Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #4806 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.

namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire :)

Felétek lehet, bár ezen nem fogunk összeveszni.D
Tudod én itthon élek kicsiny Magyarországon, éppen ezért a nyelv amit beszélek az a magyar. Tehát helyesen az utolsó lövés ellopásának hívjuk magyarul, de szleng szinten a kill lopás is elmegy. :D :P

Az írás többi részét nem vitatom, már csak azért sem, mert engem nem érdekel ez a dolog. Miattam mind kilőheti előlem. :) Én akkor is jól szórakozom, ha meg már nem, akkor játszom mást.
Tudomásul kell venni, hogy ez a játék pontosan a inkorrektségen, vagy ahogy többen írni szokták az unfair játékon alapul. Erre épül az egész, erről szól. Éppen ezért kár is benne bármi korrektséget vagy hasonlót keresni.

Ma nálam a "sok noob új hajót vett" nap van. ( Közéjük tartozom én is, de nem arra utaltam ezzel hogy aki hajót vett az noob. )
Egyszerűen röhejes ami a Tirpitzel folyik. A többség ( legalább 70% ) a csata kezdése után megindul hátrafelé, jó nagy távolságba, nehogy már valami karcolás érje az újonnan vett hajót. :) Amikor meg rájuk kerül a sor és harcolni kéne, akkor nem is tudják, hogy most lőjön, vagy teljes sebességgel távolodjon.....
Egy kabaré az egész. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4807 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
2 hét kihagyás után az első csata. Éltem 90mp-et.

Mert a barom eleresztette mögöttem a torpedóit a reménytelen messzeségben lévő ellenségre, ki kellett kerülnöm őket, ezért felakadtam. És innét már vége is volt. Éltem még 19mp-et. Amíg az ellenséges romboló és hordozó torpedói odaértek. Akarok én ezzel játszani még, ezen gondolkodom. (A csata még nem ért véget, olyan friss az "élmény".)

2. csata, megeröszakoltak minket, 2:12 lett oda. Egy kill-t szereztem a 2-böl.

3. csata Na itt már rendben ment minden, nagyobb hülyeséget senki nem követett el, ellenségnél sem, 9:6 lett a vége, és nyertünk.

Tanulság, ne itélj elhamarkodottan.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4810 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom,de mióta az új patch bekerült a játékba a KONGO-malúgy lövöldözök mint az ökör húgyozás...mindenhova megy csak oda nem ahova kellene.. :sick:
Képtelen voltam az előttem haladó ellent eltalálni,már kezdtem,magamon eret vágni,hogy ennyire bandzsa nem lehet a tüzéreim...hogy ennyire "közel" levő ellenséges ladikokat nem hogy sebezni,de eltalálni sem tudtam...Ez volt délelőtt...Nem is merek belegondolni,hogy netán most este is így folytatódik?!.. :( Marhára jól megcsinálták a szórási indexét...bravó! :lol:
Remélem,hogy ez csak kivételes eset volt mai nap..és nem állandósul... :huh:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
9 éve 2 hónapja #4811 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: Nem tudom,de mióta az új patch bekerült a játékba a KONGO-malúgy lövöldözök mint az ökör húgyozás...mindenhova megy csak oda nem ahova kellene.. :sick:
Képtelen voltam az előttem haladó ellent eltalálni,már kezdtem,magamon eret vágni,hogy ennyire bandzsa nem lehet a tüzéreim...hogy ennyire "közel" levő ellenséges ladikokat nem hogy sebezni,de eltalálni sem tudtam...Ez volt délelőtt...Nem is merek belegondolni,hogy netán most este is így folytatódik?!.. :( Marhára jól megcsinálták a szórási indexét...bravó! :lol:
Remélem,hogy ez csak kivételes eset volt mai nap..és nem állandósul... :huh:

Nem volt még patch, elhalasztották. :)
Amiért Te így lövöldözöl, azt úgy hívják, hogy RNG. Kongoval játszom én is. Van amikor messzire is pontosan lehet vele lőni és élmény vele játszani. Aztán van amikor 8-10 km-re lévő célt is úgy körbe lövöldözök vele, hogy egy csúszlival kilőtt sörét halmaz ahhoz képest mesterlövész puskából kilőtt lövedék. Ilyenkor szoktam max. 2 kört menni csak vele, felesleges erőltetni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #4813 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bard9999,-Na mit mondtam?...Most már ki is dobott csataközben...és mire vissza tudtam lépni a játékba a csatába...már csak a hajóm farkán voltam csak zöld..és életem...Ráadásul még a fenséges trófeámat is elvette(benyelte)... :sick: :angry:
..Na mára elegem is lett!...ennyi volt!... :huh:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
9 éve 2 hónapja #4816 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

vonKurz írta:

Bard9999 írta: Beindul a kill lopás. Sorozatban ez megy. Szokj hozzá, mindig lesznek akiknek a farka attól nől, ha sok killt tudtak összelopni maguknak és magas a kill arányuk. Rájuk kell hagyni, kár ezen bosszankodni.

namost a kill lopást úgy hívják ám kultúrált országokban hogy focus fire :)

Felétek lehet, bár ezen nem fogunk összeveszni.D
Tudod én itthon élek kicsiny Magyarországon, éppen ezért a nyelv amit beszélek az a magyar. Tehát helyesen az utolsó lövés ellopásának hívjuk magyarul, de szleng szinten a kill lopás is elmegy. :D :P

namost nehogy félreértés legyen a dologból, ugyértem hogy ha látom, hogy valakinek kevés hp-ja van az ellenfél csapatából, akkor megpróbállom agyonlőni nem azért mert szeretnék fraget lopni, hanem mert azt szeretném, hogy megnyerjük, és annak az a legjobb módszere, ha kevesebb ágyú lő vissza a másik oldalrol...

úgyértem magát a szóösszetételt nem tom hova tenni, hogy kill lopás, meg frag lopás, meg mittomén, wotban is sok sírás van miatta, ha küldihez kell még valamilyen szinten meg is értem a dolgot, ha top gun múlik rajta, ÉS a meccs már egyértelműen meg van nyerve,+ tényleg ő lőte le a másik 90% hp-ját, akkor szoktam is hagyni, de ha bármiféle jelentősége van a meccs szempontjából akkor azt teszem amivel CW-n kezdik az eligazítást, meg általában azzal is fejezik be, hogy mindig a legkevesebb hp-st kell lőni, ilyen egyszerű...

Oldalmegjelenítési idő: 0.464 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.