- Köszönetek: 11
Jacktor írta:
Nekem az OBT nyitása óta 6%-ot. Mindegy hogy szakasz, mindegy kivel, egyszerűen képtelenek vagyunk 50 fölé vinni a napitkisgerely írta: Szomorúságom oka, hogy egy hét alatt 3% romlott a győzelmi átlagom...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
stevedoki írta: Kedves " zoltanvagyok " nick nevű wow's játékostárs. Akkor itt írnám le, hátha olvasod az oldalt (vagy valamelyik ismerösöd), mert a gyökér agyaddal rögtön tiltó listára tettél csata után, Te félelmetes harcos, hogy a Te jó édes .....at! Küldöm ezt a csapattársak nevében is, akiknek a bűne velem együtt az volt, hogy nyertek. Te tengerek géniusza, remélem apád holnaptól elzárja a pc-t elöled, és hétvégén kapod újra meg. Én viszont a hétvégéket mással fogom tölteni, mert a hozzád hasonló előemberekből elég volt.
Ui: a migráns szó jelentését meg tanuld meg, Te csillám....póni
Jacktor írta:
Nekem az OBT nyitása óta 6%-ot. Mindegy hogy szakasz, mindegy kivel, egyszerűen képtelenek vagyunk 50 fölé vinni a napitkisgerely írta: Szomorúságom oka, hogy egy hét alatt 3% romlott a győzelmi átlagom...
dorten írta: Hali.A hotspot a legrosszabb pálya nekem is.Amúgy lehet jó arányokat elérni.
És kb. csak 30 meccset játszottam a bétában.
Ez pedig mióta nyílt a játék...
Battles Fought 1,025
Victories / Battles 52.10%
Average Experience per Battle 1,159
Average Damage Caused per Battle 52,415
Kill / Death Ratio 2.52
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.