Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #4826 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

Jacktor írta:

kisgerely írta: Szomorúságom oka, hogy egy hét alatt 3% romlott a győzelmi átlagom...

Nekem az OBT nyitása óta 6%-ot. Mindegy hogy szakasz, mindegy kivel, egyszerűen képtelenek vagyunk 50 fölé vinni a napit :S

50%? Jó neked. Én örülök, ha 0% fölé tudok menni...

Ilyen csaták mennek el...

Talán tegnap írta valaki, hogy "mert a pro-k hátul campelnek". Ez a csata pont azon ment el, hogy a csapat fele [strike]agresszív támadó taktikát folytatott[/strike] agyhalott módon rohant előre, és még akkor is nyomultak, amikor már a 3. hajó süllyedt 1 percen belül, olyan sortüzet kaptak. 4-en maradtunk a másik oldalra, majd visszavonultunk, és tartottuk a bázist, ameddig tudtuk. Kedves öngyilkos hajlamú agyhalott csapattársaink meg folyamatosan nooboztak a chaten.
Persze nézőpont kérdése, hogy a visszavonuló az taktikázik, vagy gyáva. Ahogy az is, hogy az előretörő az bátor harcos, vagy 0 taktikai érzékkel megáldott öngyilkos hajlamú célpont...
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4827 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta: Kedves " zoltanvagyok " nick nevű wow's játékostárs. Akkor itt írnám le, hátha olvasod az oldalt (vagy valamelyik ismerösöd), mert a gyökér agyaddal rögtön tiltó listára tettél csata után, Te félelmetes harcos, hogy a Te jó édes .....at! Küldöm ezt a csapattársak nevében is, akiknek a bűne velem együtt az volt, hogy nyertek. Te tengerek géniusza, remélem apád holnaptól elzárja a pc-t elöled, és hétvégén kapod újra meg. Én viszont a hétvégéket mással fogom tölteni, mert a hozzád hasonló előemberekből elég volt.

Ui: a migráns szó jelentését meg tanuld meg, Te csillám....póni

No, látod én ezért nem játszom random csatákat. Nyugodt is vagyok és így nagyxon jól szórakozom így is Coop-ban.
Még akkor is, ha éppen ilyen társakkal áld meg az MM. :)

Miután láttuk, hogy a Tirpitzek mind egy oldalon jönnek, mi elindultunk a másik oldalon, hogy kiszedjük a cirkálókat és az 1 New Mexicot ami ott jött.
Gondoltuk a nagy harcos csatahajósaink majd elbánnak a másik oldalon lévő tesóikkal.
Hát nem. Inkább mindhárom csinált egy hátra arcot és elindult utánunk, üresen hagyva azt az oldalt. Majd amint az ellenfél bázisához értünk, mindhárom betömörült oda foglalni. :)
Tuti biztos, hogy ezek a játékosok nem a WOT-ból jöttek ide játszani, hanem a farmerama játékból. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Bard9999 által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4828 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Jacktor írta:

kisgerely írta: Szomorúságom oka, hogy egy hét alatt 3% romlott a győzelmi átlagom...

Nekem az OBT nyitása óta 6%-ot. Mindegy hogy szakasz, mindegy kivel, egyszerűen képtelenek vagyunk 50 fölé vinni a napit :S

örülök neki, en masszív 48%-n vagyok, és nem értem hogy a fenébe lehet valakinek 53. ha maradt a betaból, akkor ok :)

más, hotspoton volt már jo meccsetek ? rosszabb a palya CV-vel mint Erlenbergen tuzerrel...

gyalazatos xar, ami arra epit, hogy a csapatok tagjai gondolkodnak, de cv-nek arra se, sima random hogy elsz-e addig hogy tudjal valamit csinalni...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 2 hónapja #4829 Írta: dorten
dorten válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hali.A hotspot a legrosszabb pálya nekem is.Amúgy lehet jó arányokat elérni.
És kb. csak 30 meccset játszottam a bétában.
Ez pedig mióta nyílt a játék...
Battles Fought 1,025
Victories / Battles 52.10%
Average Experience per Battle 1,159
Average Damage Caused per Battle 52,415
Kill / Death Ratio 2.52

Több
9 éve 2 hónapja #4830 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

dorten írta: Hali.A hotspot a legrosszabb pálya nekem is.Amúgy lehet jó arányokat elérni.
És kb. csak 30 meccset játszottam a bétában.
Ez pedig mióta nyílt a játék...
Battles Fought 1,025
Victories / Battles 52.10%
Average Experience per Battle 1,159
Average Damage Caused per Battle 52,415
Kill / Death Ratio 2.52

hát, akkor te vagy jó hajókkal játszol, vagy nagy mákod van, vagy tudsz játszani, asszem más alternatíva nincsen :)
1000 csatából 49% győzelem, van viszont 7,5% döntetlenem, utóbbibol wotban csak 1,5-2% szokott lenni, ezzel nyugtatgatom magam hogy tulajdonképpen ritkán vesztek :D

Több
9 éve 2 hónapja #4831 Írta: imo13
imo13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok az miért van hogy gondol eggyet a játék és felugrik 1000 fölé a pingem aztán kidob és néha vissza sem enged és ezt irja ki
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.437 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.