott, de kaptam ezért hideget s meleget :whistle:
126k dmg ehh nem rossz ez a támadó setup :lol: , bakker, ha az ellen cv béna, akkor bizony ott van a támadó power :evil: .

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19475 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Üdv!

Van egy amerikai repülőgép hordozóm, egy Bogue osztályú kísérőhordozó, amit nemsokára cserélek Independece osztályúra. A célom egy Ranger osztályú flottahordozó, amire a kapitányom pontjait gyűjtögetem (eddig 9 van). De sajnos aktív képesség hiányában nagyon gyengén muzsikálok. Egy olyan kapitányt szeretnék, amelyik bármelyik repülésirányító rendszer alkalmazásával is a legtöbbet tudja nyújtani. Összegyűjtöttem két kombinációt, melyről a véleményeteket szeretném kérni.

Az első:
- Situation awareness (1p)
- Expert reargunner (1p)
- Basic firing training (1p)
- Basicis of survivability (1p)
- Torpedo armament expertise (2p)
- Fire prevention (2p)
- Dogfighting expert (3p)
- Aircraft serviceing expert (4p)
- Demolition expert vagy advanced firing training (4p) - ez a kettő még kérdéses nálam, hogy melyik legyen

Vagy:
- Situation awareness (1p)
- Expert reargunner (1p)
- Torpedo armament expertise (2p)
- Dogfighting expert (3p)
- Aircraft serviceing expert (4p)
- Demolition expert (4p)
- Advanced firing training (4p)

Én ezeket a képességeket találtam megfelelőnek a leírások alapján, de mint tudjuk az elmélet és a gyakorlat néha köszönő viszonyban sincs egymással. Ezért gondoltam, hogy tanácsot kérek ez ügyben tőletek, nálam sokkal tapasztaltabbaktól.

Segítségeteket előre is köszönöm!

U.i.: A Langley ütős bestiára sikeredett az átdolgozás óta.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
8 éve 6 hónapja #19479 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Acetil_coenzim_A írta: Én ezeket a képességeket találtam megfelelőnek a leírások alapján

hali, van egy Midwayem, ki van fullozva, 9-10 szinten aranybol atkepezve, 16 skill pont...
volt egy Hakum, hasonloan, 17 pontos, - mondjuk tobbet mentem vele...

szoval 19 pontot elosztani elore elegge illuzionak tunik :)

kovetkezo, amerikai hajonak szerintem nagyon jo a +1 bombazo/+1 vadasz.
mire otos skillig ersz mar regen minimum lex lesz a rangerbol,.. de ez a skill nem rossz rangernel se...

6-7 bombazo gyujtani fog sokat, szerintem hagyd a demolitiont meg a fire preventiont...

az expert rear gunner elviekben a bombazoknak ad valami bonuszt, es Ranger/Lex, mindketto futni fog tamado setuppal, ez fontos...
situation awareness megint fontos, ez fogja elorejelezni ha utolert egy rombolo, es szaladnod kell, nyomogatni a SOS gombot, meg figyelni a bejovo torpedokra, soxor meg fogja menteni az eletedet, nem szolva arrol, hogy a bejovo repuloket is sokkal elobb jelzi mint meglatnad oket...

légvédelem erdekes kérdés, egyfajta alternativa a basic firing training/advanced firing training, ha ragyursz, nem leszel annyira kiszolgaltatva a cirkalo kiseretnek, cserebe csokkented a tamado kapacitasod... utobbi szerintem fontosabb, a 8-10 cv-k hamarosan kapni fognak extra legvedelmet, igy megszunik a játék elején a cv-k lerohanasa, a ranger viszont soxor hiriuval kerul szembe, neki nem nagyon van annyi tamado gepe, hogy elkapjon akar 2 tamadasbol...

torpedo armament - sajnos alig maradt torpedosa az amiknak, ettol fuggetlenul szerintem hasznos minden olyan dolog, ami akar csak nehany masodperccel is, de korabbi bevetest tesz lehetove...

én a kovetkezore tennem a 9 pontot

situation awareness, torpedo armament, dogfighting expert, es amint lesz tizedik, aircraft servicing expert. 11-k pontot expert reargunner, aztan gyujtogetes, onnantol majd meglatod mire van eselyed, ha meg 5 pontot kibirsz idegekkel, az tobbszaz csata, akkor a +1 bombazo, ha nem, akkor legvedelem, basic meg advanced fire training.
szerintem :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.