Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #13244 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

perp írta: ...46%-os winratel és 24%-os (!) túlélési aránnyal.

Na bumm! Nekem van olyan nap, hogy 0%-os mindkettő... :whistle:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #13245 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tényleg nem tudom, hogy mi a rák van. Egyszerűen nem megy. :unsure: Most is óvtam a rombimat a végéig. De a csapat hullot rendesen, és a végén hiába próbáltam védeni a bázist. Kilőttem egy Kongot, 35K sebzés, de vereség a vége.

Több
9 éve 2 hónapja #13246 Írta: Andrej72
Na végre! Most nyertünk, de most meg sebzést nem sikerült csinálni. Kilőttem ágyúval egy Izyaslavot, meg szinte nullára egy Isokazet, de nem figyeltem eléggé, és nem tudtam kikerülni a torpedóit. Egyébként a Nicholas-szal 58% a WR.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #13251 Írta: Andrej72
Ez ugyan már nem a dühöngő része, de mivel itt kezdtük el a témát, így ide írom!

Kezdem átérezni von Kurz rombolókra vonatkozó tanácsát. :woohoo: Most volt egy meccsem a Nicholas-szal a Two Brothers pályán, és próbáltam arra figyelni, hogy a végjátékra minél nagyobb HP-vel menjek. Elfoglaltuk a hozzánk legközelebbi bázist, az ellenfél két rombolója megpróbált a szoroson átjönni, de az egyiket hidegre tettük, a másik pedig véres fejjel menekült vissza ködöt okádva. Utána meg mentem két csatahajóval a D-re, ahol egy cirkálója, és két csatahajója várt ránk. Az ellen cirkálóját hamar kilőtték, és a mi kissé lefáradt New Mexiconk szembe került az ellen szintén viseletes New Mexicojával, és egy kb. 3/4-es Kongojával. A mi Kongonk még messze volt mögöttünk, és mással is harcolt, így a New Mexiconk veszélyes helyzetbe került. Igaz, hogy az ellen New Mexicoját kilőtte, de ott volt a sokkal több HP-vel rendelkező Kongo. Itt gyorsan aktivizáltam magam, mivel a Kongo ágyúi másfelé álltak. Kettőt ugyan felém tudott fordítani, de nem talált el vele. Kb. 3 km-ről kilőttem rá 6 torpedót, amiből 4 eltalálta, és leszedett róla 29K HP-t, és a flooding is vagy még 3K-t, ami lehetett volna több is, csak ezek után a mi New Mexiconk egyetlen lövéssel kivégezte. Ezután már csak egy rombolója, és egy hordozója maradt, de elértük az 1000 pontot. :evil:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Andrej72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hónapja #13252 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Kb. 3 km-ről kilőttem rá 6 torpedót, amiből 4 eltalálta, és leszedett róla 29K HP-t, és a flooding is vagy még 3K-t, ami lehetett volna több is, csak ezek után a mi New Mexiconk egyetlen lövéssel kivégezte. Ezután már csak egy rombolója, és egy hordozója maradt, de elértük az 1000 pontot. :evil:

én ahányszor indítok 3km-ről, mindenki, még BB is kimanőverezi, pedig zöldben van, ha 3-as vetőm van, egyet kicsit elé, egyet pontban zöldbe, egyet kicsit mögé lövök. kettes vetőnél szoktam próbálkozni egy teli, 1 vékony szalvóval is vegyesen...
nálam csak a 2km a biztos... :(
pedig az Ognevoynak már 70 csomós a torpedója, egy Nex Mexico mind a két szalvómat kimanőverezte 3km-ről :(

összes romboló eladás lesz, és ráfekvés jobban a csatahajóra/cirkálóra.
nincs ennyi időm és csak lerontják a win rate-et...

Több
9 éve 2 hónapja #13253 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Na végre! Most nyertünk, de most meg sebzést nem sikerült csinálni. Kilőttem ágyúval egy Izyaslavot, meg szinte nullára egy Isokazet, de nem figyeltem eléggé, és nem tudtam kikerülni a torpedóit. Egyébként a Nicholas-szal 58% a WR.
próbáltam arra figyelni, hogy a végjátékra minél nagyobb HP-vel menjek.

előbb utobb jonnie kell az eredmenynek is.
egyébként xp-ben, és szerintem pénzben is %-t számol, szal nem ugyanugy számolja, nem ugyanannyira értékes egy 10k hp-s rombolóból lelőtt 8k sebzés, mint egy 50k-s csatahajóból lelőtt ugyanennyi...

mellesleg nem csak a rombolora ervenyes, hogy a vegjatekra minel tobb hp-t sporolni :) de a rombonal tenyleg konnyu beleszaladni egy pofonba...

Get200 írta: Szóval erre is képes ez a dög.. Én örülök ha 2-3 találat összejön egy csatában.. Melyik torpedót használod?

azért ehhez nem én kellettem elsősorban, hanem a Co-op csatán hizlalat Tirpitzek serege, akiket ugyanilyen szintű Clevek akartak megvédeni tőlem...

szuk sávban lőtem ki a torpedoimat, 30-40 masodpercenkent 3-t, es amelyik tirpitz bekapott 2*2-t, az bekapta idovel a harmadikat is, mert nem fog csak azert cikkcakkban menni, mert a valosagban is ugy mentek.
mert a valosagban ugye ugy mentek, igaz ott nem volt load game :)

az alap gyorsabbikat hasznallom, az mar jo, 6,3 a spot tavolsag ugye, oda 10km hatotav boven eleg...

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.