Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5874 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a ma reggeli felhozatal egyszerűen siralmas. Ennyi idiótát, és mindig az én csapatomban, teljesen mindegy melyik játékmódban megy az ember.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5878 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Basszus, kinyílt a marhaistálló ajtaja? A tegnapi napra egy szavam van, katasztrófa. Akár a rangsorolt csatákban akár randomban, egyszerűen eltűnnek az emberek. Ez rosszabb lesz mint a wot? Hihetetlen. Mennek, elsüllyednek, utána anyáznak....

Több
9 éve 2 hónapja #5885 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... sajna én is csak rosszat tudok mondani-felmutatni a mai reggeli csatákra.... campinovka mindenhol, ha egyedül megyek harcba rácseszek, senki a csapatból nem csinál semmit.... úgy hogy más elfoglaltságot keresek...

Több
9 éve 2 hónapja #5886 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

sandorati írta: ... sajna én is csak rosszat tudok mondani-felmutatni a mai reggeli csatákra.... campinovka mindenhol, ha egyedül megyek harcba rácseszek, senki a csapatból nem csinál semmit.... úgy hogy más elfoglaltságot keresek...

Egyetértek! Leszorzóztam a Coloradot és a Fusot, 1-2 ranked csata (+- lett a vége) és annyi. Majd holnap reggel, meg hétköznap. Amúgy is jön a Chelsea-(sz)Arsenal meccs! :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #5898 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ma wotban találtam a kerge marhákat, most átmentek wows-ba? :silly:

Több
9 éve 2 hónapja #5901 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Én ma wotban találtam a kerge marhákat, most átmentek wows-ba? :silly:

Az isten/wot majmai ha elfogyasztották a banánt az egyik helyen, mennek a másikba. Legyen ez WOT, vagy WOWS ...56% win rate-ről lementem 53-ra.

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.