Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4799 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!

Eddig nem írtam ide, De hogy is mondjam,. hátha van itt PÁR Anyahajóval rendelkező játékos és használja is és meghaljha végre azt amit egy DD-s mond neki!

Hogy is fejezzem ki magam! A FAS...m TELI a kibaszott anyahajókkal! Nem is annyira az ellenfél részéről, hanme a saját kibasz...tt csapatársakról lévén szó! NEm egy rohadt játékosról van szó, hanem mondhatni eddig sz összes csatában amiben rész vettem és ahol jelen voltak! Hogy lehet ilyen kibaszott faszkalap az összes! Az ember még szépen kéri, majd eljátsza a hülyét, és már csak azért is csinálja! Feltételezem a többség sik hülye, és nem gondol a csapat munkára, vagy arra, hogy nyernie kellene a csapatnak, mert az neki is jobb!

Egyszerű a story!!!

DD ként 8 km vagyok csatahajóktól! Ezek a rohadt faszkalapok, meg szánt szándékkal ugyan azt a hajót torpedózzák meg hogy KÁRBA VESSZEN a torpedom, az időm amíg becserkészem, illetve a kibaszott út mivel lehet a többi 70-90 kmnyire van, és nem érek oda, csak amikor már késő!! Majd amikor végeztek a kis köcsögök, azután elmennek vadászni a térkép túlóldalára!!!! A csaták 60% rajtuk bukik el! KIBASZOTTÚl elvárják védjük meg őket, de ők magasról leszarják a csapatmunkát! A barma ha már látja 4 kmnyire vannak a torpedóim, amiken lehet látni 100% hogy megdja neki a kegyelem dőfést, mi a fasznak kell nekik ledobni a torpedókat, és kivégezni? Rohadt szemét kill hunterek!

Legutobb, 5en löttünk 2 csatahajót, és túlerőben voltunk azon az oldalon, a másik oldalon az ellenfél volt túlerőben. SENKI nem akart foglalni amikor beértünk, de ők meg elkezdtek foglalni! Na kire dobta a torpedókat a rohadék???? a 2 kibaszot csatahajóra, amit 5en löttünk, a többire meg szart rá! Távolsági csapásmérőként banyek,. mi a francért nem képesek nagyobb távlatokban gondolkodni???

SPG-ket nem gyűlőltem ennyire mint ebben a játékban az anyahajókat!
ÉS a csatáim70% ha nem többen ez megy!!!!

Reménykedem kedves MAGYAr carrieresek, önök használják az eszüket!
Mivel a kedves carrier alaposan megszivatott, írtam neki kedvesen, a válaszát nem is említem! Meglepődőt annyit mondhatok! Szégyen nem szégyen, a szivatást nem viselem el! Aztán hisztizhetett!

A fasz ki van a carrierekkkel! Elnézést de nagyon felhúztak!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Czipczi által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #4801 Írta: DeteCT0R
DeteCT0R válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mint hordozo tulajdonos mindig oda megyek ahol tobben vannak. Ense akarom hogy a gepeimet csak ugy levadasszak mert te ha ellovod a torpedokat neked meg lessz viszont nekem ha levadasszak a gepeim akkor csak egy uszo vasdarab leszek. MIndenki a rombolasra megy ez igaz de ha te leszedted a 90% eletet akkor te fogod kapni a +pontot erte nem aki megolte azis kap de nem sokat.
Sok dd elol szedtem le enis csatahajot mert segiteni akartam hogy a szerencsetlen dd-t ne daralja szet a csatahajo. Viszont idaig amit beloptam az veletlen jott ossze amikor random torpedo amit ledobtam elvandorolt es bekapta egy kisebb hajo :D

Viszont mindig oda szoktam elsokent indulni ahol kevesebb a cruiser es tobb a csathajo.

Több
9 éve 2 hónapja #4802 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A kifakadást megértem, hiszen ez itt a dühöngő rovat. Sok mindennel viszont messze nem értek egyet.
- Éppen a rombolós kapitány panaszkodik, aki gyakorlatilag végig spammolja torpedóval a csatát.
- Éppen a rombolós kapitány panaszkodik, akinek elég korrektül le van írva, hogy milyen vízfelszinről és milyen levegőből történő távolságból még nem derítik fel. E mellet van lehetősége álcázni magát, ha nagy a baj és még a sebessége és fordulékonysága miatt van lehetősége el is menekülni.
- Éppen a rombolós kapitány panaszkodik, hogy a CV kill hunter, miközben a töltési ideje szinte megegyezik a repülőgép töltési idejével, de a CV gépeinek a repülési ideje még erre rá jön.

Még sorolhatnám, de minek. A romboló torpedóját nem lehet megsemmisíteni, igaz, a repülőgépét sem. Addig amíg dobási távolságba kerül a repülő viszont hullanak mint ősszel a legyek. A romboló meg szórja az áldást 6-8 km távolságból.
Álcázásból egyáltalán nem lehet torpedót dobni, nem úgy mint rombolóról.
Próbálj meg eldugni egy hordozót az ellenséges vadászok, bombázók, rombolók, delfinek, stb elől. Nem fog menni, mert nagyon kicsit a térképek.

Több
9 éve 2 hónapja #4803 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Czipczi írta: Üdv!

Eddig nem írtam ide, De hogy is mondjam,. hátha van itt PÁR Anyahajóval rendelkező játékos és használja is és meghaljha végre azt amit egy DD-s mond neki!

Hogy is fejezzem ki magam! A FAS...m TELI a kibaszott anyahajókkal! Nem is annyira az ellenfél részéről, hanme a saját kibasz...tt csapatársakról lévén szó! NEm egy rohadt játékosról van szó, hanem mondhatni eddig sz összes csatában amiben rész vettem és ahol jelen voltak! Hogy lehet ilyen kibaszott faszkalap az összes! Az ember még szépen kéri, majd eljátsza a hülyét, és már csak azért is csinálja! Feltételezem a többség sik hülye, és nem gondol a csapat munkára, vagy arra, hogy nyernie kellene a csapatnak, mert az neki is jobb!

Egyszerű a story!!!

DD ként 8 km vagyok csatahajóktól! Ezek a rohadt faszkalapok, meg szánt szándékkal ugyan azt a hajót torpedózzák meg hogy KÁRBA VESSZEN a torpedom, az időm amíg becserkészem, illetve a kibaszott út mivel lehet a többi 70-90 kmnyire van, és nem érek oda, csak amikor már késő!! Majd amikor végeztek a kis köcsögök, azután elmennek vadászni a térkép túlóldalára!!!! A csaták 60% rajtuk bukik el! KIBASZOTTÚl elvárják védjük meg őket, de ők magasról leszarják a csapatmunkát! A barma ha már látja 4 kmnyire vannak a torpedóim, amiken lehet látni 100% hogy megdja neki a kegyelem dőfést, mi a fasznak kell nekik ledobni a torpedókat, és kivégezni? Rohadt szemét kill hunterek!

Legutobb, 5en löttünk 2 csatahajót, és túlerőben voltunk azon az oldalon, a másik oldalon az ellenfél volt túlerőben. SENKI nem akart foglalni amikor beértünk, de ők meg elkezdtek foglalni! Na kire dobta a torpedókat a rohadék???? a 2 kibaszot csatahajóra, amit 5en löttünk, a többire meg szart rá! Távolsági csapásmérőként banyek,. mi a francért nem képesek nagyobb távlatokban gondolkodni???

SPG-ket nem gyűlőltem ennyire mint ebben a játékban az anyahajókat!
ÉS a csatáim70% ha nem többen ez megy!!!!

Reménykedem kedves MAGYAr carrieresek, önök használják az eszüket!
Mivel a kedves carrier alaposan megszivatott, írtam neki kedvesen, a válaszát nem is említem! Meglepődőt annyit mondhatok! Szégyen nem szégyen, a szivatást nem viselem el! Aztán hisztizhetett!

A fasz ki van a carrierekkkel! Elnézést de nagyon felhúztak!

Felesleges ezen felhúzni magad. Ugyanis ez oda vissza így működik. Én játszom mindegyikkel, tehát látom. Ha hordozóval vagyok, az induláskor még hátul cammogó ellenséges csatahajókat keresem, mivel azok jó nagy célpontok. :)
De megfigyeltem, hogy pár cirkáló, romboló követi a szélen osonva a gépeket. Amint megtorpedóztam egy csatahajót és nem süllyedt el, már neki is esnek. Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4804 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

DeteCT0R írta: Sok dd elol szedtem le enis csatahajot mert segiteni akartam hogy a szerencsetlen dd-t ne daralja szet a csatahajo. Viszont idaig amit beloptam az veletlen jott ossze amikor random torpedo amit ledobtam elvandorolt es bekapta egy kisebb hajo :D

Viszont mindig oda szoktam elsokent indulni ahol kevesebb a cruiser es tobb a csathajo.

így van, torpedó alapvetően csatahajók ellen való, senki nem lövi torpedóval a cirkálót/rombolót, mert nagy valószinuseggel nem fogja eltalalni.

én néha rájövök, pláne ha anyázik a DD, hogy ha megtámadok egy csatahajót, ő meg erre elkezd kanyarodni a 4-5km-re lévő gépeim miatt, akkor lehet hogy pont a rombolónak tettem keresztbe, aki szépen oldalba lőte volna.

de ilyent direkt sosem csinállok, csak fogadja el mindenki, hogy a CV nem ott akciózik ahol akar, és nem arra támad akire szeretne, hanem ahol tud, és akit tud, + én minden, de tényleg kivétel nélkül minden cv meccsemen kérem a cirkálókat hogy legalabb az elso hullámban segítsenek, ha értelmes cirkáló lenne, olyan aki játszik CV-vel is, akkor egy Taiho vs Essex+Shokaku felállásban 3 álna minimum a Taiho mellé ugye :)mert tudja, hogy meg kell védeni legalább az első körben, különben a meccs bebukott...

szóval ez lenne az ideális, ugyanakkor a meccsek 20%-ban sincs olyan cirkáló, aki hajlando 3-4 percig elkiserni...

szal Czipci helyesen ugy szól a mondatod, hogy minden CV játékos elvárja hogy védjék meg, de hiába, mert általában nem teszi senki...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 2 hónapja #4805 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.

namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire :)

mindig bele kell kalkulálni azt is, hogy egyedül talán idővel legyőzném, de ha visszalő előtte 3-t, az egyrészt hiányozhat később, mármint a hp :)
másrészt minél előbb végzünk az egyik oldalon, annál hamarabb fordulhat vissza ez a szárny bázist védeni...

és mivel a CV-k lettek megszólítva, nagyon gyakori, hogy középen 1-2 romboló max, egész csapat el egyik oldalra, ilyenkor a másik oldalon ingyen spot nélkül átjön egy romboló, a CV meg 2 tűz közé kerül.
ha megy a csapat mögötti oldalon hátul, akkor az 5-6 km-ről felspotolt romboló úgy lövi agyon, nem fog tudni segítséget se kérni.
ha megközelíti a harcoló csatahajókat, akkor viszont megláthatják szemből, és onnan lövik agyon ágyúval.

ilyenkor a CV-nek egyetlen esélye, hogy besegít a nagyobb csapatnak, nem azért, mert 8 hajó nem tud megölni 4-t idővel, hanem azért, mert minél előbb megölik, annál jobban menekülhet előre a CV is...

Oldalmegjelenítési idő: 0.499 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.