Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #13214 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Kicsit meszire mentél a wr-töl :lol: .Maga a wr nemmodja meg hogy jo vagy e egy adot hajoval vagy nem.Egyébként ez egy játék és ha balfasz is vagyok hozzá akor is élvezhetem még ha a többieknek ez nem is tetszik.Szoval ha valaki szeret romboloni az rombolozon még ha nem is megy neki legfejeb atöbbiak kapnak agylobot a bénasága miatt.Majd a csapat csatába meg lehet mondani ki mivel jöjjön de adig mindenkinek joga van játszani.A többiek meg dühönghetnek :).A többiben egyébként teljesenigazad van pl nekem is ez a legnagyob hibám hogy nem futok el az elején és hamar kilönek.

tuti biztos voltam benne, hogy te is a rossz végén fogod meg a dolgot :D

leirom kicsit szájbarágósabban, a romboló való valamire, a csatahajó is való valamire.
ha neked az a játékstílusod, hogy mindenre rálősz a lőtávodban van, azt vagy csinálhatod nagy nehez páncélozott dögökkel, nagy kaliberrel, és lesz sikerélményed, vagy csinálhatod pici üveghajókkal is, és nem.
természetesen, ha neked sikerélmény tier6 hajóval mindig csatát veszteni, minden meccsen az első 5 percben víz alá kerülni, és közben sebezni 5-10k hp-t max, akkor ezt visszavonom :)

de még itt is felmerül a kérdés, nem-e elveznéd mégjobban, ha 25k sebzéssel és győzelemmel zárnád a napot ? :)

kevés csatája van itt még az embereknek, friss a játék. 25 meccsen 15% win rate semmit nem mond. mond azért :D de az lehet pech is.

200 meccsen 40% win rate viszont nagyon sokat mond, és ha azt gondolod, hogy ez így jó, az nincs rendben. rendben az van, ha belátod, nem nekem, hanem magadnak belátod, hogy nem jól csinállod, megnézed mások akik jól csinálják mit csinálnak, aztán megpróbállod utánuk csinálni, meglátod, sokkal tobb xp-vel, sokkal tobb sebzessel, es ezek egyenes kovetkezményeként sokkal magasabb win rattel is fog járni a dolog.

csak sose 50 meccsel foglalkozzál, nézzé 2-3-500 meccset, és az alapján figyeld a fejlődést :)

most kezdtem a héten a gyongyos kuldiket, és visszamentem lejjebb, kisebb tierekben ugye 4-5km-s torpedok vannak, es lerohannak a rombolok.
cirkaloval vagyok, de azert lerohannank.

omg, cirkalot akkor se lovunk rombival ha un agyunaszadunk van :D orosz meg amerikai, pontosabban elindulnak 6km-rol, mire 4-n vannak mar halottak...
cirkalo az rossz, cirkalo az anti rombolo, ertem ? :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13216 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem vitatom hogy a hajo tipusok között van külömbség mindel másképp kell játszani. Ez az oka annak hogy a kikötömben csak egy rombolo van az Isokaze és mostanában azzal se megy igazán.A tanulást s vitatom de értelmes ember magátol is rájön ha valami nem megy akor annak oka van,érdemes utána nézni mások hogy csainálják.Vissza térve az eredeti kérdésre ne wr alapján döntsön valaki arrol hogy egy bizonyos hajotipust használ-e hanem hogy megy e neki vagy nem ez alatt azt értem ki élvezi ha 30sec alatt kilövik :lol: tehát az eredménytelenség ugyis elveszi a kedvét.

Több
9 éve 2 hónapja #13222 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: omg, cirkalot akkor se lovunk rombival ha un agyunaszadunk van :D orosz meg amerikai, pontosabban elindulnak 6km-rol, mire 4-n vannak mar halottak...
cirkalo az rossz, cirkalo az anti rombolo, ertem ? :)

talán egyetlen kivétel van, ha az lerongyolódott és a közelben nem nagyon van más veszélyes hajó, akkor egy gunboat talán jobban jár, ha nekimegy (Ognevoy már 12km-re lő :)). legalábbis én előző játékomban kb 8-10%-on hagytam egy Cleveland-et, azt hittem elmegy, és a zsíros CV felé indultam. hiba volt, mert kilőhettem volna, így viszont utánam jött és mielőtt ellőttem a torpedót a CV-re, egy jó találattal kiütött :)
de amúgy egyetértek veled/hasznosakat írtál. :)
bár a 48%-os winrate-emet elnézve most elkeseredtem téged olvasva... :)
egyébként szvsz nem mindegy, hogy valaki naponta játszik 1-2-őt, vagy minél több játékot próbál egy napra sűríteni. talán utóbbi esetben jobban belejön az ember, mint amikor kihagy több napot. legalábbis nálam valahogy így működik. (hétvégén pl. lehet jobb kicsit a wr átlag, ha sikerül 4-6 játékot lenyomnom :))

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13228 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha már ebben a topikban pont arról van szó, amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni... :)

Szóval sziasztok, viszonylag új wows játékos vagyok, és a napokban találtam meg, hogy hol tudom a saját statisztikáimat megnézni... ami egy picit lehangoló is volt számomra:)
Úgy, ahogy a való életben, a játékban is mindenevő vagyok, szeretek sok vasat a tűzben tartani. Így van japán és orosz destrom (t5 - t5), japán és német cruiserem (t5 - t5), japán CV-m (t4) és battleshipem (t5)46%-os winratel és 24%-os (!) túlélési aránnyal.

Tehát arra jutottam, hogy javítani kellene a dolgon, így ha már célozni nem tudok, akkor legalább az alapvető stratégiákkal jó lenne képbe kerülnöm. Szóval ha balfék kérdés, akkor is fel kell tennem, hogy amellett hogy élvezem a pukkantgatást, ugyan mi is lenne nekem a különböző hajó osztályokkal a feladataim? Melyik hajóval merre induljak el? Kit kövessek, mit ne csináljak hogy ne legyek haszontalan a csapatom számára sem? Jelen pillanatban jobb híján ráálltam a bázisvédelemre, így ugyanazok a hajók két percel később lőnek ki.

Szóval destroyerrel cap, felderítés lenne az alapvető feladataim. Egy ocean pályán is? Cap közben láthatóvá válok és kilőnek, nem? Azon a pályán nem tudok még nagyon magammal mit kezdeni, ami egy 90fokban eldöntött H betűre hasonlít és a flotta mindkét oldalon két részre van bontva. Ott mindegy mivel megyek és mit csinálok, egy mozgó "Ide lőjetek" céltáblának érzem magam. Szóval kérhetek segítséget e témában?

Előre is köszönöm a türelmetek.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #13233 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

perp írta: Ha már ebben a topikban pont arról van szó, amivel kapcsolatban segítséget szeretnék kérni... :)

Szóval sziasztok, viszonylag új wows játékos vagyok, és a napokban találtam meg, hogy hol tudom a saját statisztikáimat megnézni... ami egy picit lehangoló is volt számomra:)
Úgy, ahogy a való életben, a játékban is mindenevő vagyok, szeretek sok vasat a tűzben tartani. Így van japán és orosz destrom (t5 - t5), japán és német cruiserem (t5 - t5), japán CV-m (t4) és battleshipem (t5)46%-os winratel és 24%-os (!) túlélési aránnyal.

Tehát arra jutottam, hogy javítani kellene a dolgon, így ha már célozni nem tudok, akkor legalább az alapvető stratégiákkal jó lenne képbe kerülnöm. Szóval ha balfék kérdés, akkor is fel kell tennem, hogy amellett hogy élvezem a pukkantgatást, ugyan mi is lenne nekem a különböző hajó osztályokkal a feladataim? Melyik hajóval merre induljak el? Kit kövessek, mit ne csináljak hogy ne legyek haszontalan a csapatom számára sem? Jelen pillanatban jobb híján ráálltam a bázisvédelemre, így ugyanazok a hajók két percel később lőnek ki.

Szóval destroyerrel cap, felderítés lenne az alapvető feladataim. Egy ocean pályán is? Cap közben láthatóvá válok és kilőnek, nem? Azon a pályán nem tudok még nagyon magammal mit kezdeni, ami egy 90fokban eldöntött H betűre hasonlít és a flotta mindkét oldalon két részre van bontva. Ott mindegy mivel megyek és mit csinálok, egy mozgó "Ide lőjetek" céltáblának érzem magam. Szóval kérhetek segítséget e témában?

Előre is köszönöm a türelmetek.

Szia, üdv köztünk! :)

Én csak a csatahajókba tudok tanácsot adni, mivel csak azzal játszom.
Ugye van két ág. Amcsi alapvető jellemzői: kicsi lőtáv, jó páncélzat, de lassú és a fordulása katasztrofális. Viszonylag pontos lövegek és jó légvédelem(ez a fejlesztett testekre vonatkozik inkább). Kimagasló hajók(tier 9-ig): New Mexico és a buff után már a Colorado is elég jó.
Japán: nagy lőtáv, gyenge/gyengébb páncélzat, de gyors és fordulékony. Lövegei pontatlanabbak az amerikai hajókénál, viszont nagyobb a kaliber és több is van belőlük(nem mindig). Sajnos a légvédelme elég gyenge. Kimagasló hajók: Kongo, Fuso, Amagi és a Yamato. Viszont itt vannak gyengébb hajók is.....

Mindkettőnél lehetséges javítás is. Amcsinál a fel lehet tenni rá lőtáv növelőt, míg a japánnál pontosság javítót.

Játékstílusban nehéz tanácsot adni, mert mindenkinek más fekszik és áll kézre. Én szeretem a fordulékonyságot, mivel rengeteget forgatom a hajóm. Szeretem a sebességet is, mert inkább támadok. Persze ez nem mindig kifizetődő a japán hajóknál a gyengébb páncél és légvédelem miatt.... :) Ebből kitalálhattad, hogy japán párti vagyok. :) Az amcsikkal nem élvezem annyira a játékot.

Egyéb tanács: szerintem most érkeztél el ahhoz a ponthoz, hogy eldöntsd melyik hajótípus fekszik Neked a legjobban. Én azt tanácsolom, hogy ne húzz egyszerre minden hajót és ágat. Teljesen más stílus kell a hajóknak. Ha egy félét húzol, akkor sikeresebb leszel vele, ezt garantálhatom!

És a legfontosabb tanács: AZZAL JÁTSSZ, AMI ÖRÖMÖT OKOZ ÉS KIKAPCSOLÓDSZ VELE! ;)

Sok sikert!

Üdv

Doki

U.i.: Csatahajóval SOHA ne menj a sziklás oldalra! Csak a nyílt víz. Nem tudsz manőverezni és az egyenlő a halállal.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Doktoruur által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, perp

Több
9 éve 2 hónapja #13234 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
A jó kis csatahajók :)

Bármennyire is nerfelték őket még mindig imádatos velük a játék. Főleg ha eljutsz magas Tierbe is ott teljesednek ki igazán.

Személy szerint kíváncsi leszek az érkező német csatahajó ágra is. A Tirpitz-ből kiindulva izgalmas lehetőségeket rejt magába.

A Dokival jó bandázni kiegészítjük egymás stílusát :) Ő ésszel én erővel rohanok a csatába :)

Nemsokára páros Yamato meccsek jönnek ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Doktoruur

Oldalmegjelenítési idő: 0.458 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.