Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #13235 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

Nasgotrah írta: A jó kis csatahajók :)

Bármennyire is nerfelték őket még mindig imádatos velük a játék. Főleg ha eljutsz magas Tierbe is ott teljesednek ki igazán.

Személy szerint kíváncsi leszek az érkező német csatahajó ágra is. A Tirpitz-ből kiindulva izgalmas lehetőségeket rejt magába.

A Dokival jó bandázni kiegészítjük egymás stílusát :) Ő ésszel én erővel rohanok a csatába :)

Nemsokára páros Yamato meccsek jönnek ;)

Helyes Nas, alig várom! ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• perp
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13237 Írta: perp
perp válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszönöm, köszönöm, bár a hajókkal nagyjából kezdem kiművelni magam annak hála, hogy böngészem lelkesen ezt a fórumot:) Inkább az alapvető stratégiák lennének érdekesek, hiszen a legnagyobb gondom, hogy ha egyedül játszok akkor hogyan gondolkodjak (és általában úgy játszok, bár már várom hogy megérkezzen a fizu és rendelhessek egy headsetet :D).

Btw, a csatahajók nagyon szépek és nagyon jók, csak fakezű vagyok hozzájuk és nem találok el semmit olyan messziről :D Eddig úgy látszik a japán cirkáló ág áll hozzám közel, bár a Minekaze kedves meglepetés volt, hogy a második csatámban két battleshipet szétninjáztam és már mentek a torpedók a harmadik felé amikor behúzta a csapat a capet. Az egy elég jó sikerélmény volt:)

Több
9 éve 2 hónapja #13240 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Japán cirkálók kapcsán javaslom az adott topikot ;) ill visszaolvasni egy kicsit :)

Több
9 éve 2 hónapja #13241 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

perp írta: Köszönöm, köszönöm, bár a hajókkal nagyjából kezdem kiművelni magam annak hála, hogy böngészem lelkesen ezt a fórumot:) Inkább az alapvető stratégiák lennének érdekesek, hiszen a legnagyobb gondom, hogy ha egyedül játszok akkor hogyan gondolkodjak (és általában úgy játszok, bár már várom hogy megérkezzen a fizu és rendelhessek egy headsetet :D).

Btw, a csatahajók nagyon szépek és nagyon jók, csak fakezű vagyok hozzájuk és nem találok el semmit olyan messziről :D Eddig úgy látszik a japán cirkáló ág áll hozzám közel, bár a Minekaze kedves meglepetés volt, hogy a második csatámban két battleshipet szétninjáztam és már mentek a torpedók a harmadik felé amikor behúzta a csapat a capet. Az egy elég jó sikerélmény volt:)

Ez lehet azért is, mert más hajókkal is mész (nagyon más célozni a csatahajókkal....)vagy esetleg tényleg nem áll Neked kézre. taktika? Hmmm... 1; Ismerd meg a hajód! 2; Mielőtt elkezdődik a csata, nézd át a saját csapatodat és az ellenfelet. Így tudod kinek van jó légvédelme, mennyi a romboló stb. 3; Elkezdődik a csata, nézz körbe! Ki van melletted, ki merre megy. 4; Ne rohanj! Ha hamar meghalsz minden statod rossz lesz. 5; Figyeld a csata állását és a minimapot! Ne maradj egyedül, mert akkor annyi (kivéve, ha tudod, hogy jól jössz ki a párbajból). 6; Tudd, hogy melyik cirkáló tud torpedózni! érhetnek meglepetések.... ;)

Több
9 éve 2 hónapja #13242 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

BigaC írta: nem ritka mostanában a 4-5 romboló... vajon ideiglenes jelenség, vagy ez lesz a trend?

szerintem trend marad. a rombolo jo :)

ugyanakkor nezzetek meg ezt pls, vajon mit kellett volna meg csinaljak ?
azt vagom, hogy ha 12 ellenfel van, akkor nem szabad megallni 11 killnel, mert a nyomorek balfekek elcseszik.
elcseszik, en meg messze voltam a 11 killtol.
k-va messze.
de konyorgom, de tenyleg, most nem vagyok boldog egyaltalan...

Szóval erre is képes ez a dög.. Én örülök ha 2-3 találat összejön egy csatában.. Melyik torpedót használod?

Több
9 éve 2 hónapja #13243 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
itt is feljött, és bizony a rendelkezésre álló idő/játszott hajók száma is sokat számít a winrate-ben. ha kevés időd van, játssz kevés típussal, sokkal nehezebb mindegyikkel jól játszani... mondom én, aki már elkövette ezt a hibát :), CV kivételével minden van, egyedül a japán ág maradt ki teljesen, kivéve ARP, de rájuk végképp nem lenne időm...

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.