Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #4833 Írta: kisgerely
kisgerely válaszolt a következő témában: Dühöngő
A szerver sem hibátlan, főleg, ha sokan vannak rajta. Ne feledd béta, ja és korlátozott a szerverteljesítmény. Pl hajnalban amikor 3-5 ezren vannak sohasem dob le emiatt.

Ezenkívül azt vettem észre, hogy utálja mind a wifit, mind a keskenyebb sávszélességet. Ha pl a másik gépem is foglal az 5 megás netből, akkor felmegy a pingem és laggolgatok akár 10-15 másodpercnyi (!) időket is. Vagy ha a régi Wifinek néha "megtelik az agya" velem, és kihagy, na akkor azonnal ledob engem is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4834 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
100k dmg, és nem tudunk nyerni :angry:

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #4836 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Sith7 írta: 100k dmg, és nem tudunk nyerni :angry:

hiába a sebzés, ha nincs kill mögötte,mindig játszál úgy, hogy egy átlagos csapat van mögötted, és ha nyerni akarsz az 5-6 kill után szabad csak körülnézn lazíthatsz-e :evil:

Több
9 éve 2 hónapja #4838 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
oké ...

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #4842 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
EZ az én véleményem, de ez egy csapat játék ahol persze mindig lehetsz kiemelkedő, és alakulhat úgy, hogy csatákat döntesz el! Én szinte csak DD-zek. Sokszor volt olyan nagyon, hogy magam szedtem ki 2-3-4 hajót, vagy akár 5-is, majd valaki megadta nekem a véget! Hiába szedtem ki, és volt kb. 12 torp találatom és halom kill, ha a csapat társak nem tudtak élni a helyzettel, lehetőségekkel, mert balf...ok voltak szó szerint! Engem soha nem érdekelt a win rate nevezetű dolog! SOHA! ha már statot néztem egy játékosnál, akkor a csatá/ kill arányt néztem, vagy sebzést stb. Az elárul mindent egy játékos teljesítményéről! Lehet vitatkozni hosszan erről, de a platoonban játszól, és a többiek felnyomják a win ratedet, a gyereknek van 55-58% win rate, és mit ér el vele? megnézed a statjait, és sírva nevetsz a gyereken, mert valami gyalázat a winrate-hez képest! Nekem sokáig 62% volt! 3 hét alatt sikeresen lecsökkent 52% Mondom ezt, hogy csak DD vel nyomom, és Murmanskal mint pénz keresővel! 8 tier felett meg nem lehet érvényesülni dd-vel amíg nem nerfelik az anyahajókat, mert csatánként 2-t benyom, és nem tudsz sehol se rejtve maradni, aztán meg spotolják a torpedókat is amit nevetve kikerülnek! Ennek fejében még nem tartom rossznak az 52%-at se. Bár mostanság több a Draw-om mit a győztes, a vesztes meg szaporodik rendessen! Ez van!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #4843 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Erről beszéltem! Az egyéni teljesítmény fontos, de ha a csapat nem tud élni vele, megette a fene az egészet! Ennyi!

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.423 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.