Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #4722 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy hét kihagyás után mentem pár csatát. Kár volt az időt el b****-i vele. Csak felbosszantottam magam rajta. :angry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4730 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

EddieCivic4g írta: Random reménytelen, visszamentem co-opba. Ugyanaz... Eddig azt hittem, botokat kapok csapattársnak. De amikor botok is rommávernek minket, akkor kikkel játszok én?

Azokat kell halomra lőnöd :woohoo:

Több
9 éve 2 hónapja #4731 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Egy hét kihagyás után mentem pár csatát. Kár volt az időt el b****-i vele. Csak felbosszantottam magam rajta. :angry:

oszt jó napot, mert csak cv-vel mentél, tudod a birkák nem tudják, a cv-t meg kell védeni :unsure:
Ma délután cirkálókat fejlesztem, szóval ne legyetek cv-vel :evil: saját csapatba védem, ellenséget süllyesztem :woohoo:

Több
9 éve 2 hónapja #4736 Írta: kisgerely
kisgerely válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szomorúságom oka, hogy egy hét alatt 3% romlott a győzelmi átlagom... Pedig hozom a minimum egy killt csatánként ám azt vettem észre, hogy egyre több a hátsó sorokból kempelő, "majd más spotol nekem" játékos. Tudom tudom, én meg türelmetlen vagyok és előre megyek. :(
Tényleg lehetne valami honorációs rendszere a spotnak, mert mindenki arra vár, hogy a másik háta mögül vagány.

Olyan érzésem van, mint amikor az unikum WOT játékos elmondja: tudni kell mikor kell visszavonulni. Igen ám, de valaki kell aki fedezi és ott marad amíg ő statisztikaépítés céljából ott hagyja a szorult helyzetet. :/

És aztán beindul a noobozás, mert előre megyek egy Atlantával és rommá lőnek 15 másodperc alatt. Ő pedig mögülem az 50000 HP-s szupercsatahajójával lövöldöz az én spotom alapján.

Tényleg "Noob"-ok: AMikor ellenfélként kilőhetik a noobokat, akkor "kill ráta, meg de jó vagyok" ha pedig csapattársként az ő játékukat nem támogatják, akkor pedig szájkarate ezerrel...
Ennél már csak a játék hibáinak hisztije (MM) a viccesebb egy tesztverziónál...

:) szóval vannak jó pillanatok.
Mostanában már inkább a kamikaze romboló stílusra álltam át, hogy egy kis játékélmény is legyen.

Több
9 éve 2 hónapja #4737 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő

kisgerely írta: Szomorúságom oka, hogy egy hét alatt 3% romlott a győzelmi átlagom...

Nekem az OBT nyitása óta 6%-ot. Mindegy hogy szakasz, mindegy kivel, egyszerűen képtelenek vagyunk 50 fölé vinni a napit :S

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4739 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő
kisgerely.
Tudok azonosulni a helyzeteddel. Engem is ezek bosszantanak fel. Potyáznak az ember háta mögül, mikoözben te kapod a lövéseket. Az istennek sem értik meg hogy nem visszafordulni meg hatótáv határáról kell lövöldözni hanem segíteni egymásnak. Tegnap is jött velem két csatahajó, plusz ketten voltunk cirkálóval, szembe jön az ellenség egy csatahajóval két cirkálóval. Erre mindenki elkezd vissza menekülni. Pedig megettük volna őket reggelire :) Érthetetlen dolog ez számomra.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Patrik ex által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.452 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.