- Köszönetek: 11
Igy igaz. Es ha a CV egy sorozatbol megtudja olni akkor miert lenne az nagy para? Legalabb az ellenseg nem daral szet igy mindenki jol jar neked is megmarad az eleted es a CV is tud haladni.vonKurz írta:
Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.
namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire
mindig bele kell kalkulálni azt is, hogy egyedül talán idővel legyőzném, de ha visszalő előtte 3-t, az egyrészt hiányozhat később, mármint a hp
másrészt minél előbb végzünk az egyik oldalon, annál hamarabb fordulhat vissza ez a szárny bázist védeni...
és mivel a CV-k lettek megszólítva, nagyon gyakori, hogy középen 1-2 romboló max, egész csapat el egyik oldalra, ilyenkor a másik oldalon ingyen spot nélkül átjön egy romboló, a CV meg 2 tűz közé kerül.
ha megy a csapat mögötti oldalon hátul, akkor az 5-6 km-ről felspotolt romboló úgy lövi agyon, nem fog tudni segítséget se kérni.
ha megközelíti a harcoló csatahajókat, akkor viszont megláthatják szemből, és onnan lövik agyon ágyúval.
ilyenkor a CV-nek egyetlen esélye, hogy besegít a nagyobb csapatnak, nem azért, mert 8 hajó nem tud megölni 4-t idővel, hanem azért, mert minél előbb megölik, annál jobban menekülhet előre a CV is...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Bard9999 írta:
vonKurz írta:
Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.
namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire
Felétek lehet, bár ezen nem fogunk összeveszni.D
Tudod én itthon élek kicsiny Magyarországon, éppen ezért a nyelv amit beszélek az a magyar. Tehát helyesen az utolsó lövés ellopásának hívjuk magyarul, de szleng szinten a kill lopás is elmegy.
namost nehogy félreértés legyen a dologból, ugyértem hogy ha látom, hogy valakinek kevés hp-ja van az ellenfél csapatából, akkor megpróbállom agyonlőni nem azért mert szeretnék fraget lopni, hanem mert azt szeretném, hogy megnyerjük, és annak az a legjobb módszere, ha kevesebb ágyú lő vissza a másik oldalrol...
úgyértem magát a szóösszetételt nem tom hova tenni, hogy kill lopás, meg frag lopás, meg mittomén, wotban is sok sírás van miatta, ha küldihez kell még valamilyen szinten meg is értem a dolgot, ha top gun múlik rajta, ÉS a meccs már egyértelműen meg van nyerve,+ tényleg ő lőte le a másik 90% hp-ját, akkor szoktam is hagyni, de ha bármiféle jelentősége van a meccs szempontjából akkor azt teszem amivel CW-n kezdik az eligazítást, meg általában azzal is fejezik be, hogy mindig a legkevesebb hp-st kell lőni, ilyen egyszerű...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.