Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4741 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam is ez van, napi 50% sincs meg. Leírok egy példát, ami tegnap esett. 2-en megyünk cap-re, a csatahajó visszafordul a bázisunkra!, volt még 2 ellenség. Volt még egy rombolónk közelebb, tier 3-4-es. Írom cap mert volt kb 3 perc. Kiszedi a romboló az egyiket, nagy nehezen, aki közelebb volt, elment vele 2.5 perc. És visszaírja, semmi gond, nyertünk, meg úgyis befoglalok 30 mp alatt. Hát nem foglaltam be, kb 90%-ig jutottam, döntetlen, ami ugye vereség. Magyarul úgy játszik tier 3-4-ben, hogy lövése sincs, óráról, foglalási időről, semmiről. Csak az a lényeg, hogy ő márpedig kiszedte azt az 1-et. Az hogy kapásból kb fele xp-t kapta mindenki, az nem gond. És számolatlan ilyen csata van, hogy nem tier 1-2-ben, hanem jóval feljebb teljesen fogalmatlan outsiderekkel vagyok együtt, aki még bizonygatja is, hogy mekkora spíler.:( Már a torpedós repülöket is pittyegni szoktam térképen, mert azt vettem észre, 80% csatahajósnak meghaladja a képességét, hogy figyelje a minimapot, tier 7-8 körül. Az hogy van óra, azzal 90% nincs tisztában. És ezeken zsinórban mennek el a meccsek.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Krisztian által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4744 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azzal kezdtük a csatát,hogy a képen látható Kongo idióta kapitánya,a csapat társam, rám,és egy másik társamra tüzelt,mert szerinte a másik oldalra kell menni,amerre ő mondja.Szét lőte a kormány lapátom.Meg fordult a fejemben hogy meg torpedózom...,már bánom hogy nem tettem meg.A másik oldalról jött az ellenség,és ki szedte a hordozóinkat,természetesen ki kaptunk...
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #4745 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta: Azzal kezdtük a csatát,hogy a képen látható Kongo idióta kapitánya,a csapat társam, rám,és egy másik társamra tüzelt,mert szerinte a másik oldalra kell menni,amerre ő mondja.Szét lőte a kormány lapátom.Meg fordult a fejemben hogy meg torpedózom...,már bánom hogy nem tettem meg.A másik oldalról jött az ellenség,és ki szedte a hordozóinkat,természetesen ki kaptunk...

Nem szabad az ilyenekkel foglalkozni, ha rá lősz akkor te sem vagy jobb nála. Erre kell gondolni :)

Több
9 éve 2 hónapja #4748 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
James Onedin,-na hál az égnek!...Kezd a "színvonal"lesüllyedni a wot szintjére!..Az ilyen barmok miatt,-kezdenek "átszivárogni" ide is...Bravó... :sick: :angry:

Több
9 éve 2 hónapja #4752 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: James Onedin,-na hál az égnek!...Kezd a "színvonal"lesüllyedni a wot szintjére!..Az ilyen barmok miatt,-kezdenek "átszivárogni" ide is...Bravó... :sick: :angry:

Ne haragudj,de ezt most nem értem.Én voltam a szenvedő alany,engem sebzett meg a csapat társam.Miért nekem gratulálsz???

Több
9 éve 2 hónapja #4753 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
Félreérted, nem Neked gratulált... :) (mondjuk az írásjelek is kuszák kicsit)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, VIZIKANDÚR

Oldalmegjelenítési idő: 0.448 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.