Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #4818 Írta: DeteCT0R
DeteCT0R válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.

namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire :)

mindig bele kell kalkulálni azt is, hogy egyedül talán idővel legyőzném, de ha visszalő előtte 3-t, az egyrészt hiányozhat később, mármint a hp :)
másrészt minél előbb végzünk az egyik oldalon, annál hamarabb fordulhat vissza ez a szárny bázist védeni...

és mivel a CV-k lettek megszólítva, nagyon gyakori, hogy középen 1-2 romboló max, egész csapat el egyik oldalra, ilyenkor a másik oldalon ingyen spot nélkül átjön egy romboló, a CV meg 2 tűz közé kerül.
ha megy a csapat mögötti oldalon hátul, akkor az 5-6 km-ről felspotolt romboló úgy lövi agyon, nem fog tudni segítséget se kérni.
ha megközelíti a harcoló csatahajókat, akkor viszont megláthatják szemből, és onnan lövik agyon ágyúval.

ilyenkor a CV-nek egyetlen esélye, hogy besegít a nagyobb csapatnak, nem azért, mert 8 hajó nem tud megölni 4-t idővel, hanem azért, mert minél előbb megölik, annál jobban menekülhet előre a CV is...

Igy igaz. Es ha a CV egy sorozatbol megtudja olni akkor miert lenne az nagy para? Legalabb az ellenseg nem daral szet :D igy mindenki jol jar neked is megmarad az eleted es a CV is tud haladni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4821 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szép bevétel. Még szebb lett volna ha nyerünk is. De a cirkálóink csak a tájban gyönyörködtek.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Phaser által.

Több
9 éve 2 hónapja #4822 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Bard9999 írta:

vonKurz írta:

Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.

namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire :)

Felétek lehet, bár ezen nem fogunk összeveszni.D
Tudod én itthon élek kicsiny Magyarországon, éppen ezért a nyelv amit beszélek az a magyar. Tehát helyesen az utolsó lövés ellopásának hívjuk magyarul, de szleng szinten a kill lopás is elmegy. :D :P

namost nehogy félreértés legyen a dologból, ugyértem hogy ha látom, hogy valakinek kevés hp-ja van az ellenfél csapatából, akkor megpróbállom agyonlőni nem azért mert szeretnék fraget lopni, hanem mert azt szeretném, hogy megnyerjük, és annak az a legjobb módszere, ha kevesebb ágyú lő vissza a másik oldalrol...

úgyértem magát a szóösszetételt nem tom hova tenni, hogy kill lopás, meg frag lopás, meg mittomén, wotban is sok sírás van miatta, ha küldihez kell még valamilyen szinten meg is értem a dolgot, ha top gun múlik rajta, ÉS a meccs már egyértelműen meg van nyerve,+ tényleg ő lőte le a másik 90% hp-ját, akkor szoktam is hagyni, de ha bármiféle jelentősége van a meccs szempontjából akkor azt teszem amivel CW-n kezdik az eligazítást, meg általában azzal is fejezik be, hogy mindig a legkevesebb hp-st kell lőni, ilyen egyszerű...

Ezzel semmi gondom, megértettem az első írásodból is és teljesen logikus a dolog. Én arra utaltam, hogy nekem teljesen mindegy ki lövi ki, nem érdekel, de sokakat igen. Itt a dühöngőben is olvashatsz róla.
Játék, tehát amíg szórakoztat játszom, ha nem, akkor keresek mást. Tény, hogy néha szórakoztatóbb itt a dühöngőt olvasni. :)

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4823 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszem, hogy néhány szóval meg tudom váltani e topicban a világot, pláne nem, hogy meg tudom győzni itt az embereket - ami, ugye, némileg nehezebb -, de amikor kill-lopásról, fraglopásról és a többiről értekeztek, piczinyt gondoljatok azért bele: ellopni bárkitől csak azt lehet, ami az övé, a birtokában-tulajdonában van. Az ellen hajóját megvetted? Fizettél érte legalább foglalót? Ott leng az árbocán a címeres lobogód, vagy legalább rá van szegecselve a farára az a fránya tábla a neveddel? Lehet, másutt az is a tiéd, amit megszelídítettél, de itt csak az, amit kilőttél.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Micuko71

Több
9 éve 2 hónapja #4824 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szete58,-Jó persze van némi igazság abban amit írtál..de a lényeg az,hogy mikor jó ideje harcolsz egy ellennel,-és lödözitek egymást vadul,-sebesülsz te is meg ő is..és már markodban érzed azt,hogy te maradsz "állva" te győzöl eme párharcban..és akkor jön egy "nevető harmadik" ki vígan kilövi előled azt az ellenfelet kivel már percek óta küzdesz,-előtünik a semmiből,és mivel gyorsabban tölt be mint te a hajód,mert még sérült is...Gyorsan megelőz..és vigyorogva távozik...mint a wot-ban...detto ugyanaz!...Ezért hívjuk kill-lopóknak az ilyet ,mert a pofátlanságnak nincs határa az ilyen társaknál,-(vagy azért mert direktbe ezt csinálja..megvárja mig legyengíted annyira hogy rá már nem veszélyes és akkor lecsaphat)vagy azért mert idióta és nem lát tovább a szeménél,és nem használja az eszét(vagy nem akarja)...Térképet még hírből sem ismeri...Ilyen emberkék bőven akadnak a wot-ban is!... ;) :huh:

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4825 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kedves " zoltanvagyok " nick nevű wow's játékostárs. Akkor itt írnám le, hátha olvasod az oldalt (vagy valamelyik ismerösöd), mert a gyökér agyaddal rögtön tiltó listára tettél csata után, Te félelmetes harcos, hogy a Te jó édes .....at! Küldöm ezt a csapattársak nevében is, akiknek a bűne velem együtt az volt, hogy nyertek. Te tengerek géniusza, remélem apád holnaptól elzárja a pc-t elöled, és hétvégén kapod újra meg. Én viszont a hétvégéket mással fogom tölteni, mert a hozzád hasonló előemberekből elég volt.

Ui: a migráns szó jelentését meg tanuld meg, Te csillám....póni
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.529 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.