- Köszönetek: 1105
vcsaba1968 írta: Kicsit meszire mentél a wr-töl
.Maga a wr nemmodja meg hogy jo vagy e egy adot hajoval vagy nem.Egyébként ez egy játék és ha balfasz is vagyok hozzá akor is élvezhetem még ha a többieknek ez nem is tetszik.Szoval ha valaki szeret romboloni az rombolozon még ha nem is megy neki legfejeb atöbbiak kapnak agylobot a bénasága miatt.Majd a csapat csatába meg lehet mondani ki mivel jöjjön de adig mindenkinek joga van játszani.A többiek meg dühönghetnek
.A többiben egyébként teljesenigazad van pl nekem is ez a legnagyob hibám hogy nem futok el az elején és hamar kilönek.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta: omg, cirkalot akkor se lovunk rombival ha un agyunaszadunk van
orosz meg amerikai, pontosabban elindulnak 6km-rol, mire 4-n vannak mar halottak...
cirkalo az rossz, cirkalo az anti rombolo, ertem ?
perp írta: Ha már ebben a topikban pont arról van szó, amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni...
Szóval sziasztok, viszonylag új wows játékos vagyok, és a napokban találtam meg, hogy hol tudom a saját statisztikáimat megnézni... ami egy picit lehangoló is volt számomra:)
Úgy, ahogy a való életben, a játékban is mindenevő vagyok, szeretek sok vasat a tűzben tartani. Így van japán és orosz destrom (t5 - t5), japán és német cruiserem (t5 - t5), japán CV-m (t4) és battleshipem (t5)46%-os winratel és 24%-os (!) túlélési aránnyal.
Tehát arra jutottam, hogy javítani kellene a dolgon, így ha már célozni nem tudok, akkor legalább az alapvető stratégiákkal jó lenne képbe kerülnöm. Szóval ha balfék kérdés, akkor is fel kell tennem, hogy amellett hogy élvezem a pukkantgatást, ugyan mi is lenne nekem a különböző hajó osztályokkal a feladataim? Melyik hajóval merre induljak el? Kit kövessek, mit ne csináljak hogy ne legyek haszontalan a csapatom számára sem? Jelen pillanatban jobb híján ráálltam a bázisvédelemre, így ugyanazok a hajók két percel később lőnek ki.
Szóval destroyerrel cap, felderítés lenne az alapvető feladataim. Egy ocean pályán is? Cap közben láthatóvá válok és kilőnek, nem? Azon a pályán nem tudok még nagyon magammal mit kezdeni, ami egy 90fokban eldöntött H betűre hasonlít és a flotta mindkét oldalon két részre van bontva. Ott mindegy mivel megyek és mit csinálok, egy mozgó "Ide lőjetek" céltáblának érzem magam. Szóval kérhetek segítséget e témában?
Előre is köszönöm a türelmetek.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.