Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #13135 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem a WG direkt így csatáztatja a hajóit, néha bivalyerősen, néha tök bután.
Olyan nincs pl. hogy belövök egy salvót a sziget mögé alig célozva, csak úgy, kíváncsiságból és két citadellával elsüllyed az ott veszteglő japán cirkáló.

Máskor pedig 70 azaz hetven Cleveland-lövedék találattal sem süllyed el az ellenfél Clevelandje.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Gneisenau67 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #13136 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elképesztő mekkora barmok játszanak. :( Mindig rácsodálkozom a dolgokra, de azért az, hogy egy Myoko-val simán én legyek a legjobb egy csapatban, amiben volt két Nagato?

Ráadásul a hajók láttán olyan simán kellett volna nyernünk, mint a huzat, erre olyan sima és gyors bukó lett belőle, mint a huzat.

A két seggfej Nagato azt játszotta, hogy melyikük tud a szigetek mögött jobban elbújni.

Na szóval ARP Myoko-val ebben a csatában a vereség ellenére én voltam e legjobb.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #13142 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok srácok !

3 napja dögrováson vagyok, gyakorlatilag olyan szinten levert ez a vírusos nátha, hogy csak most tudok egyáltalán gép elé ülni, és beköszönni Nektek... :dry:
Zúg a fejem, mint az állat, szétszakad a tüdőm, ha köhögök, és persze szenvedek, mint a kutya...
Annyira szerettem volna menni pár kanyart a játékban, hogy nagyon, de a takonytól nem láttam ki a fejemből, egy percet se tudtam volna a csatára figyelni a fejfájástól... :(
Pedig nagyon szívesen farmoltam volna 1-2 dolgot a hajóimra, sajna nem jött össze ez a hétvége... :sick:
Holnap meló, már egy kicsit jobb a szitu, majd jövő héten pótolom a sok hiányosságomat...

Mindenkinek, akinek sikerült jó meccseket menni GRAT, akinek nem sikerült KITARTÁS, és senki ne legyen beteg, mert borzalmas !!! :sick: :blink: :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Doktoruur, DragonZ, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #13144 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Javulást kívánok Neked ! :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #13149 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

sandorati írta: Sziasztok srácok !

3 napja dögrováson vagyok, gyakorlatilag olyan szinten levert ez a vírusos nátha, hogy csak most tudok egyáltalán gép elé ülni, és beköszönni Nektek... :dry:
Zúg a fejem, mint az állat, szétszakad a tüdőm, ha köhögök, és persze szenvedek, mint a kutya...
Annyira szerettem volna menni pár kanyart a játékban, hogy nagyon, de a takonytól nem láttam ki a fejemből, egy percet se tudtam volna a csatára figyelni a fejfájástól... :(
Pedig nagyon szívesen farmoltam volna 1-2 dolgot a hajóimra, sajna nem jött össze ez a hétvége... :sick:
Holnap meló, már egy kicsit jobb a szitu, majd jövő héten pótolom a sok hiányosságomat...

Mindenkinek, akinek sikerült jó meccseket menni GRAT, akinek nem sikerült KITARTÁS, és senki ne legyen beteg, mert borzalmas !!! :sick: :blink: :S

Hiányoltalak is Atis. Mindjárt vége a hétvégének és nem is láttalak fent. Ez igaz Szete bátyóra is! Jobbulást!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati

Több
9 éve 2 hónapja #13150 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Újabb vereség, és megint nem rajtam múlt.

Én nem tudom, hogy mi van a hétvégén a Kongo-val játszókkal, de hogy mind akkora faszkalap, mint ide Vlagyivosztok az fix.

Idióták csak bújkálnak, meg kinyiratják magukat, kerülik a csatákat mint a pestist, nem lőnek, csak hajókáznak a pályán míg a többiek kidolgozzák a belüket.

Ebben a csatában már sokadjára sikerült találkoznom marselas nevű játékossal Kongo-val, esküszöm nem értem, hogy miért nem enged egy kád vizet, csinál egy papírhajót, és a fürdőszobában játszik, mert itt kurvára nem tud az fix.

A vicc, hogy ennek ellenére a baromnak 66,67%-os win rate-je van a Kongoval, mondjuk az tuti, hogy nem miatta.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.446 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.