Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3482 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát nem tudom!? Ma 8 csatából 4 azonnali kilépés 2 mire célra hajóztam a csapat fele merev hulla volt. Nekem viccnek tünik ez az egész

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3492 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Félreértés ne essék,nem bacogatni akarlak,de neked ilyen személyre szabott mm-ed van?Vagy valami Slavia630-al felszerelt prémium gumicsónakod van? :) ennyire azért nem szar az mm,sőt a wot-hoz képest sokkal jobb...szerintem..

Több
9 éve 3 hónapja #3499 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hogy utálom az ilyen csatákat a belem kidolgozom hogy nyerjen a csapat és mások ostobasága miatt bukta.Játék eleje szpott szinte mindenkit mutattam két bázis foglalás.Végjáték nálunk kongo,omaha,murmanksz,és én ellenfél 4 csatahajó a hordozó,és egy romboló.Fel spotolom a bandát 3 csatahajó a sarokban mögöttük iszkol a hordozó lövöm ágyúval a hordozót közben torpedózom a csata hajókat kettő kapott is a torpedókból a hordozót még sikerül elkapni de kilőnek a csata hajók mind hárman engem lőttek.Drágalátos társaim ezalatt folyamatosan lőtték a hordozó hült helyét mert lőtávolon kívül volt nekik a csata hajók viszont lő távolban voltak nekik végig egyet se piszkáltak míg élt a hordozó.Enyit a csapat játékról.
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3510 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

asszem kevest tetem a gyözelemért

itt meg kevés lehetett a találatom..
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 3 hónapja #3548 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mentem pár csatát japán hordozóval. Nem sok értelme volt. Olyan társakat sikerült többnyire kapni, akiknek kár volt az időt erre a játékra fecsérelni.

Sorra vesztettünk. Csodálkozni nem sok értelme van, ha a csapattársak - összesen - nem tudnak annyi ellenséget el süllyeszteni, mint én egymagam.

Több
9 éve 3 hónapja #3549 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Így van a wot szinte mindig is sz.r MM-el volt ellátva és most hogy így mondod megtaláltam a megoldást. A wotnál is használtuk amíg bünti nem járt érte, de itt még bevethető. A leosztás ugyanaz mint ott. Ha jól teljesítesz egy csatában a rendszer ún. "kihívás" elé állítt, besorol nagyobb szintű hajókhoz. Na most ez magyar nyelvre lefordítva annyit jelent, hogy (akár csak a WOT-ban) agyaggalamb lehetsz lényegesen erősebb hajók kereszttüzében. Na aki ezt nem akarja annak ajánlom az azonnali kilépést. Általában 2 esetleg 3 besorsolás után (amennyiben nem a te súlycsoportod) ha azonnal egy lövés nélkül kilépsz akkor valamiért éppen az ellenkezője történik, gyenge játékosnak ítéltetsz és a következő csatában már végre a saját súlycsoportodban mehetsz. Persze az, hogy 10 csatából jó esetben 3 játszol nem használ sem a pénzednek sem az eredményességi mutatódnak, de aki ezt lesz.rja annak sok unalmas reménytelen játékkal teli óráját szabadítja fel. Persze mint a Wot-ban sokaknak nem tetszhet ez (mármint hogy nem akarod az agyaggalamb szerepét játszani) de ha túl tudsz ezen lépni és a saját szórakoztatásoddal foglalkozni sokat dobhat számodra a játékélményen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.