Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #13204 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezek szerint akkor ha csatahajókkal 56% a WR-em, rombolókkal meg csak 43%, akkor azt jelenti, hogy csatahajóval "profi" vagyok, a rombolókat meg hagyjam a fenébe? ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13206 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Andrej72 írta: Ezek szerint akkor ha csatahajókkal 56% a WR-em, rombolókkal meg csak 43%, akkor azt jelenti, hogy csatahajóval "profi" vagyok, a rombolókat meg hagyjam a fenébe? ;)

Ha élvezed a rombolozást akor mi fenét érdekel a wr??

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #13208 Írta: vcsaba1968
Jol indul elsö csata Colorado felroban egy repülö torpedotol

he az igy megy sok jora nem számitok :(
Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #13209 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazándiból nem érdekel a WR, se a rombolónál, se máshol. :P Egyszerűen csak a fun, és a sebzés. :evil:

Ma reggel elővettem, és leporoltam a Bogue-ot, hogy a Kongo-s küldihez vadásszak repcsiket. Mindkét csatát buktam, az egyiket 36K, a másikat 50K sebzéssel. Ezzel 1-2. helyen végeztem. De hogy a csapat többi tagja mi a fenét csinált? Volt Cleveland, aki 0 XP-t szerzett. Kongo, amelyik 130 XP-vel végzett. Myogi 82 XP, stb. :unsure:

Azért 37 repcsit lelőttünk a két meccs alatt legalább. :lol:

Több
9 éve 2 hónapja #13210 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

Andrej72 írta: Ezek szerint akkor ha csatahajókkal 56% a WR-em, rombolókkal meg csak 43%, akkor azt jelenti, hogy csatahajóval "profi" vagyok, a rombolókat meg hagyjam a fenébe? ;)

Ha élvezed a rombolozást akor mi fenét érdekel a wr??

hát, csinálni éppen csinálhatja, csak tudnia kell hogy nagyon xarul.
ha többszáz csata átlagában 56%+ 2-3-5% döntetlen van, akkor a csata indulásakor már látszik, hogy ha te csatahajót hozol, akkor a csapatnak jobb esélye van nyerni, ha rombolót, akkor viszont bukta szaga van a dolognak :)

vagy hagyd abba a rombit, vagy kepezd magad. nezzel videot, valtoztass strategiat, mert nagyon rosszul csinalsz valamit.
tipikus rombolo hiba, meg cirkalo is igazabol :D a turelmetlenseg.

megy a gyors torekeny papirhajoval, hogy mielott a nagy vasak talalkoznanak, mar odalohesen 5-t a 120mm-s papirpukkantoval...
es ha odalosz mi van ? ha a csata elejen egy csatahajonak torpedoval lelovod a hp-ja 10-20-30%-t, az jo ? es kozben belehalsz ?

romboloval legkonnyebb nyerni, csak azt kell elfogadni, hogy az elejen spotolgatas megy kikapcsolt agyuval, meg cirkalora se lovunk, max rombira, de elsodleges feladat a hp vedelme/cap.

es az xp is a capben van ám, a win rate meg abban, hogy ha a 10-k percben az ellenfelnek mar nincs romboloja, nekunk meg meg van egy, es az beall a capra a nyilt viz kozepen, abban van xp, van win rate, abban van minden.

az, hogy egy New Mexikon sebzek-e az elejen 10-15000 hp-t, annak nulla a jelentosege, barmelyik ertelmes cirkalo vagy csatahajo megcsinalja 30 masodperc alatt, es sertetlenul jon ki a dologbol...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Andrej72

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #13212 Írta: vcsaba1968
Kicsit meszire mentél a wr-töl :lol: .Maga a wr nemmodja meg hogy jo vagy e egy adot hajoval vagy nem.Egyébként ez egy játék és ha balfasz is vagyok hozzá akor is élvezhetem még ha a többieknek ez nem is tetszik.Szoval ha valaki szeret romboloni az rombolozon még ha nem is megy neki legfejeb atöbbiak kapnak agylobot a bénasága miatt.Majd a csapat csatába meg lehet mondani ki mivel jöjjön de adig mindenkinek joga van játszani.A többiek meg dühönghetnek :).A többiben egyébként teljesenigazad van pl nekem is ez a legnagyob hibám hogy nem futok el az elején és hamar kilönek.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.