- Köszönetek: 76
vonKurz írta:
Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.
namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VIZIKANDÚR írta: Nem tudom,de mióta az új patch bekerült a játékba a KONGO-malúgy lövöldözök mint az ökör húgyozás...mindenhova megy csak oda nem ahova kellene..
Képtelen voltam az előttem haladó ellent eltalálni,már kezdtem,magamon eret vágni,hogy ennyire bandzsa nem lehet a tüzéreim...hogy ennyire "közel" levő ellenséges ladikokat nem hogy sebezni,de eltalálni sem tudtam...Ez volt délelőtt...Nem is merek belegondolni,hogy netán most este is így folytatódik?!.. Marhára jól megcsinálták a szórási indexét...bravó!
Remélem,hogy ez csak kivételes eset volt mai nap..és nem állandósul...
Bard9999 írta:
vonKurz írta:
Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.
namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire
Felétek lehet, bár ezen nem fogunk összeveszni.D
Tudod én itthon élek kicsiny Magyarországon, éppen ezért a nyelv amit beszélek az a magyar. Tehát helyesen az utolsó lövés ellopásának hívjuk magyarul, de szleng szinten a kill lopás is elmegy.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.