- Köszönetek: 468
Nasgotrah írta: A jó kis csatahajók
Bármennyire is nerfelték őket még mindig imádatos velük a játék. Főleg ha eljutsz magas Tierbe is ott teljesednek ki igazán.
Személy szerint kíváncsi leszek az érkező német csatahajó ágra is. A Tirpitz-ből kiindulva izgalmas lehetőségeket rejt magába.
A Dokival jó bandázni kiegészítjük egymás stílusátŐ ésszel én erővel rohanok a csatába
Nemsokára páros Yamato meccsek jönnek
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
perp írta: Köszönöm, köszönöm, bár a hajókkal nagyjából kezdem kiművelni magam annak hála, hogy böngészem lelkesen ezt a fórumot:) Inkább az alapvető stratégiák lennének érdekesek, hiszen a legnagyobb gondom, hogy ha egyedül játszok akkor hogyan gondolkodjak (és általában úgy játszok, bár már várom hogy megérkezzen a fizu és rendelhessek egy headsetet
).
Btw, a csatahajók nagyon szépek és nagyon jók, csak fakezű vagyok hozzájuk és nem találok el semmit olyan messzirőlEddig úgy látszik a japán cirkáló ág áll hozzám közel, bár a Minekaze kedves meglepetés volt, hogy a második csatámban két battleshipet szétninjáztam és már mentek a torpedók a harmadik felé amikor behúzta a csapat a capet. Az egy elég jó sikerélmény volt:)
vonKurz írta:
BigaC írta: nem ritka mostanában a 4-5 romboló... vajon ideiglenes jelenség, vagy ez lesz a trend?
szerintem trend marad. a rombolo jo
ugyanakkor nezzetek meg ezt pls, vajon mit kellett volna meg csinaljak ?
azt vagom, hogy ha 12 ellenfel van, akkor nem szabad megallni 11 killnel, mert a nyomorek balfekek elcseszik.
elcseszik, en meg messze voltam a 11 killtol.
k-va messze.
de konyorgom, de tenyleg, most nem vagyok boldog egyaltalan...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.