Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #13193 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szép kör, grat! Az hogy jó, az egy dolog. Csak megöli a játékot. A másik ami gáz, hogy ne szedjen már szét egy DD a 130mm-es lövegével egy 40k +-os Montanat! Azért az már kicsit nehezen emészthető szerintem. Nem elég a torpedó terítés?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13194 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

BigaC írta: nem ritka mostanában a 4-5 romboló... vajon ideiglenes jelenség, vagy ez lesz a trend?

szerintem trend marad. a rombolo jo :)

ugyanakkor nezzetek meg ezt pls, vajon mit kellett volna meg csinaljak ?
azt vagom, hogy ha 12 ellenfel van, akkor nem szabad megallni 11 killnel, mert a nyomorek balfekek elcseszik.
elcseszik, en meg messze voltam a 11 killtol.
k-va messze.
de konyorgom, de tenyleg, most nem vagyok boldog egyaltalan...

Esetleg fogllaj bázis pontot vagy szolj a két mutsunak hogyy foglaljanak.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13195 Írta: vcsaba1968
És a müvelt magyar játékos
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #13197 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Esetleg fogllaj bázis pontot vagy szolj a két mutsunak hogyy foglaljanak.

szólhatok én ezeknek bakker, ocean terkep volt, elment az osszes idiota a B bazisra, aztan megkerultek, es keson altak be foglalni...

én kozben lenyegeben egyedul vedtem a bazist, egyetlen Yorckot hagytam eletben 4000 hp-n, o ert be a sajat capre, es befoglalta egyedul ugy, hogy kozben mi 5-n foglaltunk...

a 2 mutsuki meg kijott caprol, elindult visszafele, es a legdurvabb hogy oda is ertek, mindegyik 8 km-re volt a yorcktol, lattak hogy 10-12 masodpec mulva vege, elinditottak a torpedokat,es elkerultek ugyesen hogy felspotolodjanak...

ha az egyiknek, ha az egyik csatahajonak van aimbotja, vagy akarmije, es odalo he-vel, vagy barmelyik mutsukinak van annyi esze hogy egyet odalojon, reseteljen egyet, megvan a meccs.
igy meg baszki ez van...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13198 Írta: vcsaba1968
Ez jellemzö a Ocean pályára anyira a cappal vannak elfoglalva hogy ha jelzel is nekik semmi haszna,egyedül meg hösiesen elvérzel a bázis védés kozben.

Több
9 éve 2 hónapja #13199 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Ez jellemzö a Ocean pályára anyira a cappal vannak elfoglalva hogy ha jelzel is nekik semmi haszna,egyedül meg hösiesen elvérzel a bázis védés kozben.

Ez nem pálya függő ha idióta a csapat akkor ez van az a tapasztalatom, ha jó dolgot is írsz be a chaten (meg időben is)ami által nyerhető lett volna a csata.
A leges leg-ritákkaban fogadják meg ...

Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.