Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5848 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

DeteCT0R írta: Nagy tier-be nemfog hordozo hordozot tamadni egybol :D Gyorsabbak a gepek + hamarabb leszedi a legvedelem szoval amig odaersz egy rajjal marad 1 max 2 repcsid :D

nem feltétlenül, mindenesetre most Lexingtont tolnám, és nem értem, nem értem, egyszerűen nem értem, van az a xarra se való fos map, a Hot spot.
tudjátok, amelyikben fele csapat itt kezd, fele meg ott.
namost ők is levették hogy egy mocsok semmirevaló térkép, ezért megjavították, remekül játszhatóvá tették azzal, hogy tier10-ben nem a térkép 2 átellenes sarkában kezd, hanem egymás mellett...

de lejjebb, tier5-6-8-ban továbbra is az ellenkező sarokba ossza el a csapatot, innetől a cv-nek teljesen szerencsejáték, hogy él-e 5 percig, vagy se...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5860 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Meglátszik, hétvége, bezárt a bölcsi, ovi, a diliházból kiengedték az embereket hétvégi eltávra, szóval játszhatatlan a WOWS....., egyhuzamban 5 bukó, amibe összesen ha 4-5 hajót kilőtt a csapatom, az már jó (mondjuk ha nem engem lőnének a torpedóikkal, akkor talán sikeresebbek lettünk volna...)

Több
9 éve 2 hónapja #5861 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez sajnos ilyen lesz hétfőig. Jellegzetes online játék betegség.

Gyorsan húzd fel magas szintre a ranked csatákat és akkor az ovisok nem jönnek veled csapatban.

Több
9 éve 2 hónapja #5862 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na igen, tegnap még 90%-os volt a győzelmi arányom ranked battle módban, ma le is lett redukálva 50-re... nem sok catám volt még ott, de akkor is

Több
9 éve 2 hónapja #5863 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta: [...]már zsinórban 3. retardált csapathoz rak be a játék és csata közben kidob a játék (Nem szakadt meg a net!)Mire vissza érek volt 5 másodpercem mielőtt egy sor torpedó belémfúrodik és vége a csatámnak.
[...]anyahajós rögtön élt a helyzettel. (Fordított helyzetben én is ezt tettem volna.) De akkor is[...] A másik ******** játékos meg ír, hogy mi ez a düh chaten! :evil:
Természetesen totál vereség...

[...részben moderálva, finomabban már! És több képnél használd a spolier gombot. (Jacktor)...]

Igen kicsit elszakadz nálam a cérna..

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5867 Írta: Kageoni
Kageoni válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: (mondjuk ha nem engem lőnének a torpedóikkal, akkor talán sikeresebbek lettünk volna...)

Totál ugyanez, full HP-m volt.
Szembe jött 2 ellenséges hajó, erre az előrébb lévő Phoenix kilőtte a torpedóit rájuk, akik 10 km-re!! voltak tőlünk. Csak azt nem nézte hogy én is ott vagyok, így 1 km-ről bekaptam mind a három torpedót, esélyem nem volt kikerülni sebzés nélkül game over.
Egyenesen mentem fix sebességgel, nem is tudom mit gondolt.
Közben megjött a jelentés 47XP..és ketten rosszabbak voltak nálam a csapatból.
6,5K kártérítés a Phoenixemért, ez meg nevetséges.

Persze a mai statisztikám 6/6 vereség eddig.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Kageoni által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.487 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.