Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #13254 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Annyiban mákom volt, hogy lassítania kellett, hogy ne menjen partnak, és ki tudja kerülni a szigetet. De nekem is volt olyan NM 3 km-ről kkmanőverezte a 6x csomós torpit. A Nicholas-szal ugyan csak 19 meccset játszottam, de 63% a WR. :woohoo:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #13255 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

perp írta:
Tehát arra jutottam, hogy javítani kellene a dolgon,

szerintem először toljad az amerikai csatahajókat, fel hetesig, Coloradoig.
azzal elrontani nem tudod, lassu vagy hogy mashova menj, nem fogod magad tul hamar kilovetni mert nem ersz oda tul hamar a frontra, nagy vas, sok nagy kaliber.
van idod megtanulni loni, mert azt nem uszod meg sajna, lonod tudnod kell, de ha mar a taktikai alapokkal tisztaban vagy, lehet probalkozni finoman az allulpancelozott joszagokkal is :)

1.alapvetoen, minden hajora vonatkozik a kovetkezo, oldalt halado cirkalo/csatahajora AP, hatulrol - uldozeskor/nagy pancel eseten, vagy rombolora HE. AP tud loni citadelt, es az a nagy sebzes, de le tud pattanni. He-nel van esely a gyujtasra ugye, de altalaban valami keveset mindig sebez...

2.mindig ugy lovunk, hogy minel tobb agyuval lohessunk, azaz akar fele haladunk, akar tole tavolodunk, kiterunk szogben, utána egybol iparkodunk vissza, hogy a válaszcsapáskor a hajo elejet/veget lassak, ez nemcsak kisebb celpontot jelent, de a nagy sebzes, azaz a citadella talalat elkerulesenek legbiztosabb modja...
a harcerintkezes folyamatos cikazast jelent, mind cirkaloval, mind csatahajoval, oldalt-loves, vissza, bekapjuk a talalatot, megint oldalt megint loves... lassu loszerrel mint a Cleve, vagy mint az amerikai rombolok agyuja, egy csatahajot se lehet igazabol eltalalni 13-14 km-rol...
ha tobben vannak szemben, fordulj meg, "vidd el oket a frontrol" amig csak az orrat latod az uldozoknek, lojed nyugodtan he-vel oket, vagy minden masodikat he-vel...

masodik skillnek tedd fel az incoming fire alertet, ez lenyegeben minden bejovo lovest jelez 6-8 km felett, vastagon van idod kifordulni a talalatok elol... a normal harcerintkezes, tier5+ beszelek, 14-20km kozott zajlik.

3. soha ne alj meg! soha, semmivel. a rombolo a kodben, vagy a sziget mogul szogben nagy tulero ellen kitolato piszkalodo hajo a kivetel, az majd a tanfolyam vegen jon :)
soha ne alj meg, es soha ne menj felgazzal. ha megalsz, vagy lelassitasz, meghaltal. ha lelassitasz, akkor lehet, hogy neha eled lonek, de mire ujra el tudsz indulni, nem lesz mivel
mindig full gazon, barmit csinalsz fel szemed a minimapon, mert ha nekimesz a szigetnek, megalsz, es halott vagy...
amig mozogsz, amig van sebesseged, addig tudod kerulni a loveseket, tudsz helyezkedni. ha megalsz, akkor vege...
tegnap lattam egy Furutakat, gondolom jol begyakarolta a technikat, megalt tolem 8km-re a vizen, es elkezdett tolatni...
tolatni bazzeg 10km-l...

meg NC-vel mentem, fel hp-n(35k) es talalkoztam egy Izumoval, meg egy Iowaval, kerultem a torpedokat, kiertem a sziget mogul, es ott voltak, fullosan mindeketto... no, mondom reszeltek, aztan eszrevettem hogy tolat mindketto a nyilt viz kozepen, el tolem...
a tolatas nagyon lassu, nem fogod tudni kikeruln a lovedeket, es ezzel parhuzamosan lemondasz a tuzerod 1/3-rol egybol...
izumonak veglegesre kilotem a 2 tornyat, belevertem 70k-t, majdnem ottmaradt, mert hulyek voltak. ha felemjonnek full gazzal egy sorozat, 30 sec es a viz alatt vagyok egybol...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #13256 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap Mogamival mentem 120k sebzéses kört, most meg 7k-t, ezt gyújtassál együtt. 15km-es lőtávval nem fogok Iowa elé állni...

Több
9 éve 2 hónapja #13257 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
"lassu loszerrel mint a Cleve, vagy mint az amerikai rombolok agyuja, egy csatahajot se lehet igazabol eltalalni 13-14 km-rol..."

hogyne lehetne, a gyújtásaim nagy része Cleveland HE max hatótávon lévő BB-n...
a többség nem manőverez, vagy úgy gondolja, elég ha csak simán szögben próbál távolodni :)
persze nem fog minden lövedék találni, de a Cleve tűzgyorsaságát tekintve ez nem is olyan nagy gond.

Több
9 éve 2 hónapja #13260 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Annyiban mákom volt, hogy lassítania kellett, hogy ne menjen partnak, és ki tudja kerülni a szigetet. De nekem is volt olyan NM 3 km-ről kkmanőverezte a 6x csomós torpit. A Nicholas-szal ugyan csak 19 meccset játszottam, de 63% a WR. :woohoo:

na most meg jó meccs volt, 2 BB süllyesztés Izivel, de sajnos a csata ennek ellenére bukó.

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #13261 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

BigaC írta: "lassu loszerrel mint a Cleve, vagy mint az amerikai rombolok agyuja, egy csatahajot se lehet igazabol eltalalni 13-14 km-rol..."

hogyne lehetne, a gyújtásaim nagy része Cleveland HE max hatótávon lévő BB-n...
a többség nem manőverez, vagy úgy gondolja, elég ha csak simán szögben próbál távolodni :)
persze nem fog minden lövedék találni, de a Cleve tűzgyorsaságát tekintve ez nem is olyan nagy gond.

ugy ertettem, hogy ha a lovesekhez folyamatosan ki-be kacskaringozik a csatahajo :) nyilvan ha megy egyenesen, akkor cseszheti, akkor mind bemegy...

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.