Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 6 hónapja #18777 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Na most akkor mi va? A Wargaming mi alapján rakta össze a fejlesztési fát?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #18865 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: A rangert fejlesztgetem, jelen pillanatban még nem tudom elképzelni vadászok nélkül.

Eljön majd az az idő, amikor nem tudod elképzelni vadászokkal... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 6 hónapja #18889 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
alap setup, es az elso, amivel eredmenyt is elertem.
volt mar hogy nyertem, meg oltem Hakut is vele, de megis az elso mikor erdemben csinaltam valamit, konkretan azt egyebkent, hogy megoltem meccs elejen az egyetlen tizesuket, es onnan teljesen mindegy volt a Tirpitzek mit ugralnak szegenyek, vagy mit akarnak... k-ra mindegy volt...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Lajler, Neutra

Több
8 éve 6 hónapja #18901 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

vonKurz írta: alap setup, es az elso, amivel eredmenyt is elertem.
volt mar hogy nyertem, meg oltem Hakut is vele, de megis az elso mikor erdemben csinaltam valamit, konkretan azt egyebkent, hogy megoltem meccs elejen az egyetlen tizesuket, es onnan teljesen mindegy volt a Tirpitzek mit ugralnak szegenyek, vagy mit akarnak... k-ra mindegy volt...

Gratu!

Több
8 éve 6 hónapja #18987 Írta: GaiusHun
A Ranger esetében ez volt a top sebzés eddig alap setup-al. Sajnos a csapat hülyeségét nem tudtam kompenzálni. Az ellen Ranger cirkáló fedezet kapott, így úszta meg, pedig első körből a 70% hp-ját leszedtem :S Na persze ne élt sokáig, mert tőlünk egy Myoko áttört és elkapta a cv-t, aki próbált a cirkálók és csatahajók mögött maradni. Miért nincs nekem süllyesztés? Mert a cirkálók keményen védték a csatahajókat :unsure:

Összegezve, most tartok ott, hogy meg van a támadó setup, az majd következő körben, de azt kell mondjam az eddigi tapasztalatok alapján, hogy a támadó setup, cirkáló fedezet nélkül semmit sem ér....
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #18989 Írta: GaiusHun
Ranger támadó setup. Alapvetően nem rossz az összeállítás, a bombázók keményet ütnek, az elején meg a torpedóvetőt kell küldeni, és amikor javít, utána lehet gyújtani.
Viszont a Hiryu-val úgy szedem szét a Rangert támadó setup-al, mint a huzat. Valamint saját ranger alap setup-al is egyetemben kihentelem a támadó rangert.

Itt sajnos ugyanez volt a felállás. Az ellen ranger rám talált, és utána rajtam csüngött az egy vadász századával, lelőtte a torpedóvetőket, és utána majdnem elkapott. Szóval ha az ellen cv rátermett, akkor cseszhetem az egészet.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.